|
ВЕРСКИ ОБИЧАИ |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Автор | |
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee...a neli go crtame tose....na tie jajca..........
ili .......... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~Mozhe li nekoj da mi kazhe zoshto i do koga e baniran bratot *zmejko zmejko* malku ne sum na temata no razlichnite dizaa buna za nekoi nivni chlenovi na razlichni temi i dobivaa odgovori na prashanjata jas se grizham za bratot za koj prashuvam?~,,~
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е од тука баниран... од друг под-форум е...
Изменето од zidarski - 29.Април.2008 во 18:31 |
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаев дека сме на истото,па затоа си го зедов правото даи одговорам на Марија1000. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
GrobarMKD
Група Регистриран: 29.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od politika forum ... kaj sto apsolutisticka vlast nad toj podforum ima edna moderatorka " vojvotka " na koja bas i ne i se dopadja da nekoj kontrira nejzinite prikrieni politicki stavovi i tesno partiski interesi .... sekoj nejzin politicki neistomislenik e baniran pa duri i po povece od 2 meseca .... ne se cudi prijatele .. se e mozno vo " demokratija " na privatizirani podforumi
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
грешка ја сум војвотката не моира
а ти од трет пост се караш? |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Причината за банирањето е тоа што не го почитува претходниот бан. Му кажав многу пати - нека почека неколку дена, нека му помине претходната забрана, после нека се вклучи... Форумот има правила.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам зидарски што објасни која е причината за повторното банирање. Доколку мирослав си ги почитуваше правилата на форумот ИДИВИДИ, досега ке беше активен. Но бидејки постојано дава лош пример за останатите членови со отварање на нови никови мора да се санкционира.
Се извинувам эа оффтопиков, верувам дека нема да замерите и подоцна ке го иЗбришете. Поздрав |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo muslimanskite domovi seuste ima avlii so visoki kapii i zenite se seuste zabuleni-OBICAJ ILI OCAJ
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OCAJ
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни едното ни другото.Кога станува збор за покривањето на жената тоа не ниту ОБИЧАЈ ниту ОЧАЈ туку ВЕРСКИ ПРОПИС. Бујрум,прошетај низ темите за ова е пишувано навистина многу. |
|
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А за авлиите со високи капии и зидови,хмммммм пораат си кога секој не те гледа во дворот како си пиеш кафе или си јадеш баклава,или......
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |