|
ЕУ - НАТО, просперитет или утопија? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 28> |
Автор | ||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сокилийници ли сте бе со Санти? во иста соба живеете Изменето од d4 b3 - 23.Декември.2012 во 20:07 |
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се просветли, ами како! Еден ден ќе разбере дека најголемите борци за бугарштината се јаничарите, односно бугарзираните. Вистинските Бугари немаат потреба да го докажуваат своето бугарско потекло. Сега ќе ти покаже колку Македонци учестувувале во “ОСЛОБОДУВАЊЕТО“ на Македонија (со помош на оската Берсли-Рим-Токио). Се разбира и дека злоделата ги извршувале Македонци. Македонци убивале Македонци! Абе тоа било граѓанска војна?! Денес во 21 век фашизмот во Европа се прктикува во една видоизменета форма. Не е цивилизирано да се постигнуваат целите со воени интервенции, туку демократски со забрани, опструкции, вета, санкции.... |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Амин!
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.mkd.mk/85753/makedonija/lichnost-na-godinata-darko-mitrevski/
Личност на годината на МКД.МК – Дарко Митревскичовекот, пардон режисерот кой ви провали влегуването во ЕУ - личност на годината виц некой |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако беше самурай требаше да си направи харакири
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
битно ваште сарца са полни
а нас ни е само добрососедско |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е смешно Емиле
вчудоневиден сум |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.mkd.mk/83841/makedonija/katica-kulafkova-eu-saka-makedonija-da-gi-zagubi-makedonskite-etnokulturni-obelezja-i-da-se-rasloi-po-etnicki-princip/
Но јас лично сметам дека треба да биде интерес на Р Бугарија да ја поддржи Р Македонија и македонскиот народ, а не да ја условува. и почему? |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЦРВЕНИОТ КРСТ МОРА ДА СЕ ПОДГОТВИ ЗА МАСОВНИ НАРОДНИ НЕМИРИ ВО ЕВРОПА Ова е решено од страна на Меѓународниот Црвен Крст поради економската криза во ЕУ која се заканува со безредија кај нејзините членки. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://24vesti.com.mk/erdogan-turcija-bi-mozhela-da-pobara-alternativa-za-eu
Неодамна и на претседателот на Русија Владимир Путин му кажав дека сме подготвени да влеземе во Шангајската организација за соработка. Реков дека сакаме да станеме членка на Шангајската организација за соработка, па да и кажеме збогум на ЕУ. Да се разделиме, посочи Ердоган. Шангајската организација за соработка е меѓудржавна организација за безбедност, која во 2001 година во Шангај ја формираа лидерите на Русија, на Кина, на Казахстан, на Киргистан, на Таџакистан и на Узбекистан. Ако ја изгубат Турција, НАТО је јебо јежа у леѓа. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://kurir.mk/svet/vesti/101728-Holandija-Da-se-pobara-zemjite-od-EU-da-mozat-da-ja-napustaat-evrozonata
е ова не сум го знаел до сега, влегуваш во ЕУ и излегување амин, невидена работа. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-shukjur!!,....i ovoj da ne znael neshto !
..ama toa se gluposti, ...me interesira samo , ...koj i kako bi ja sprechil edna britanija da si otide od "kaj niv'', ...pa i koja i da e druga zemja. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |