|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 188189190191192 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле Амстел, Хајнекен и Скопско во кафана на по едно пиво. Доаѓа конобарот и Амстелот вика: - За мене еден Амстел. Хајнекенот: - За мене еден хајнекен. Скопското: - Мене дај ми едно Пепси. - Еј, абе зашто нарачуваш Пепси? - прашале двајцава. Скопското: - Па вие не пиете пиво, и ја не пијам пиво |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред неколку дена ја прашав жена ми каде би сакала да одиме по повод годишнината од бракот. Таа ми рече: “Некаде каде што не сум била одамна.“ - И ја предложив кујната |
|
DankoOH
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Озрачен Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле два акумулатори и едниот паднал в шакта, а другиот се испразнил од смеење!
|
|
“There is no God you should trust, there is no Devil you should scare of, trust me and scare of me”
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика маж кој го изгубил паметот? - Вдовец |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си оделе двајца лажговци по улица и едниот му вика на другиот: - Абе си слушнал за Атлански Океан? - Да сум слушнал. - Епа јас сум го препливал. A другиот му рекол: - А ти си слушнал за Мртво Море? - Да. - Епа јас го убив |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко и приоѓа на девојка во диско: - Девојко, може ли да те честам пијачка ама да ми правиш муабет барем додека не ја испиеш? - Секако. - Добро, што би сакала да се напиеш? - Текила |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Албанец во автобус и шоферот му вели: - Каков си ти ? Тој одговара Македонец... Шоферот му вели - Ај речи тулумба, а овој туљумба... - Назад... му вели шоферот. Вториот ден доаѓа и шоферот му вели: - Каков си ти ? - Македонец, вели Албанецот... Ај речи тулумба и овој туљумба... - Назад... му вели шоферот. Овој научил да го кажува зборот тулумба и доаѓа третиот ден... - Каков си ти ? Тој одговара Македонец... Шоферот му вели - Ај речи тулумба и овој тулумба... - Каква тулумба? - Бљага... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eдна мајка имала проблеми со ќерката која не сакала да јаде. Mајката и купила сендвич и и рекла: - Jади мори јади, знаеш ли што стануваат девојките што не јадат? A девојчето одговорило: - Знам мамо, манекенки |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото го убедува синот: - Запомни сине дека само глупавиот човек е убеден во сė. Умниот секогаш се сомнева. - Така ли е тоа сигурно? - Апсолутно сум убеден |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо, Хасо, Цветко и Трпе се договарале да одат на кампување во планина. Два дена пред да заминат, жена му на Трпе му рекла: - Ти нема да одиш на кампување! Бидејќи ништо не можеле другите тројца пријатели да сторат, заминале без него. Кога стигнале таму, го начекале Трпе со запален оган, го прашале како успеал да ја убеди жена му. И Трпе им раскажал дека вечерта жена му дошла облечена во секси ноќница го однесла во спалната, му дала лисици и му рекла „Врзи ме“, Трпе ја врзал и таа му рекла „сега можиш да ми правиш што сакаш’“ - И еве, и направив што сакав. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало детенце го затвoра папагалот во фриждерот и после 5-6 саати ја отвoра вратата од фрижидерот и вика: - Ииии кој гледам тукааааааа !! А папагалот му вика: - Пингвин п**ка ти матер. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Игорче од школо, а татко му го прашува: - Како си помина сине денеска? - Па, добро. Правевме експерименти по хемија. - А утре што ќе правите во школо? - Кое школо? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја жена отишла на лекар и тој и рекол: - Што ви е госпоѓо? - Нешто не ми е добро! - Ајде одете ве молам зад параванот и соблечете се! По некое време лекарот ја тргнува завесата и ја прашува госпоѓата: - Што сте се залепиле до ѕидот? - Епа правам место и за вас!!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Студент одит на испит. Професорот го прашува прво прашање, тој не го знаел, второ не го знаел, трето не го знаел. Професорот на листот му пишал мајмун. Студентот видел и се вратил кај професорот и му одговорил: - Професоре овде нема оценка, вие само сте се потпишалe |
|
Внеси реплика | страница <1 188189190191192 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |