IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Single vs. Couple
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Single vs. Couple

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:45
Originally posted by connected connected напиша:

а најболи кога гледаш двајца како се заедно и колку добро им оди, мене тоа ми беше најболно

Дефинитивно ова е најболното кај солистите. Замисли connected да си соло, и се шеташ сама по некој широк тротоар, рецимо во Прага, на 31ви декември, 2мин пред полноќ...здогледуваш двајца прекрасно заљубени како ќе се угушат од гушкање, а ти се смрзнуваш...
Одеднаш блеснува огнометот и овие се си ги доближуваат усните, а ти си сама... ги гледаш широко насмеани, очите им светат од среќа, а ти сеуште си сама... поминува дедо мраз со елените и се слуша песничката jingle bells jingle bells...а ти просолзуваш.. и сеуште си сама тага лоша работа
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:52
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

а најболи кога гледаш двајца како се заедно и колку добро им оди, мене тоа ми беше најболно

Дефинитивно ова е најболното кај солистите. Замисли connected да си соло, и се шеташ сама по некој широк тротоар, рецимо во Прага, на 31ви декември, 2мин пред полноќ...здогледуваш двајца прекрасно заљубени како ќе се угушат од гушкање, а ти се смрзнуваш...
Одеднаш блеснува огнометот и овие се си ги доближуваат усните, а ти си сама... ги гледаш широко насмеани, очите им светат од среќа, а ти сеуште си сама... поминува дедо мраз со елените и се слуша песничката jingle bells jingle bells...а ти просолзуваш.. и сеуште си сама тага лоша работа

toa se vika  zavidlivost!!
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:21
е боли, ама подобро е да си сингл отколку со погрешен партнер
а тој што чека ќе си дочекаголема%20насмевка(ова од искуство)

п.с.
што би било убаво двајца солисти да се спојат на темава и да бидат тандем,а?голема%20насмевка

Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 09:04
Не е толку страшно да си соло...не претерувајте! И во врска и сингл, си има и убава и лоша страна...

Единствено што мене ми сметало кога сум била сингл е кога сум одела сама по сваби и такви големи дешаванки, каде секогаш добиваш покана за двајца, ти одиш сама и седиш до празно столче...е, тоа е глупо!....И ќе те испикира некој друг сингл и како по дифолт, обавезно ти се пушта....тага Како да ти едвам си чекала некого да запознаеш баш таму!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 09:24
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

И ќе те испикира некој друг сингл и како по дифолт, обавезно ти се пушта....тага 

Епа таман, кај една свадба, таму и две... на ист трошок голема%20насмевка
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 09:26
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Koga bi sretnala dvajca zaljubeni na Nova Godina, a jas sama, srceto ke mi se napolni so radost i ke bidam srekna poradi niv.....a jas i voopsto ne sum sama, vo momentot koga ke upatam molitva kon Isus, zasto toj za mene e Svetlina i Zivot, ni za mig ne se cuvstvuvam osameno, fala mu na Boga imam se sto mi e potrebno i pokraj toa sto nemam partner!
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 09:33
Една е љубовта кон Исус (агапе), а друга е кон партнерот (ерос). Човекот има потреба и од едната и од другата љубов.
Не ти верувам дека сите овци ти се на број и покрај тоа што си сингл среќа
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 09:37
jas sum solo i sakam da e*am zafateni zeni , t.e. da im bidam svaler газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење ,
e sea malku ozbilno ergenskiot zivot e super , nema obvrski nema nervozi , nema varanje , seks so razlicni zeni avanturi , kafani , sto ti ne , e sega od druga strana ima i losi strani , nema redoven seks t.e. sekojdneven , nema slatki maki , nema nezni izlivi na ljubov изненадување , koga odis na veselbi sam si ko skot , za nova godina moze da se desi da ostanes sam . Moe razmisluvanje iskrenoзбунетост procitaj prva recenica газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 09:41
Ako nekoj si otisol od nasiot zivot, znaci ne bil za nas, ako seuste sme sami, znaci vistinskiot partner seuste ne stignal! Sakav da kazam deka sekogas mi doagja ona sto mi e najpotrebno vo momentot koga ke ja upatam svojata molitva......a toa se razbira doagja preku covek, zasto samo covek moze da mu pomogne na covek! среќа
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:50

ej NEMOJTE VAKVI PORAKI SEGA DEPRESIVNI PRED "NOVA GODINA"

UBAVO KAZAA POGORE SVE SI IMA SVOE NE E UBAVO DA SI SAM JAS SEKOGAS VELAM DEKA SAM COVEK ZA NIKADE NE E(pa i vo wc koga odis ti e dosadno sam da dremes vrsis rabota i izleguvas) TAKA DA I DA SI SAM T.E SOLO BEZ PARTNER  SEPAK NE SI SAM ZATOA SE TUKA PRIJATELITE I DRUGARITE ZA DA BIDAT ZAEDNO SO TEBE I KOGA SI "SOLO" I KOGA SI "DUO". E SEGA DRUG  E  FILINGOT KOGA SI ZALJUBEN I KOGA DO SEBE IMAS DRAGA OSOBA "AMA BOZE MOJ" TOA E SE SLUCUVA I TAKVA ZAEBANA RABOTA???????? намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:58
bibce , veruvaj mi , ne sum sam za ebanata nova godina, drustvo dal gospo , a ljubav , ma ostaj tie raboti
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:39
Originally posted by hektor hektor напиша:

bibce , veruvaj mi , ne sum sam za ebanata nova godina, drustvo dal gospo , a ljubav , ma ostaj tie raboti

MA ZNAM BE SRC I TI VERUVAM KOJA LJUBOV KOJ BAKRACI MA SVE U K*RAC
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 11:52
kazi mi bibce dali si ubava , src збунетост
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 12:00
тука никој не кажал дали поради кариера, факултет, заминување во странство се одлучил да биде соло
нема ли некој од вас такви искуства?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.