|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 1402> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto e so tvoite cuvstva? go sakas uste,neli? mozam da ti kazam deka deckoto e nedozrean i ne te zasluzuva,ama toa ne tesi ako go sakas...vo sekoj slucaj sigurna sum deka vredis ko licnost i on e toj sto gubi..i ke se najde nekoj bolji sto ke ti ja vozvrati ljubovta i ke te pocituva...togas ke bides vistinski srekna...se pominuva...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам што сакам да кажам
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам дека ме стопи сега Вал мила
Гушкам за тоа |
|
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes go vidov bivsiot prvpat od ko raskinavme(pred 2 nedeli) i neubo mi e, a da ti kazam pravo neznam bas so osekam.
mnogu glupo raskinavme, potocno toj mi raskina,a imase lice da mi recit uste "te sakam ama gotovo e".a denes izgledase kako da mu e seedno.
mozebi se bilo samo edna golema laga...
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cool.stigam za pet minuti
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека Валерија има право
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас тебе мори Наталијо ни една |
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde mila ispovedaj se,moze ke znam da ti gi resam problemite...ne e nisto strasno da kazes sto mislis i cuvstvuvas,postrasno e da go cuvas vo sebe toa i da ti tezi.......
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uzivaj...a sega ako sakas dojdi vo barot...ima pienje i posle ke ima maski striptiz...ke bide interesno
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka NATE E SRCE OD COVEK
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Retko gresam bebence
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Queen Bitch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala dusicke.pretpostavuvam i samata deka znajs deka kolku i da ti velat "ne se nervuraj, ne vredi" pak ne mozis sosema da go odtrgnes od umot ama sepak...
FALA
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ма не знаеш???
Ја сакам да кажам дека ја сакам оваа бејби |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам бејби врати се една страна наназад чу???
И ти ме стопи мила моја бејби |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |