|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 192193194195196 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставникот по географија го завртел глобусот и го прашува ученикот кој треба да одговори:
- Што е ова? - Почнуваат вести - одговорил ученикот. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја фамилија треба да има по 3 деца. Ако едниот е гение, другите двајца да можат да го издржуваат
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо, мртов пијан, запуштен, небричен со шпил од карти во рака, пушејќи цигара ѕвони на ѕвончето во една куќа...
Вратата ја отвара една средновечна жена. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сите спортови најмногу ги сакам хокејот и боксот. - Зошто? - Оти сум забар! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во меѓународниот натпревар за најдобар виц на светот учествувале читатели на Reader's Digest од 30 земји од светот. Победничкиот виц го пратил Jörgen Jönsson...
...од Шведска кој добил 3.328 од 16.300 гласови. 10 место – Канада 9 место – Романија 8 место – Холандија 7 место – Индија 6 место – Аргентина 5 место – САД 4 место – Мексико 3 место – Русија 2 место – Финска 1 место – Шведска |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се обратил маж кај лекар, жалејќи се дека има проблем со сексот. Лекарот го прашал:
- Кога последен пат си имал секс?
- Не знам, не се сеќавам.
- Еве ти телефон, прашај ја жена ти.
- Ало, драга кога последен пат имавме секс?
- А, со кого тоа јас разговарам?
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mali Dzokica se vrakja od skolo i onaka smrknat uste od vrata mu se zali na tatko mu:
- Tato, ucitelkata denes mi vikase pred cel klas... - Pa kje ti vika, govedo niedno... da pisuvas domasni - nema da ti vika, da si miren na cas - nema da ti vika, da ne begas od skolo - nema da ti vika, da ucis - nema da ti vi... - Abe, mislam deka ne e za toa... - Dzokica go prekinuva tatko mu. -E zosto togas? - Mi vikase deka i kasni vekje 2 nedeli... |
|
Incredible Blue
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Северина на исповед и му вели на
отецот: Оче грешев! -Знам чедо, гледав |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден човек си играл шах со своето куче. Доаѓа неговиот пријател и му вели:
- Леле, па ти си имал ептен паметно куче! Ех, не е баш паметно. Резултатот е 3:2 за мене. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брачен пар е на сафари во Африка. При една прошетка, надвор од логорот, жената го прашува мажот: - Миличок, што би се случило кога би се појавил горило и би ме однел со себе?! - Не зборувај глупости, мила! Толку глупи мајмуни не постојат |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На една свечена вечера згоден дечко и приоѓа на една девојка и и вели:
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тато, тато, како настануваат малите слончиња ?
- Тато, само пред да кажеш да те подсетам дека штрк неможе да дигне слон
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Јас се капам,ти се капиш...во кое време е глаголот капе?-прашува учителката. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вози кавдарчанец низ Скопје, го застанува полицаец и му вели: Возевте брзо, поминавте на црвено, не носите каиш, треба да платите 400 евра и 2 бодови да ви одземиме. Кавадарчанецот му вели: Еве ви 400 евра се брзам! Полицаецот го прашува: А тие 2 бода што треба да ви ги одземам? Кавадарчанецот одговара: Дајте му ги на Вардар нему ќе му требаат. |
|
Внеси реплика | страница <1 192193194195196 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |