IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 190191192193194 240>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 15:40
Разговараат двајца пријатели
Зошто ти немаш диплома?
-Не, немам потреба, жена ми знае се газење%20од%20смеење
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 16:17

Девојка му вели на дечкото:

- Многу му се допадна на татко ми кога дозна дека си поет...

- Супер. Значи, твојот татко сака поезија?

- Ма не! Но мојот последен дечко што татко ми се обиде да го исфрли од мојата соба беше боксер!газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 04:42

Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот:

- Ах, мајката твоја, за ова ќе ми платиш пола милион марки оштета!

- Што ти е тебе бре човек, па не сум јас милионер.

- Не сум ни јас стоногалка.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 05:35

Димо на својот колега на работа му вели:

- Одвај чекам да дојдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми.

- А колегата: Опаа, а зошто?

- Димо: Па цел ден ме стегаат.

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 20:08
Блажо ја делел канцеларијата со една плавуша. Изморен од напорната работа Блажо и вели на плавушата...

-  Мислам дека треба да се одморам од работа.
Плавуша: А како мислиш тоа да го изведиш? 
Блажо: Еве како ... Се качил на лустерот во канцеларијата со нозете нагоре а главата му висела на подот.
Во тој момент доаѓа шефот, и го гледа Блажо како виси
- Блажо, што работиш?!?
Блажо: Јас сум сијалица
- Јас мислам дека најдобро е да земеш неколку дена одмор.
Блажо се симнал од лустерот и излегол од канцеларијта. Плавушата тргнала со него да си оди.
Шефот: А ти каде!?
Плавуша: Дома. Не можам да работам во мрак
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 20:10
Пукнала канализациската цевка на една улица во Кавадарци. Во интервенција доаѓа Блажо гомнарот заедно со неговиот калфа...

Шахтата се претворила во езеро полно со гомна. Дошол Блажо гомнарот и влегол внатре во гомната и му вели на калфата:
- Клуч 21!
Овој му го дал клучот. Блажо го земал клучот и повторно се пикнал внатре во гомната. После две минути...
- Дај ми Клуч 17!
Калфата повторно му го дал клучот. После 5 минути...
- Клуч 13!
После пола саат Блажо излегува надвор сиот облеан со гомна и му вели на калфата:
- Учи го занаетот пи*ка ти матер, инаку цел живот само ќе подаваш клучеви!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 20:11
Перо отишол кај Блажо хакерот со намера да го натера да излезе малку од дома. Влегол внатре и му рекол на Блажо:

Перо: Баце, знаеш ли дека постои нормален свет надвор кој нема врска со интернетот. 
Блажо: Ме заебаваш... ај прати линк...

Кон врв
Victor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Февруари.2011
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Victor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 20:56
sinot go prasuva tatka si:Tato sega koga gi poskapija cigarite , dali toa znaci deka pomalku ke pusis?
Tatko mu : Ne sine toa znaci deka pomalku ke jades
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 21:13

Разговараат дечко и девојка и дечкото и вика на девојката: Mожe да те викам Ева?

- Девојката одговара: Можe, а зошто?

- Па дека ми си прва.

- А девојката вели: А јас можи да те викам Пежо?

- Дечкото: А зошто?

- Девојката: Дека ми си 207-ми...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 05:22

Која е разликата меѓу убавина и рецесија?

- Убавината е минлива

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 05:25

Едно зомби тргнало да ги плаши луѓето во паркот.

Седнало до еден пијаница и му побарало запалка. Пијаницата, без да го погледне, му дал запалка.

Зомбито пак му побарало запалка.

Пијаницата се свртел кон него и му рекол:

- Доста пушиш бе! Види се на што личиш

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 18:29

Се среќаваат двајца државни службеници во ходник, околу два часот попладе, и едниот го прашува другиот:
-Еее, и ти ли не можеш да заспиеш?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 18:30

Еден наркоман ја води својата ќеркичка во градинка. Ќеркичката сакала да се пошегува со таткото, со прстот покажала нагоре и извикала: - Тато, тато! Види! Крокодил! Наркоманот погледнал нагоре и одговорил: - Есен е миличка, одат на југ.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 18:31

Се јавува човек што дтка во полиција и вели: -Попопополиција? -Да полиција. -Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам? -Колку ги има? ...-100. Па ибркај ги-му велат од полицијата. -Па ииизззбркав 90 но ооосстанатите ми сссметаат. -Па избркај ги и тие. -Изззбркав 9 но тоа што осстттана пак ми ссссмета. -Па отерај г...о и тоа во пичку матер. -Па му ввииккам иди у пипипипи-и сите кокошки се вратија.газење%20од%20смеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 190191192193194 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,312 секунди.