|
Ајде опишете кој во што е облечен |
Внеси реплика | страница <1 196197198199200 233> |
Автор | ||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pizami
|
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nemam ni gakji na mene za inat na sin i koj znae koga ja prashav dali nosi gakji, a toj kutriot slushnal i prashal : mamo koj beshe shto te prasha nosish li gakji?...........
|
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas si nosam trenerki.... |
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Shto te iznenaduva ne mi e ladno.To si e tvoj problem...........i tvoja volja...........a jas kako shto kazjav..............za inatza sin i koj slushna a sega neka prochita.......... |
||||
|
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ne trebalo da dozvolish da te slushne sinot....sega si napravil problem.... |
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.......taa samata sakashe problem za da go otkachi mazjot i so kogo ne spiela nikako podolgi godini......... No raka na srce neshto ne e vo red so nea po se izgleda ima neshto nastrano vo nea.........izigrava cas mashko .......cas zjensko............ A lazje na kolometri........ Изменето од orlov - 11.Октомври.2009 во 21:53 |
||||
|
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
More begaj ti od nea Orlov,da ne od ''onie'' pola-pola.....
Gledaj ti taa komshikata tvoja.....batali ja ovaa problematichna mi deluva... |
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas da begam..........ta bega sama id sebe neznaeejki shto e.......... A vo vrska so nea ako te interesira jas samo si ja rabotev svojata rabota........... Rabotata e aavrshena i, tachka, tachka, tachkica........... Ova e poradi odredeni fizikusi okolu nea......... |
||||
|
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
пижами
|
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
trenerki
|
||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
До пред 5 мин пижами, а сега тренерки
|
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Гол пиштол
|
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
плус дуксер...се смрзнав |
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
Внеси реплика | страница <1 196197198199200 233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |