|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 163> |
Автор | |||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сега ја читам Papagajeva teorema...
Засега се чини интересна.... |
|||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mercstetski reformski programi
|
|||
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Захир - Пауло Коелјо.. книгата можеби е добра, не велам не, ама очекував многу повеќе!! А знаете како е, кога очекуваш многу, секогаш се разочаруваш од тоа што ќе го добиеш..
|
|||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Моментално ја читам Пијанистка од Елфриде Јелинек сега засега ми се допаѓа за понатака ќе видиме.
|
|||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|||
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja imam procitano pred okolu 2 godini, mnogu e dobra. mnogu realisticno e se opisano ja procita li veke? uceniko ke si najde mlada na krajo...... |
|||
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
You got to be f**king kidding me?! A ucitelkata so ke naprai na krajo? |
|||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele jas tri pati ja imam pocnato knigava ama ne mozam da ja docitam....ne mi se svigja stilot.......ali vo sekoj slucaj krivo mi e poso interesna e knigata...se nadevam eden den kje ja docitam:) inaku momentalno ja citam Agonija i ekstaza - prviot del - Erving Stoun:) |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Harry Potter and the orfer of the Phoenix na angliski
|
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Почнав да ја читам Моќта на потсвеста и можам да кажам дека книгата е прекрасна и топло ја препорачувам на сите.
|
|||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
coelho-11 minuti
|
|||
respect my authoritaaa
|
|||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
harry potter and the half blood prince na angliski
1 nedela ja citam i sega imam uste 50 strani koi odma ke gi procitam Изменето од Emus - 05.Февруари.2007 во 14:48 |
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele ja obozavam knigata.........
|
|||
kuliraj
|
|||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za denes mi bese Cicko Gorio i vcera ja procitav za nekolku saati,a denes ke si ja zemam Galebot Dzonatan Livingston ne znam po kojpat da ja citam..
|
|||
kuliraj
|
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
psihodijagnostika od nemam pojma koj profesor
|
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |