|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 190191192193194 240> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца пријатели
Зошто ти немаш диплома? -Не, немам потреба, жена ми знае се |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојка му вели на дечкото: - Многу му се допадна на татко ми кога дозна дека си поет... - Супер. Значи, твојот татко сака поезија? - Ма не! Но мојот последен дечко што татко ми се обиде да го исфрли од мојата соба беше боксер! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот: - Ах, мајката твоја, за ова ќе ми платиш пола милион марки оштета! - Што ти е тебе бре човек, па не сум јас милионер. - Не сум ни јас стоногалка. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Димо на својот колега на работа му вели: - Одвај чекам да дојдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми. - А колегата: Опаа, а зошто? - Димо: Па цел ден ме стегаат. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо ја делел канцеларијата со една плавуша. Изморен од напорната работа Блажо и вели на плавушата...
- Мислам дека треба да се одморам од работа.
Плавуша: А како мислиш тоа да го изведиш?
Блажо: Еве како ... Се качил на лустерот во канцеларијата со нозете нагоре а главата му висела на подот.
Во тој момент доаѓа шефот, и го гледа Блажо како виси
- Блажо, што работиш?!?
Блажо: Јас сум сијалица
- Јас мислам дека најдобро е да земеш неколку дена одмор.
Блажо се симнал од лустерот и излегол од канцеларијта. Плавушата тргнала со него да си оди.
Шефот: А ти каде!?
Плавуша: Дома. Не можам да работам во мрак |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пукнала канализациската цевка на една улица во Кавадарци. Во интервенција доаѓа Блажо гомнарот заедно со неговиот калфа...
Шахтата се претворила во езеро полно со гомна. Дошол Блажо гомнарот и влегол внатре во гомната и му вели на калфата: |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перо отишол кај Блажо хакерот со намера да го натера да излезе малку од дома. Влегол внатре и му рекол на Блажо:
Перо: Баце, знаеш ли дека постои нормален свет надвор кој нема врска со интернетот. |
|
Victor
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sinot go prasuva tatka si:Tato sega koga gi poskapija cigarite , dali toa znaci deka pomalku ke pusis?
Tatko mu : Ne sine toa znaci deka pomalku ke jades |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат дечко и девојка и дечкото и вика на девојката: Mожe да те викам Ева? - Девојката одговара: Можe, а зошто? - Па дека ми си прва. - А девојката вели: А јас можи да те викам Пежо? - Дечкото: А зошто? - Девојката: Дека ми си 207-ми... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата меѓу убавина и рецесија? - Убавината е минлива |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно зомби тргнало да ги плаши луѓето во паркот. Седнало до еден пијаница и му побарало запалка. Пијаницата, без да го погледне, му дал запалка. Зомбито пак му побарало запалка. Пијаницата се свртел кон него и му рекол: - Доста пушиш бе! Види се на што личиш |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат двајца државни службеници во ходник, околу два часот попладе, и едниот го прашува другиот:
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден наркоман ја води својата ќеркичка во градинка. Ќеркичката сакала да се пошегува со таткото, со прстот покажала нагоре и извикала: - Тато, тато! Види! Крокодил! Наркоманот погледнал нагоре и одговорил: - Есен е миличка, одат на југ. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува човек што дтка во полиција и вели: -Попопополиција? -Да полиција. -Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам? -Колку ги има? ...-100. Па ибркај ги-му велат од полицијата. -Па ииизззбркав 90 но ооосстанатите ми сссметаат. -Па избркај ги и тие. -Изззбркав 9 но тоа што осстттана пак ми ссссмета. -Па отерај г...о и тоа во пичку матер. -Па му ввииккам иди у пипипипи-и сите кокошки се вратија. |
|
Внеси реплика | страница <1 190191192193194 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |