IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 187188189190191 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 16:27

Старица се враќа од лекар и му вика на дедото;

- Леле, колку многу напреднала денес медицината!

- Кога бев млада морав да се соблечам секогаш кога одев на лекар, а сега доволно е само да го покажам јазикот.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 07:55

Доаѓа баба на лекар со нож забиен во колено. Докторов ја прашува:

- Аман бре бабо што ти е тоа ножот, што се случи???

- Ах бе синко, па сакав да се самоубијам.

- Како бе бабо да се самоубиеш, па зар со нож во колено?

- Ееее една пријателка ми кажа дека сигурна смрт е да се прободам 2 прста под градите! :)

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 20:38
Попот: сега може да ја бакнете невестата!
Невестата: Попе, а да ми го стави?
Попот зачудено гледа во невестата…
Невестата: Прстенот, попе, прстенот.
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 21:24

Полицаец со вози во 15ка и наеднаш автобусот нагло закочува и на полицаецот му седнува згодна девојка. Целата зацрвенета му вика:

- Простете, акселерација!

- Драго ми е, Цветко! – рече полицаецот.

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 00:09
Vleguva kontrola vo gradski...
Karta ce ve molam
What?
Karta
Excuse me!?
Your ticket please
Sto ?
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 05:49

Кира и Мира си пиеле утринско кафе и се потсетувале на времето кога биле средношколки. Гледајќи ги сликите во алманахот, Кира и вели на Мира:

- Гледај колку сме биле убави во младоста, а поготово јас.

- Гледај колку огрдевме сега во староста, а поготово ти!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:01

На брод се Американец, Англичанец, Русин, Германец, Французин и Македонец. Бродот удрил во санта мраз и капетанот му наредил на еден морнар да им каже на патниците да скокaат во вода. Се враќа морнарот изнервиран и му се жали на капетанот дека патниците одбиваат да скокнат. Тогаш отишол капетанот и се вратил по 5 минути.

- Скокнаа.- му рекол на морнарот.

- Како успеавте да ги натерате? А капетанот му одговорил:

- На Англичанецот му реков дека тоа е спортски, на Русинот дека тоа е револуционерно, на Германецот дека тоа е наредба, на Французинот дека е отмено, на Американецот дека е осигурен, а на Македонецот дека тоа е забрането

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:02

Седат дечко и девојка на клупа во парк и девојката му вика на дечково:

- Ќе ти кажам нешто после што одма ќе сакаш да се ожениш со мене. Дечково рекол:

- Знам што ќе кажеш, те сакам!

- Не! БРЕМЕНА СУМ

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:20

Кој фудбалер го нема, а пак можеш да го видиш?

- Немања Видиќ

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:25

На еден човек му побарале едно влакно за ДНК анализа, и тој одма бркање во гаќи и вади едно влакно. Но се зачудил лекарот и рекол...

- Господине не моравте од таму можевте и од глава, гради, нозе, раце.....

- Не бе јас додека имам во магацинот, од излог не кинам

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:26

Во Скопје гужва, сите коли стојат. На Цветко му чука некој на прозор. Овој отвора и прашува:

- Друже што е работава?

- Абе остај терористи го заземале Собранието и бараат 10.000.000 евра или ќе ги полијат со бензин и ќе ги запалат сите што се внатре, па собираме прилози.

- ОК, ќе дадам не е проблем! А колку се дава отприлика..

- Па кој колку може...  литар-два :)))

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2011 во 05:05

Си бил некој селанец и отишол да гледа фудбалски натпревар помеѓу Црвена Ѕвезда-Партизан.

Се враќа и селаниве му викаат како помина?? И почнува да им кажува: Бевме на една ливада кај што може да се изнапасат крави и имаше мрежи со кој може да се фатат риби. По некое време излегоа едни во црвено-црно како робијаши и почнаа да шутираат една лубеница. После тоа сите почнаа да викаат ГооооооЛ ама јас не видов никој гол и после тоа почнаа да викаат Партизан Партизан, ама јас избегав зошто дедо ми бил четник

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2011 во 05:48

Влегува средовечна госпоѓа во ресторан, седнува на маса, нарачува кафе и го замолува келнерот Цветко:

- Можете ли да ја вклучите климата, многу е топло.

- Може, нема проблем – вели Цветко. По 15 минути госпоѓата повторно го повикува келнерот и го прашува:

- Можете ли да ја исклучите климата, многу е ладно.

- Може, нема проблем. За пола саат повторно го повикува и го прашува:

- Можете ли да ја вклучите климата, многу е топло.

- Може, нема проблем. Од соседната маса Трпе го гледа ова и го вика келнерот и го прашува:

- Зошто женава те заебава, де вклучи ја де исклучи ја климата? А Цветко:

- А бе, јас се заебавам со неа, ние воопшто немаме клима.

Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2011 во 21:40

Се враќа мажот пијан дома, жена му го осеќа и преку врата му порачува:
Да си одиш кај што си пиел до сега! -
Ама јас носам цвеќе за најубавата жена на светот!
Таа омекнала, отворила врата и го прашува: А каде е цвеќето?
Тој: А каде е најубавата жена на светот?смеење

...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 187188189190191 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.