|
ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si eptem trvd vo glavata
abe ne veruvame vo niso toa so go napisa nie toa go znaeme |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam deka postoi bog
no znam deka covek e bog Изменето од connected - 29.Декември.2007 во 12:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SMALI GI BE BUKVITE,I SMIRI SE,NERVOZATA E STETNA PO ZDRAVJETO! |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemoj
ma nemoj ma nemoj ma nemoj ma nemoj ovde ima kup golemini da se koristat ne si znael za toa?????? |
|
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HA,HA,HA E BAS ME IZNASMEA SEGA SLATKO.AJDE I JAS DA VOSKLIKNAM PO TEBE,ZA DA NESI SAM:"NEKA ZIVEE VERONAUKATA!"
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne ja prizvavan veronaukata
neka zivee veronautika |
|
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na istiot toj fakt na koj se povika ti koga go rece toa za anakin Изменето од Ateist - 26.Декември.2007 во 00:43 |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more vernik e i vernik kje ostane
kje veruva u trakatashki |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se zakacajte so anakin, on e opasen
se zezam... |
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO JAS JA PRIZNAVAM,ANAKINE! |
|
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A што беше уствари темава?
„Добри верници“? ХАХАХАХАХАХАХА добар хумор, ако го пронајдете частам вечера по негов избор |
|
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E OTI BE GI ZABORAVI LOSITE ATEISTI,A?
|
|
|
|
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Napad je najbolja odbrana , a Ateist????
za da se tvrdi neshto deka se prikazni i bajki,... treba prvin da se ima znaenje od toa, vo konkretniov slucaj, vie nemate vrska od k*ranot, ili Biblijata a zboruvate se shto ke vi tekne za niv, znaci od samiot start ste osudeni na propast. Vtora rabota e tao shto em tvrdite deka ne veruvate, em ste doshle na tema religija???? Pa toa e i dokazot za koj tvrdam deka neste Ateisti, tuku si sumljate vo se i seshto, pa taka sumljata ve stava vo ushte pogolema zabluda, pa i da se tvrdi deka covekot e Bog!!! (pogolema glupost ne sum slushnal) Treta rabota koja ve oddalecuva od pravata smisla na Ateizam, e toa shto batkata, koj napisha deka covekot e bog, ne ja znae definicijata na eden Bog!!! ne znae koi se osobini na eden Bog!!! pa si dava mislenje deka covekot e Bog. E koga bi doznal deka Ateistite znaat shto moze da prestavuva eden Bog, ali prezentirenive koncepti na Bog, ne ja zadovoluvaat taa definicija, pa zatoa se proglasuvaat sami sebe za Ateisti, ili potocno neveruvaat vo Bog so covecki osobini, E duri togash Ankin bi razbral deka ne e ateist, tuku toa ime moze mu e moderno vo deneshniov svet, pa si miluva sebesi da se narekuva Ateist, ili pak vo krajna mera, nestignal da vo svoite race drzi delo od Boga, pa neznae ni shto prestavuva Bog! |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕххххееееееееееееее каде отиде во твојата филозофија BTW, за твоја информација, ја имам дома библијата и сум го прочитал стариот завет, кој и во к*ранот не е многу различит. Јас не зборувам напамет. Дали вие господа сте прочитале нешто друго сем библијата или к*ранот? Чисто се сомневам Од вас ниту верници ќе бидат ниту пак атеисти (не ве сакаме меѓу нас) |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |