|
Љубовен квантитет! |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam komentar...SE SI E NA MESTO |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be zena e kako kola, treba da se menja na sekoi pet godini ako ne sakas da si imas problemi
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НАЈДОБРО БИ БИЛО ДА СИ ГИ ВОЗИМЕ СЛУЖБЕНИТЕ..А ВО НАШИТЕ ЌЕ СИ ВЛЕГУВАМЕ САМО ЗА НА СВАДБА....НОВА ГОДИНА....МАЈ ...АВГУСТ....,И ЌЕ СИ ТРУБИМЕ КАКО НЕ НИ СЕ ИСПРАВНИ...ЗА ДА НЕ ГИ ГРАБНЕ ДРУГ..ПА ДА РАСТУРИ СИСТЕМ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I pred da ja zemes na kanal u AMSM da i pregledaat prednjica, zadnjica, zmigavci...da i napraat probna voznja, pa posle na raat da si ja imas bez da se plasis deka ke ti otkaze na semafor, znaete kakvi se guzvite sea u grad
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............eeeeeeeeeee ne ste normalni i dvajcata............. ................. NO COMENT......... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..СЕГА ИМА СЕРВИСИ..СЕ Е АВТОМАТСКИ..... ЈА ЗЕМААТ ОД ДОМА....СЕ ВРШАТ РУТИНСКИ ПРОВЕРКИ..РЕДОВЕН НЕДЕЛЕН СЕРВИС,ПРОМЕНА НА УЉЕ..И.Т.Н..... И ЈА ВРАЌААТ ПАК НАЗАД.....!!!!(ВАЉДА МНОГУ ТРОШИ ИЛИ НЕ ЈА БИВА НЕШТО..).....АБЕ СЕ Е АВТОМАТСКИ......НЕ МОРА ДА СИ ПРЕКИНУВАМЕ ПИШУВАЊЕ ПО ФОРУМИ......И ДА СЕ АКА ЧОВЕК ПО ГРАДОТ.....
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............a izvini za kogo ovde se zboruva???????za zenata ili za kolata............breeeee kakva sporedba......c c c c c c c c c c c c
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ПОРАНО ВАЖЕШЕ ЕДНО ПРАВИЛО....ЖЕНА И КОЛА НЕ СЕ ДАВААТ..СЕГА СО НОВИОТ ЗАКОН И УСТАВ,ТОА НЕ ВАЖИ..ЗАТОА ...ДОЛЕ ВЛАДА!!!
ТОА СО ТОЧАКОТ..НЕ Е ИНТЕРЕСНО..ОСТАНА ВО 20 ВЕК...!!!
|
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....................zasto porano....pa toa pravilo vazi i sega...........koj si ja dava zenata "be"..................NIKOJ............ama za tugoto?????e toa e veke druga prikazna................
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka ljubovta treba da se neguva, ama toa treba da e obostrano, dzabe eden da ja neguva ako drugiot ne znae da ja ceni i postepeno ja ubiva... na kraj toj sto daval celo vreme ljubov ke se izmori i ke prestane da saka......a otkako ke svati sto izgubil toj so ne znael da ja ceni i cuva ljubovta ke saka da se vrati nazad i ke se trudi da ja popravi rabotata, ama veke e dzabe prekasno e koga veke ja ubil......
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne bila vistinska ljubov ,ako bila vrskata od interes ,mnogu e lesno so tek na vremeto da gi snema ionaka'' bledite'' emocii. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ги гледам моите родители знам дека љубовта е вечна. Некогаш има угорници, падови...но таква е љубовта.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓето се менуваат низ годините а со тоа и нивните чувства. Љубовта е трајна категорија но учесниците(луѓето) се менливата категорија. (не мислам менување партнери) Опстанокот на љубовта зависи од емотивниот капацитет и емотивната зрелост на двајцата партнери. Изменето од GlenKlouz - 16.Ноември.2009 во 00:21 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bitno kvantitet, bitno e kvalitet
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |