|
Single vs. Couple |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно ова е најболното кај солистите. Замисли connected да си соло, и се шеташ сама по некој широк тротоар, рецимо во Прага, на 31ви декември, 2мин пред полноќ...здогледуваш двајца прекрасно заљубени како ќе се угушат од гушкање, а ти се смрзнуваш...
Одеднаш блеснува огнометот и овие се си ги доближуваат усните, а ти си сама... ги гледаш широко насмеани, очите им светат од среќа, а ти сеуште си сама... поминува дедо мраз со елените и се слуша песничката jingle bells jingle bells...а ти просолзуваш.. и сеуште си сама лоша работа
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa se vika zavidlivost!!
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е боли, ама подобро е да си сингл отколку со погрешен партнер
а тој што чека ќе си дочека(ова од искуство) п.с. што би било убаво двајца солисти да се спојат на темава и да бидат тандем,а? |
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е толку страшно да си соло...не претерувајте! И во врска и сингл, си има и убава и лоша страна...
Единствено што мене ми сметало кога сум била сингл е кога сум одела сама по сваби и такви големи дешаванки, каде секогаш добиваш покана за двајца, ти одиш сама и седиш до празно столче...е, тоа е глупо!....И ќе те испикира некој друг сингл и како по дифолт, обавезно ти се пушта.... Како да ти едвам си чекала некого да запознаеш баш таму!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа таман, кај една свадба, таму и две... на ист трошок
|
||
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga bi sretnala dvajca zaljubeni na Nova Godina, a jas sama, srceto ke mi se napolni so radost i ke bidam srekna poradi niv.....a jas i voopsto ne sum sama, vo momentot koga ke upatam molitva kon Isus, zasto toj za mene e Svetlina i Zivot, ni za mig ne se cuvstvuvam osameno, fala mu na Boga imam se sto mi e potrebno i pokraj toa sto nemam partner!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една е љубовта кон Исус (агапе), а друга е кон партнерот (ерос). Човекот има потреба и од едната и од другата љубов.
Не ти верувам дека сите овци ти се на број и покрај тоа што си сингл
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum solo i sakam da e*am zafateni zeni , t.e. da im bidam svaler ,
e sea malku ozbilno ergenskiot zivot e super , nema obvrski nema nervozi , nema varanje , seks so razlicni zeni avanturi , kafani , sto ti ne , e sega od druga strana ima i losi strani , nema redoven seks t.e. sekojdneven , nema slatki maki , nema nezni izlivi na ljubov , koga odis na veselbi sam si ko skot , za nova godina moze da se desi da ostanes sam . Moe razmisluvanje iskreno procitaj prva recenica |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekoj si otisol od nasiot zivot, znaci ne bil za nas, ako seuste sme sami, znaci vistinskiot partner seuste ne stignal! Sakav da kazam deka sekogas mi doagja ona sto mi e najpotrebno vo momentot koga ke ja upatam svojata molitva......a toa se razbira doagja preku covek, zasto samo covek moze da mu pomogne na covek!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej NEMOJTE VAKVI PORAKI SEGA DEPRESIVNI PRED "NOVA GODINA" UBAVO KAZAA POGORE SVE SI IMA SVOE NE E UBAVO DA SI SAM JAS SEKOGAS VELAM DEKA SAM COVEK ZA NIKADE NE E(pa i vo wc koga odis ti e dosadno sam da dremes vrsis rabota i izleguvas) TAKA DA I DA SI SAM T.E SOLO BEZ PARTNER SEPAK NE SI SAM ZATOA SE TUKA PRIJATELITE I DRUGARITE ZA DA BIDAT ZAEDNO SO TEBE I KOGA SI "SOLO" I KOGA SI "DUO". E SEGA DRUG E FILINGOT KOGA SI ZALJUBEN I KOGA DO SEBE IMAS DRAGA OSOBA "AMA BOZE MOJ" TOA E SE SLUCUVA I TAKVA ZAEBANA RABOTA???????? |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bibce , veruvaj mi , ne sum sam za ebanata nova godina, drustvo dal gospo , a ljubav , ma ostaj tie raboti
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MA ZNAM BE SRC I TI VERUVAM KOJA LJUBOV KOJ BAKRACI MA SVE U K*RAC
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazi mi bibce dali si ubava , src
|
||
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тука никој не кажал дали поради кариера, факултет, заминување во странство се одлучил да биде соло
нема ли некој од вас такви искуства? |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |