|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 187188189190191 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Старица се враќа од лекар и му вика на дедото; - Леле, колку многу напреднала денес медицината! - Кога бев млада морав да се соблечам секогаш кога одев на лекар, а сега доволно е само да го покажам јазикот. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа баба на лекар со нож забиен во колено. Докторов ја прашува: - Аман бре бабо што ти е тоа ножот, што се случи??? - Ах бе синко, па сакав да се самоубијам. - Како бе бабо да се самоубиеш, па зар со нож во колено? - Ееее една пријателка ми кажа дека сигурна смрт е да се прободам 2 прста под градите! :) |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попот: сега може да ја бакнете невестата!
Невестата: Попе, а да ми го стави? Попот зачудено гледа во невестата… Невестата: Прстенот, попе, прстенот. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец со вози во 15ка и наеднаш автобусот нагло закочува и на полицаецот му седнува згодна девојка. Целата зацрвенета му вика: - Простете, акселерација! - Драго ми е, Цветко! – рече полицаецот. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vleguva kontrola vo gradski...
Karta ce ve molam
What?
Karta
Excuse me!?
Your ticket please
Sto ?
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кира и Мира си пиеле утринско кафе и се потсетувале на времето кога биле средношколки. Гледајќи ги сликите во алманахот, Кира и вели на Мира: - Гледај колку сме биле убави во младоста, а поготово јас. - Гледај колку огрдевме сега во староста, а поготово ти! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На брод се Американец, Англичанец, Русин, Германец, Французин и Македонец. Бродот удрил во санта мраз и капетанот му наредил на еден морнар да им каже на патниците да скокaат во вода. Се враќа морнарот изнервиран и му се жали на капетанот дека патниците одбиваат да скокнат. Тогаш отишол капетанот и се вратил по 5 минути. - Скокнаа.- му рекол на морнарот. - Како успеавте да ги натерате? А капетанот му одговорил: - На Англичанецот му реков дека тоа е спортски, на Русинот дека тоа е револуционерно, на Германецот дека тоа е наредба, на Французинот дека е отмено, на Американецот дека е осигурен, а на Македонецот дека тоа е забрането |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат дечко и девојка на клупа во парк и девојката му вика на дечково: - Ќе ти кажам нешто после што одма ќе сакаш да се ожениш со мене. Дечково рекол: - Знам што ќе кажеш, те сакам! - Не! БРЕМЕНА СУМ |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој фудбалер го нема, а пак можеш да го видиш? - Немања Видиќ |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На еден човек му побарале едно влакно за ДНК анализа, и тој одма бркање во гаќи и вади едно влакно. Но се зачудил лекарот и рекол... - Господине не моравте од таму можевте и од глава, гради, нозе, раце..... - Не бе јас додека имам во магацинот, од излог не кинам |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Скопје гужва, сите коли стојат. На Цветко му чука некој на прозор. Овој отвора и прашува: - Друже што е работава? - Абе остај терористи го заземале Собранието и бараат 10.000.000 евра или ќе ги полијат со бензин и ќе ги запалат сите што се внатре, па собираме прилози. - ОК, ќе дадам не е проблем! А колку се дава отприлика.. - Па кој колку може... литар-два :))) |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој селанец и отишол да гледа фудбалски натпревар помеѓу Црвена Ѕвезда-Партизан. Се враќа и селаниве му викаат како помина?? И почнува да им кажува: Бевме на една ливада кај што може да се изнапасат крави и имаше мрежи со кој може да се фатат риби. По некое време излегоа едни во црвено-црно како робијаши и почнаа да шутираат една лубеница. После тоа сите почнаа да викаат ГооооооЛ ама јас не видов никој гол и после тоа почнаа да викаат Партизан Партизан, ама јас избегав зошто дедо ми бил четник |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува средовечна госпоѓа во ресторан, седнува на маса, нарачува кафе и го замолува келнерот Цветко: - Можете ли да ја вклучите климата, многу е топло. - Може, нема проблем – вели Цветко. По 15 минути госпоѓата повторно го повикува келнерот и го прашува: - Можете ли да ја исклучите климата, многу е ладно. - Може, нема проблем. За пола саат повторно го повикува и го прашува: - Можете ли да ја вклучите климата, многу е топло. - Може, нема проблем. Од соседната маса Трпе го гледа ова и го вика келнерот и го прашува: - Зошто женава те заебава, де вклучи ја де исклучи ја климата? А Цветко: - А бе, јас се заебавам со неа, ние воопшто немаме клима. |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се
враќа мажот пијан дома, жена му го осеќа и преку врата му порачува:
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 187188189190191 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |