![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 184185186187188 229> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
хахахаах абееее царче си еј...имаше тема харизматичен политичар(така мислам беше) и јас таму го напишав твојот најтмер шо би рекол ти ро***иот...ама секси? многу мУжевен?? ај разграничи поими прво и потсети се на значењето на зборовите мада ај еве,секси ми е да речиме и шо сеа??? што има тоа врска со мојот пост ??? оф топик сум ама не можев да ти одолеам бе...и ти си ми секси, знаеш ,ептен...посебно коа те гледам како се палиш на зборот-комуњар и ро*** ![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
А бе му паднал на Бране... рејтингот. ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
да??? туууу бе ексик ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Возот кој во 14.30 поаѓа од Скопје за Битола сеуште стои РАСИПАН во Чашка, ко и секој втор ден, и чека некој друг уште покрш воз да ги преземе патниците...ако даде Бог до кај 00.00 ноќеска ќе стигнат подома...ко да патуваат од еден до друг крај на Канада...помочана држава брееееее...нема ниту еден пристоен воз
има ли бе уште некој од вас што го оправдува проектов Скопје 2014? А? |
||
|
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
Мислам дека е најдобро да се преселиш во главниот град, така да нема да имаш проблеми со крш возови, и онака сон на секој од внатрешноста му е да живее во " метрополата ", поготово на женскиот свет, уште од студентски денови. А и на мира ќе уживаш во тековините од проектот 2014, а и гарант поубави ќе ти се гледаат. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Е за едно чудо јас никогаш немав таков сон,убаво ми е во внатрешноста,всушност за твоја информација јас од метрополата одамна се преселив во внатрешностаи си уживам во темпото кое го имам овде...поздраво е во секој случај
жал ми е што никогаш не одговараш на конкретно поставени прашања,секогаш се фаќаш за некои споредни глупости муабетот со тебе секогаш ми изгледа ко млатење празна слама КОЛКУ ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ МОЖЕА ДА СЕ КУПАТ СО САМО ЕДЕН СПОМЕНИК? или не ти е битно,си имаш ти во Канада возови,овде си само да надоврзуваш ко баба ми,колку да не е досадно...да се прави муабет де... |
||
|
||
![]() |
||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
|
А у ствари да ве прашам и двајцата ,за која метропола зборувате ..??
|
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
јако, јако, ххахахахахаха, почна да ми се присвиѓува твојот пристап
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
извини ми се испушти, нема више да ми се повтори, грешка
|
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ете прашање на место,арно си праша..абе овој Zeksi71 ме наведе на тој збор ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
|
Ах тој Зекси..од стално чудни работи прави и знае да наведи - заведи, тоа да си речиш си Монтреал,а ти си на постојка во Газибаба..
![]() |
||
![]() |
||
|
па метрополата де, таа што ми е во наводници ставена, демек наводна метропола е.
|
||
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
поради луѓе што си прават заебанции за градот и луѓе кои до вчера со опинци газеле по калишта на кои Скопје не им беше по „метрополски стандарди“ во денешно време се избација луѓе во политиката кои не убедуваат дека со една ужасна збрка од мермер и бронза направиленешто добро за градот кој сега личел на метропола...
не знам кој си има само поголеми комплекси, политичарите, или народот... ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.....ааааа,не!а романтиката.......http://www.youtube.com/watch?v=gRY3VFTmOGA |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 184185186187188 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |