|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 191192193194195 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко гледа баба на која и паѓа велосипедот и и вели: - Бабо ти се онесвести велосипедот. - Мали и ти ќе се онесвестиш да си ми пола саат меѓу нозе |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале баба и внук низ град и внукот ја моли баба си: - Бабо, ај купи ми мастика. Влегува бабата во продавница и му купува мастика. Не поминуваат две минути, внукот прави балон и го пука, а бабата налутено вели: - Море мангуп, што и да ти купам ти мора да го скршиш! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца пријатели пијат во кафана: - Зошто мижиш кога пиеш? - Докторот ми рече дека не смеам да пoгледнам алкохол |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто укинувањето на визата е тажен момент за македонскиот фудбал?
- Затоа што сега сите можеме во Европа, освен Вардар и Работнички. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дете го прашува својот татко: - Тато, што е тоа пијаница? - Синко, ги гледаш ли оние две греди на оградата? Епа, сине на пијаните им се причинува дека тоа се 4 греди. - Но тато, јас гледам само една гред |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ако не ја платите сметката, ќе повикам полиција! - Па што, да не мислите дека тие ќе ви ја платат сметката! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лежи мрзливец во трева и и вика на својата жена: - Жено, жити бога дај ми од тој серум за змии! - Да не те каснa случајно? - прашува таа. - Не, aма еве ја доаѓа |
|
aleksandar.
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црнокоса, црвенокоса и плавуша ги брка полиција. Бегаат, бегаат и наоѓаат вреќи и се кријат во нив. Оди цајканов кај вреќата на црната, ја потчукнува со нога и оваа вика мјау, мјау и цајканов си вика аа ништо тука мачки има. Иде кај црвенокосата, ја потчукнуе вреќата и оваа одвнатре ав, ав! И цајканов вика к*рац, тука има кучиња.. И иде кај плавушава, ја потчукнуе вреќата и оваа: КОМПИРИ,КОМПИРИ!
:P |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се караат две комшики:
- Се надевам ќе го продадете кучето, ќерка ми вчера не можеше да го заврши часот по пеење, зошто вашето куче цело време завиваше! - Извинете, ама вашата ќерка прва започна |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оде наркоман по пустина и го сретнува Исус и му вика:
- Брат дај травка неш"о да пафниме! А Исус му вика: - Јас сум синот божиии! А наркоманот! - Абе батка ти си бил на кокаин бе |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
домаќински виц за атер:
што е тоа секој ден несе јајца и секое сабајле вика к*рк*р И к*р кокошка со две говорни мани и ефтини јајца (ако го слушнал неко од друг нека се насмеј за атер сега јас го мислам три сати) |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Блажо дрво пијан во спалната соба и и вели на Мара,
- Маро, многу те сакам, ајде да водиме љубов! Мара: Бегај бе пијаницо, имам добиено... Блажо не ја ни слушнал и почнал да си врши работа. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо
и Перо застанале да наточат бензин на една локална безинска пумпа...
над касата стоело натпис: Наградна игра - Главна награда Бесплатен
секс...
Перо: Што треба да направеме за да учествуваме во наградната игра?! |
|
Внеси реплика | страница <1 191192193194195 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |