IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 12>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:32
ti si eptem trvd vo glavata
abe ne veruvame vo niso toa so go napisa

nie toa go znaeme

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:33
ne veruvam deka postoi bog

no znam deka covek e bog

Изменето од connected - 29.Декември.2007 во 12:27
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:34
Originally posted by anakin anakin напиша:

<font size="7">ne veruvam deka postoi bogno znam deka covek e bog

SMALI GI BE BUKVITE,I SMIRI SE,NERVOZATA E STETNA PO ZDRAVJETO!
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:36
ma nemoj
ma nemoj
ma nemoj
ma nemoj
ma nemoj

ovde ima kup golemini da se koristat ne si znael za toa??????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:38
HA,HA,HA E BAS ME IZNASMEA SEGA SLATKO.AJDE I JAS DA VOSKLIKNAM PO TEBE,ZA DA NESI SAM:"NEKA ZIVEE VERONAUKATA!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:40
ne ne ja prizvavan veronaukata

neka zivee veronautika

Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:40
Originally posted by Sahih Bukhari Sahih Bukhari напиша:

DAJMI DOKAZ!!!!, deka nema blaga vrska so vernik????

Ali pazi, ti vikam dokaz,ne rekla kazala..... Dokaz!!!

Fakt!!! na koj fakt se povikuvash deka nesum vernik???

Na istiot toj fakt na koj se povika ti koga go rece toa za anakin

Изменето од Ateist - 26.Декември.2007 во 00:43
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:42
more vernik e i vernik kje ostane
kje veruva u trakatashki

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:44
ne se zakacajte so anakin, on e opasen
se zezam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne ne ja prizvavan veronaukataneka zivee veronautika

NO JAS JA PRIZNAVAM,ANAKINE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:47
A што беше уствари темава?
„Добри верници“? ХАХАХАХАХАХАХА добар хумор, ако го пронајдете частам вечера по негов избор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:55
E OTI BE GI ZABORAVI LOSITE ATEISTI,A?
Кон врв
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:00
Napad je najbolja odbrana , a Ateist????

za da se tvrdi neshto deka se prikazni i bajki,... treba prvin da se ima znaenje od toa, vo konkretniov slucaj, vie nemate vrska od k*ranot, ili Biblijata a zboruvate se shto ke vi tekne za niv, znaci od samiot start ste osudeni na propast.

Vtora rabota e tao shto em tvrdite deka ne veruvate, em ste doshle na tema religija????

Pa toa e i dokazot za koj tvrdam deka neste Ateisti, tuku si sumljate vo se i seshto, pa taka sumljata ve stava vo ushte pogolema zabluda, pa i da se tvrdi deka covekot e Bog!!! (pogolema glupost ne sum slushnal)

Treta rabota koja ve oddalecuva od pravata smisla na Ateizam, e toa shto batkata, koj napisha deka covekot e bog, ne ja znae definicijata na eden Bog!!! ne znae koi se osobini na eden Bog!!! pa si dava mislenje deka covekot e Bog.

E koga bi doznal deka Ateistite znaat shto moze da prestavuva eden Bog, ali prezentirenive koncepti na Bog, ne ja zadovoluvaat taa definicija, pa zatoa se proglasuvaat sami sebe za Ateisti, ili potocno neveruvaat vo Bog so covecki osobini,   E duri togash Ankin bi razbral deka ne e ateist, tuku toa ime moze mu e moderno vo deneshniov svet, pa si miluva sebesi da se narekuva Ateist, ili pak vo krajna mera, nestignal da vo svoite race drzi delo od Boga, pa neznae ni shto prestavuva Bog!

OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:11
Originally posted by Sahih Bukhari Sahih Bukhari напиша:

Napad je najbolja odbrana , a Ateist????

za da se tvrdi neshto deka se prikazni i bajki,... treba prvin da se ima znaenje od toa, vo konkretniov slucaj, vie nemate vrska od k*ranot, ili Biblijata a zboruvate se shto ke vi tekne za niv, znaci od samiot start ste osudeni na propast.

Vtora rabota e tao shto em tvrdite deka ne veruvate, em ste doshle na tema religija????

Pa toa e i dokazot za koj tvrdam deka neste Ateisti, tuku si sumljate vo se i seshto, pa taka sumljata ve stava vo ushte pogolema zabluda, pa i da se tvrdi deka covekot e Bog!!! (pogolema glupost ne sum slushnal)

Treta rabota koja ve oddalecuva od pravata smisla na Ateizam, e toa shto batkata, koj napisha deka covekot e bog, ne ja znae definicijata na eden Bog!!! ne znae koi se osobini na eden Bog!!! pa si dava mislenje deka covekot e Bog.

E koga bi doznal deka Ateistite znaat shto moze da prestavuva eden Bog, ali prezentirenive koncepti na Bog, ne ja zadovoluvaat taa definicija, pa zatoa se proglasuvaat sami sebe za Ateisti, ili potocno neveruvaat vo Bog so covecki osobini,   E duri togash Ankin bi razbral deka ne e ateist, tuku toa ime moze mu e moderno vo deneshniov svet, pa si miluva sebesi da se narekuva Ateist, ili pak vo krajna mera, nestignal da vo svoite race drzi delo od Boga, pa neznae ni shto prestavuva Bog!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕххххееееееееееееее
каде отиде во твојата филозофија

BTW, за твоја информација, ја имам дома библијата и сум го прочитал стариот завет, кој и во к*ранот не е многу различит. Јас не зборувам напамет. Дали вие господа сте прочитале нешто друго сем библијата или к*ранот?
Чисто се сомневам
Од вас ниту верници ќе бидат ниту пак атеисти (не ве сакаме меѓу нас)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.