IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 184185186187188 229>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2012 во 19:05
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

абе јас мислам дека е време малку поажурно да пратиш штампа,ама не само онаа пропатриотската...има што да се прочита,верувај
овие не се виновни велиш?
некој друг им дал државјанства?
не дека не е така,еве признавам,ама тие другите одамна се аут,поминаа години од тогаш...е сега може таму кај вас времето се брои поинаку,не знам...ама 6 и нешто години веќе се овие на власт шо ич не се виновни по тебе...а во последниве две години така се "осоколија" оние ради кои велиш не се враќаш во државава шо навистина мислам имаш проблем со веселата математика
како и да е,за да кажеш дека владата која моментално е на власт и оној типот шо стално бега од државава кога внатре врие ко во кошница(која патем ја разбуричкал тој во договор со некого) треба навистина да си максимално талентиран...извини вака,no hard filings...

познати ми се твоите прокомуњарски ставови, па сега колку и да ми глуматаш овде едноставно неиде.
разбери и ти еднаш, онаа ро***а битанга што ти бил секси и многу мужевен, не се враќа на власт.

хахахаах абееее царче си еј...имаше тема харизматичен политичар(така мислам беше) и јас таму го напишав твојот најтмер шо би рекол ти ро***иот...ама секси? многу мУжевен??
ај разграничи поими прво и потсети се на значењето на зборовите
мада ај еве,секси ми е да речиме и шо сеа???
што има тоа врска со мојот пост ???
оф топик сум ама не можев да ти одолеам бе...и ти си ми секси, знаеш ,ептен...посебно коа те гледам како се палиш на зборот-комуњар и ро***
газење од смеењегазење од смеењебакнеж

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2012 во 10:58

А бе му паднал на Бране... рејтингот. голема насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2012 во 23:49
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

А бе му паднал на Бране... рејтингот. голема насмевка

да???
туууу бе ексик голема насмевка...ама,ако е за рејтингот,нема гајле ма,никад не му бил ни дигнат хи, хи...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 18:03
Возот кој во 14.30 поаѓа од Скопје за Битола сеуште стои РАСИПАН во Чашка, ко и секој втор ден, и чека некој друг уште покрш воз да ги преземе патниците...ако даде Бог до кај 00.00 ноќеска ќе стигнат подома...ко да патуваат од еден до друг крај на Канада...помочана држава брееееее...нема ниту еден пристоен воз
има ли бе уште некој од вас што го оправдува проектов Скопје 2014? А?

Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 18:41

Возот кој во 14.30 поаѓа од Скопје за Битола сеуште стои РАСИПАН во Чашка, ко и секој втор ден, и чека некој друг уште покрш воз да ги преземе патниците...ако даде Бог до кај 00.00 ноќеска ќе стигнат подома...ко да патуваат од еден до друг крај на Канада...помочана држава брееееее...нема ниту еден пристоен воз

Мислам дека е најдобро да се преселиш во главниот град, така да нема да имаш проблеми со крш возови, и онака сон на секој од внатрешноста му е да живее во " метрополата ", поготово на женскиот свет, уште од студентски денови.
А и на мира ќе уживаш во тековините од проектот 2014, а и гарант поубави ќе ти се гледаат.

"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 18:47
Е за едно чудо јас никогаш немав таков сон,убаво ми е во внатрешноста,всушност за твоја информација јас од метрополата одамна се преселив во внатрешностаи си уживам во темпото кое го имам овде...поздраво е во секој случај
жал ми е што никогаш не одговараш на конкретно поставени прашања,секогаш се фаќаш за некои споредни глупости
муабетот со тебе секогаш ми изгледа ко млатење празна слама

КОЛКУ ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ МОЖЕА ДА СЕ КУПАТ СО САМО ЕДЕН СПОМЕНИК?

или не ти е битно,си имаш ти во Канада возови,овде си само да надоврзуваш ко баба ми,колку да не е досадно...да се прави муабет де...

Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 18:52
А у ствари да ве прашам и двајцата ,за која метропола зборувате ..??
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 18:57

овде си само да надоврзуваш ко баба ми,колку да не е досадно...да се прави муабет де...

јако, јако, ххахахахахаха, почна да ми се присвиѓува твојот пристапдададададададададададададада
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 18:58
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

извини ми се испушти, нема више да ми се повтори, грешка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 19:46

ете прашање на место,арно си праша..абе овој Zeksi71  ме наведе на тој збор голема насмевка

Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 20:44
Ах тој Зекси..од стално чудни работи прави и знае да наведи - заведи, тоа да си речиш си Монтреал,а ти си на постојка во Газибаба..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 21:11

ете прашање на место,арно си праша..абе овој Zeksi71  ме наведе на тој збор голема насмевка

па метрополата де, таа што ми е во наводници ставена, демек наводна метропола е.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 21:48
поради луѓе што си прават заебанции за градот и луѓе кои до вчера со опинци газеле по калишта на кои Скопје не им беше по „метрополски стандарди“ во денешно време се избација луѓе во политиката кои не убедуваат дека со една ужасна збрка од мермер и бронза направиленешто добро за градот кој сега личел на метропола...
не знам кој си има само поголеми комплекси, политичарите, или народот... збунетост
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 22:43

.....ааааа,не!а романтиката.......http://www.youtube.com/watch?v=gRY3VFTmOGA

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 184185186187188 229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.