IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 00:26
Драг Идивиди

Зошто кога најмалку е потребно се убацуваат некои најмалку позелни фаци на сцена кога не им е ни време ни место?
Ќе го замолам универзумот да не ми навева умислени, егоцентрични душебризници што повеќе се секираат за твојата работа отколку за сопствената.
Пораката е: Butt Out and step off!
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 01:22
Драг Идивиди...сега се сетив

утре нема да стигнат жабите нели и нема да имам вежби
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 01:29
Драг ИдВид,

утре морам на лекар!!! морам да видам што ми станува со притисокот... 200 со 160 ми беше...изненадување на нецели 22 толку ли???тага

А и плус шул програма на фах...не Ајде ќе биди си викам...среќада
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 12:15
Originally posted by Omar Omar напиша:

Драг ИдВид,

утре морам на лекар!!! морам да видам што ми станува со притисокот... 200 со 160 ми беше...изненадување на нецели 22 толку ли???тага

aman omarизненадувањеaj brzo na lekar...големо%20гушкањеда
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 14:37
идивиди
кој ден...
ептен зафркнато.
во школо-температура имав, во тоа сум сто насто сигурна.
ме боли грлото...
а и ушите...
некако преседов... бог знае како. размислување

ајде тоа... ама другово...
имено, се решив без партнер да идам.
мислам гоооолема работа!
али... пази ситуација:
денес ми искача едно дете од друго одделение, а јас цела онака опуштена, разбушавема (ме бушавеше еден школски кога го опцув голема%20насмевка) искачам од училна и он ме среќава у ходник...
ја целата као: -Кажи брат, шо ти треба?
и он, вцрвенет во образите, со срамежлива насмевка ми вика:
-еј металика (нон-стоп си го носам ланчето со знакче на металика, затоа така ме викаат некои), сакаш да ми бидеш партнерка?
-ааа... ајрон мејден (носеше маица со тој натпис љубов)... може, ама под еден услов: ти да ја носиш маицава, ја ланчето и да се завиеме у црно... џоа металски пар.
се насмеа и ја мангупски му викам: ќе видиме... ќе видиме....

у исто време ми се упуцава и еден кремац, што ми е ненормално забавен... и ептен фин дечко...

ту би ор нат ту би?
д куешчн ис нау!

ваљда ќе се одлучам до утре... задутре... збунетост

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 14:41
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

идивиди
кој ден...
ептен зафркнато.
ме боли грлото...
а и ушите...

мислам гоооолема работа!
али... пази ситуација:
денес ми искача едно дете од друго одделение, а јас цела онака опуштена, разбушавема (ме бушавеше еден школски кога го опцув голема%20насмевка) искачам од училна и он ме среќава у ходник...
-еј металика (нон-стоп си го носам ланчето со знакче на металика, затоа така ме викаат некои), сакаш да ми бидеш партнерка?
-ааа... ајрон мејден (носеше маица со тој натпис љубов)... може, ама под еден услов: ти да ја носиш маицава, ја ланчето и да се завиеме у црно... џоа металски пар.

у исто време ми се упуцава и еден кремац, што ми е ненормално забавен... и ептен фин дечко...

ту би ор нат ту би?
д куешчн ис нау!

Drag Idividi,
za da i pomogneme na Tiggy, predlagam da otvorime referendum :"ajron mejdn ili kremacot".
Eve jas prva da glasam : AJRON MEJDN definitivnooo!!
Veruvam deka ke imas poveke temi za razgovor so nego otkolku so kremacot... btw... na nas zenskite vo priroda ni e da sakame bad boysголема%20насмевка
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 15:20
и од мене Ајрон Мејден...
а ако има Дрим Тиатер јас ќе им купам костими...голема%20насмевкатрепкањецрвенеење
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 15:24
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

Originally posted by Omar Omar напиша:

Драг ИдВид,

aman omarизненадувањеaj brzo na lekar...големо%20гушкањеда

Бев денес Анитче.. Фала Богу не е нишо лошо... Се е ради нервна база...ненене
Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 15:38
Originally posted by CakNoris CakNoris напиша:

Drag Idividi

za Maj si pominav extra голема%20насмевка so ekipata se znae голема%20насмевка si kazavme so ima novo staro, jadevme, pievme, muzika, abe so da ti kazuvam голема%20насмевка aj podetalno da ti raskazam голема%20насмевка

Nakaj 13-14 saatot otidovme, stavivme tamu masa, stolovi, skarata, jadenje, pienje, muzika i poleka poleka pocnaa muabetite. намигнување ja, Nik i Dac ja praevme skarata, zenskite gi mrzelo, nie da sme praele a oni da jadele изненадувањеe mnogu be vie ! ali moras da gi slusas изненадувањеголема%20насмевка ali dobro oni salata praeja голема%20насмевка Svrtevme sekakvi muabeti za sve i taka. Ace i  Aleksandra se smuvaa (znaev deka ja sfigja odamna ali aj)голема%20насмевка posle igravme fudbal maski vs zenski. Ne pobedija zenskite 2-1 so popustanje голема%20насмевка (sea tuka ke se javi computer) газење%20од%20смеење

Da ti gi pretstavam ekipite:

Maski: Jas, Nikola-Nik, David-Dac, Viktor-kma, Ace
Zenski: Ana-computer, Dora-vazna, drugata Ana, Aleksandra i Jana

Posle mesano igravme.

Tim eden: Jas, Nik, Dora, computer, Ace
Tim dva: Dac, kma, drugata Ana, Aleksandra, Jana

Nie pobedivme. 3-2 голема%20насмевка
Eden gol ni dade Aleksandra, Ace koa branese. jasno ti e neli голема%20насмевкасмеење drugiot kma.

Kiksovi:
Dac: Mi ocat solzive (mi solzat ocive) газење%20од%20смеење
Dora: Lele ela na sonce ova soncevo vo glava mi udri (sakase da kaze na senka) газење%20од%20смеење
Aleksandra: lele peer ladno mi e soncevo mnogu pece (sakase da kaze se ispotila od zesko) газење%20од%20смеење
Kma: aj ne se zaebavaj aj mrs ela ajde газење%20од%20смеење
Ace: vidi go kako golman brani газење%20од%20смеење

ke me kilnat osekam голема%20насмевка

Posle svrtevme na politika. Dora, David i computer normalno najglasni. Nie drugite poise slusavme. Koa imas pred nas rodeni politicari taka e голема%20насмевка
I Dora koa ja pusti na cel glas "ja digam ovaa chasa za Vmro-Dpmne" голема%20насмевка

pa computer kako najstara pocna da filozofira nesto смеење a Ace i Aleksandra za toa vreme se prskaa so voda смеење

dr so imase smesni desavki. A, Dora i Kma igraa sah i go resi dvapati смеење posle jas vs Dora, ednas ona pobedi ednas jas. Pa jas i computer, isto ednas ona, ednas ja pobediv. Drugive ne se zamaraa so sah. Posle igravme i karti. Poker na pari ama posle drugarski si gi vrativme голема%20насмевка im gi sobrav parite. Abe oni so mene poker? Ahaa da utre sabajle голема%20насмевка

I taka kao so kazav si praevme muabet, zenskite se frlija na ogovaranje, zborenje za moda i maziсмеење голема%20насмевка nie znaes fudbal i zeni голема%20насмевка

Go zaebavavme Kma za nadimakot. Inace Viktor se vika, a go vikame kma zasto porano omilena recenica mu bese: I am the best and kiss my ass. I kratenka od toa kiss my ass - kma голема%20насмевка na pocetokot se lutese, sea vise ne. голема%20насмевка I mu vikavme kiss my ass, kiss my ass. kma ne go nervira ama kiss my ass go nervira газење%20од%20смеење

I taka drag idiviidi najzakonski si pominav so ekipata. Sakam uste ednas. Aj dogodina голема%20насмевка

inace retko pisuvam tolkavi tekstovi ali za ekipata vredi големо%20гушкање pozdrav do site niv да

голема%20насмевка

Драг Идивиди

Со попуштање? изненадување Ај не ме зафркавај. Подобри сме! намигнувањеголема%20насмевка

Мора малку и озборување. голема%20насмевка Маааалку, не многу. голема%20насмевка

Па нормално. Политика! Како мислиш ти? Јас, Дора и Давид сме експерти. голема%20насмевка А и ти не си поткаран плазење
Пази, кога почнавме за политика одма ги начули ушите. голема%20насмевка

Е да важната ја рокна Ја дигам оваа чаша за Вмро-Дпмне. голема%20насмевка Тие три минути додека траеше песната и се гледаше по очите дека е многу среќна, и блескаа очите од возбуда. голема%20насмевка А и мене, и на сите да ти кажам. намигнување Вмровска дружина. трепкање

Па јас си кажував бе нешто, а Аце и Александра деца, си играа смеење заљубени - изгубени плазење

Ахахаха Кма. Закон дете, уште по закон надимак газење%20од%20смеење

И јас си ја сакам екипата најмногу на свет! големо%20гушкање среќа

Изменето од computer - 05.Мај.2010 во 15:38
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 16:32
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

идивиди
кој ден...
ептен зафркнато.
ме боли грлото...
а и ушите...

мислам гоооолема работа!
али... пази ситуација:

ту би ор нат ту би?
д куешчн ис нау!

Драг Идивиди
сакам да и предложам на Тиги као на современа цура да ги фане и двајцата момци едниот под една рука, другиот под друга и да иде со двајцата на полуматурски или матурски(што и да е) бал и да поцркаат сите шмизли од мука, што успеала не еден туку два фраера да си обезбеди и тоа без многу муканамигнување.
п.с нормално ако се согласат дечките да бидат дуо-триоплазење
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 18:27
драг go see

мојот придонес за средното, моите непроспиени ноќи заради тестови,
моите ретки карања со професорите, моите денови поминати во клупа со мојата бест френд,
моите зафрканции со различните типови на карактери и темпераменти во класот,
моите секојдневни смоки и политанки ( увек во пар ) полека, но сигурно и со многу зборови дека ќе биде тешко да се разделиме веќе згаснуваат....

Како уште од сега секој да си го одбира својот пат.....тага
Ќе ми фалат овие денови, многу, знам дека ќе ми фалат...ама се тече, се се менува нели? Времето не ме прашува дали треба да подзастане малку за да поуживаме уште неколку недели. Си врви само, стрелките не се враќаат....тик так, тик так.....

П.С Се дава 7 000 денари за фустан? рамнодушност

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 18:54
Драг идивиди...

Ќе видиме.
Утре тешко дека ќе идам у школо. Настината сум, температура, кашлица, глава ме боли цело време...

Поздрав до постарите дами и едно тенкју за советите. голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 19:43
Драги Идивиди

денес одмарам конечно малку пауза од колоквиуми и од физиологија...

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 16:44
Идивиди...

I have so much to say...

Денес беше бурен ден.
Во школо ми одржа директорката изненадување лекција...
претпоставувате за што нели?
за да не се смеам на часови,
да не делам правда и да поправам оцените. тага

Единствена позитивна работа во денов беше што ќе идам со неколку другарки (повторно) во оноа средното приватно Јахја Кемал, али овој пат ќе полагаме испити. свиркање
Абе свашта.
И кажувам на мајка ми, а она еве ваква фаца извади: замисленост
-Ти? Ќе полагаш таму испити? Хаха.
-Ахм... у недела.
И му ја фувнав во соба. голема%20насмевка

П.С: Ме изнервира еден школски денес премногу... ејјј, да не беше дебел ко бик, ќе го акнев од табла, жими све...
ама се контролирав... трепкање

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.