IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 191192193194195 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2011 во 17:04

Цветко гледа баба на која и паѓа велосипедот и и вели:

- Бабо ти се онесвести велосипедот.

- Мали и ти ќе се онесвестиш да си ми пола саат меѓу нозе

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 08:28

Се шетале баба и внук низ град и внукот ја моли баба си:

- Бабо, ај купи ми мастика.

Влегува бабата во продавница и му купува мастика.

Не поминуваат две минути, внукот прави балон и го пука, а бабата налутено вели:

- Море мангуп, што и да ти купам ти мора да го скршиш!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 08:33

Двајца пријатели пијат во кафана:

- Зошто мижиш кога пиеш?

- Докторот ми рече дека не смеам да пoгледнам алкохол

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 20:44
 Зошто укинувањето на визата е тажен момент за македонскиот фудбал?

- Затоа што сега сите можеме во Европа, освен Вардар и Работнички.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 08:37

Дете го прашува својот татко:

- Тато, што е тоа пијаница?

- Синко, ги гледаш ли оние две греди на оградата? Епа, сине на пијаните им се причинува дека тоа се 4 греди.

- Но тато, јас гледам само една гред

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 10:51

- Ако не ја платите сметката, ќе повикам полиција!

- Па што, да не мислите дека тие ќе ви ја платат сметката!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 10:54

Лежи мрзливец во трева и и вика на својата жена:

- Жено, жити бога дај ми од тој серум за змии!

-  Да не те каснa случајно? - прашува таа.

- Не, aма еве ја доаѓа

Кон врв
aleksandar. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Февруари.2011
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aleksandar. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2011 во 02:21
Црнокоса, црвенокоса и плавуша ги брка полиција. Бегаат, бегаат и наоѓаат вреќи и се кријат во нив. Оди цајканов кај вреќата на црната, ја потчукнува со нога и оваа вика мјау, мјау и цајканов си вика аа ништо тука мачки има. Иде кај црвенокосата, ја потчукнуе вреќата и оваа одвнатре ав, ав! И цајканов вика к*рац, тука има кучиња.. И иде кај плавушава, ја потчукнуе вреќата и оваа: КОМПИРИ,КОМПИРИ!
:P
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2011 во 03:32
Се караат две комшики:
- Се надевам ќе го продадете кучето, ќерка ми вчера не можеше да го заврши часот по пеење, зошто вашето куче цело време завиваше!
- Извинете, ама вашата ќерка прва започна
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 03:42

Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:
"Пошто не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две."
Албанецот се спрема за казната и вика: "Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб." После 25 удари паднала перницата.
Гркот исто бара: "Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници." После 25 стапа и на него му паѓаат перниците.
Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: "Прва желба ми 100 стапа наместо 50" Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната. "А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2011 во 03:56
Оде наркоман по пустина и го сретнува Исус и му вика:                                                                 
 - Брат дај травка неш"о да пафниме!
А Исус му вика:
- Јас сум синот божиии!
А наркоманот!
- Абе батка ти си бил на кокаин бе
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2011 во 00:32
домаќински виц за атер:

што е тоа секој ден несе јајца и секое сабајле вика

к*рк*р И к*р

кокошка со две говорни  мани и ефтини јајца

(ако го слушнал неко од друг нека се насмеј за атер  сега јас го мислам три сатиголема%20насмевканамигнувањесреќа)
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2011 во 11:24
Влегува Блажо дрво пијан во спалната соба и и вели на Мара,
- Маро, многу те сакам, ајде да водиме љубов!
Мара: Бегај бе пијаницо, имам добиено...

Блажо не ја ни слушнал и почнал да си врши работа.
Следното утро кога се разбудил што да види, цел кревет крв, а Мара ја нема, шокиран Блажо вика:
- Леле сум ја убил Мара!
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
- Лелееее сум ја изел!

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2011 во 11:25
Блажо и Перо застанале да наточат бензин на една локална безинска пумпа... над касата стоело натпис: Наградна игра - Главна награда Бесплатен секс...

Перо: Што треба да направеме за да учествуваме во наградната игра?!
Пумпачот: Ништо посебно, јас ќе замислам еден број од 1 до 10 а вие ќе погодувате.
Перо: 5!
Пумпачот: Не, 4!
Блажо: 8!
Пумпачот: Не, 1!
Перо разочарн тргнал накај колата и му вели на Блажо: Блажо нешто смрди овде, ова е чиста местенка...
Блажо: Нема врска Перо, не е местенка, Мара моја два пати ја има добиено главната награда

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 191192193194195 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,360 секунди.