IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 193194195196197 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2011 во 19:04

Се јавува црногорец во Зегин

Добар дан.

- Добар ден господине повелете.

- Јели, имате ли ви серума против отрова од змије?

- Имаме , зошто , да не ве каснала змија?

- Не. Али, ево је иде.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2011 во 14:02

На изложба на слики една девојка му вели на познатиот уметник:
-Јас би сакала нешто во масло, но ефтино.
-Па повелете во онаа продавница отспротива, таму имате сардини.
  газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 10:13
Како црногорецот прави чај?
Седи пред липата и чека да заврне дожд.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 10:46
Пилотот на патниците:
- Кога ќе излегувате од авионот, ве молиме земете си се што ви припаѓа. Ако нешто ви остане, тоа ќе биде подеднакво поделено помеѓу екипажот. Ве молиме не оставајте деца и сопружници

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 10:48

Мажот се враќа од службен пат и и вели на жената:
-Замисли ја загубив венчалната бурма.
-Како можеше да ја загубиш?
-Како? Зарем не ти кажав сто пати да ми го сошиеш џебот?

Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 13:19
nikogash ne prakaj pismo dodeka si na sluzben pat., poshtarot ke znea deka ne si doma
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:33
trojca kaj sv.petar chekaat red za koj kade ., a sv petar gi intervijura., pa go prashuva prviot., kolku pati se zhenel.., a ovoj veli edash., i pravac raj., ., go prashuva sega vtoriot ., a ovoj celiot nasmean veli dvapati., sv petar ., pravac pekol ., tretiot se izjasnuva deka voopshto ne se zhenel i dobiva karta za rajot., vo toj moment dvozhenecot se buni i prashuva zoshto vo pekol koga dvapati se zhenel ., a sv., petar mu objasnuva ., e moj druzhe posle dva braka so dve zheni., i pekolot ke ti bide raj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 07:30

Си прават муабет христијанин,муслиман и шеик некој!
Христијанинов вика-Јас имам 5 деца.Ќе направам уште едно,го ставам на гол и имам хокеј екипа.
Муслиманот вика-Јас имам 10 деца.Ќе направам уште едно,го ставам на гол и имам фудбал екипа.
Шеикот вика-Јас имам 5 жени.Земам уште една,ја ставам во ќош и играм биљард!

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 16:20
Ристо додека шетал по улицата забележал прилично валкан и парталив бездомник кој му побарал некој денар за да си купи вечера.
Ристо го вади паричникот, извадил 5-600 денари и го прашува:

- Ако ти ги дадам париве, дали ќе си купиш пиво наместо вечера?
- Не, престанав да пијам пред многу години –одговорил бездомникот.
- А, дали ќе ги употребиш парите за да одиш на риболов наместо да купиш храна?
- Не. Јас немам време за риболов, вели бездомникот, целото време го трошам обидуваќи се да опстанам.
- Можеби ќе го потрошиш на фудбал наместо на храна, вели Ристо.
- Да не сте луд? Немам играно, а ни гледано фудбал веќе 20 години!
- А, дали ќе ги потрошиш парите на жени од покрај МТВ, наместо на храна?
- Уф, каква болест би можел да добијам за 500 денари... вели бездомникот.
- Но, вели Ристо, јас нема да ти ги дадам парите. Наместо тоа, ќе те однесам дома на одлична вечера, каква што може да ја припреми само жена ми.
- Но, зарем вашата жена нема да се разбесни поради тоа? Знаете, јас сум валкан, а веројатно и многу смрдам.

- Нема врска, вели човекот. Важно е да види, како изгледа човек откако ќе се одречe од пиво, риболов, фудбал и секс!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 07:23

Се собираат Македонец, Слoвeнец и Шваjцарец и добиваат задача за 7 минути да испеглаат кошула, да изедат едно парче леб и да имаат секс.
Прв Шваjцарецот, зел да пегла и додека да го изеде лебот поминало времето. Каj нив работата е на прво место.
Слoвeнецот, се наjал и додека да jа испегла кошулата поминало времето. Каj слoвeнците на прво место е храната па за друго ако има време.
Македонецот на ред, зeмал лебот во раце, дава на жената да jа пегла кошулата, а во исто време прави секс со неа.
Кое е наравоучението?
– Ако не ги заебеш работниците нема да има леб за тебе

Изменето од емил - 09.Март.2011 во 07:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2011 во 16:54

Цветко имал голем мерак да се јавува по телефон во доцните ноќни часови на непознати особи. И се јавува на некоја млада девојка:
- Здраво срцка. Имам изненадување за тебе. Ако погодиш што држам во мојата десна рака, ќе ти покажам малку вистинска акција.
- Слушај бе, батка. Ако можеш да го држиш само со една рака, не сум заинтересирана!

< id=XdComm name=XdComm id=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 =application/x-shockwave-flash allowaccess="always">< NAME="_cx" VALUE="5080">< NAME="_cy" VALUE="5080">< NAME="FlashVars" VALUE="">< NAME="Movie" VALUE="http://static.ak.fbcdn.net/r.php/v1/yF/r/Y7YCBKX-HZn.swf">< NAME="" VALUE="http://static.ak.fbcdn.net/r.php/v1/yF/r/Y7YCBKX-HZn.swf">< NAME="WMode" VALUE="">< NAME="Play" VALUE="0">< NAME="Loop" VALUE="-1">< NAME="Quality" VALUE="High">< NAME="SAlign" VALUE="">< NAME="Menu" VALUE="-1">< NAME="" VALUE="">< NAME="AllowAccess" VALUE="always">< NAME="Scale" VALUE="ShowAll">< NAME="DeviceFont" VALUE="0">< NAME="Movie" VALUE="0">< NAME="" VALUE="">< NAME="SWRemote" VALUE="">< NAME="Movie" VALUE="">< NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1">< NAME="Pro" VALUE="0">< NAME="ProAddress" VALUE="">< NAME="Pro" VALUE="0">< NAME="AllowNetworking" VALUE="all">< NAME="AllowFullScreen" VALUE="false">

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2011 во 20:39
Американецот вика: Јас сум мен. Каков мен? Бизнисмен.
Англичанецот вика: Јас сум мен. Каков мен? Џентлмен.
 Мујо вика: Јас сум мен. Каков мен? Неписмен.

Изменето од Santijago - 12.Март.2011 во 20:40
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2011 во 08:28

30-годишна жена откако ја изгубила работата оди во социјално да бара помош. Работникот таму ја прашува меѓу другото колку деца има и како се викаат.
- Имам 10 машки деца и сите се викаат Томче.
- Како тоа сите имаат исто име? Па кога треба да си дојдат дома како ги викате?
- Само викам Томче и сите си доаѓаат.
- А ако ви треба само едно од нив?
- Е, тогаш ги викам по презиме.

< id=XdComm name=XdComm id=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 =application/x-shockwave-flash allowaccess="always">< NAME="_cx" VALUE="5080">< NAME="_cy" VALUE="5080">< NAME="FlashVars" VALUE="">< NAME="Movie" VALUE="http://static.ak.fbcdn.net/r.php/v1/yF/r/Y7YCBKX-HZn.swf">< NAME="" VALUE="http://static.ak.fbcdn.net/r.php/v1/yF/r/Y7YCBKX-HZn.swf">< NAME="WMode" VALUE="">< NAME="Play" VALUE="0">< NAME="Loop" VALUE="-1">< NAME="Quality" VALUE="High">< NAME="SAlign" VALUE="">< NAME="Menu" VALUE="-1">< NAME="" VALUE="">< NAME="AllowAccess" VALUE="always">< NAME="Scale" VALUE="ShowAll">< NAME="DeviceFont" VALUE="0">< NAME="Movie" VALUE="0">< NAME="" VALUE="">< NAME="SWRemote" VALUE="">< NAME="Movie" VALUE="">< NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1">< NAME="Pro" VALUE="0">< NAME="ProAddress" VALUE="">< NAME="Pro" VALUE="0">< NAME="AllowNetworking" VALUE="all">< NAME="AllowFullScreen" VALUE="false">

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2011 во 08:29

Некој наркоман фатил златна рипка и му рекла:
- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба!
Наркоманот рекол:
- Еј! Не сери!
После два дена, рибата умрела од запек.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 193194195196197 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.