|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 183184185186187 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На смртна постела Цветко му вели на докторот
-Докторе, кажејте дека умрев од СИДА -А зошто? -Па да не ми ја ебаат жената, а оние кои веќе ја ебале ќе умрат од страв. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале Американец, Французин, Турчин и Македонец и почнале да си зборуваат кој на што е горд.
Американецот: -Јас сум горд на CIA, знаат се па дури и пред нешто да се случи. Французинот: -Јас, пак, сум горд на нашите Французинки, толку се убави, дружељубиви и не се даваат толку лесно. Турчинот: -Јас сум горд на нашите теписи. Скапи се, одлични и не може секој да си ги дозволи. Македонецот: -Јас сум горд самиот на себеси. Овие го погледнуваат и го питат: -А зошто? Македонецот: -Па вчера ебев Французинка на турски тепих, а CIA нема појма за тоа. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ставила некоја баба шапка на главата,се гледа пред огледало и си зборува:
- А бре јас излегував или влегував! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа волкот пред куќата на седумте јариња.
- Отвотете јас сум вашата мајка , ви носам млеко! - Ај не сери, пред малку ја пративме по пиво! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, ќе речам "хамбургер" тоа значи посилно, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно. - Добро - вели момчето и одат кај девојката. Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер". На ова малата сестричка вели: - Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат двајца пијаничишта на шанк:
- Абе шо ќе каже жена ти кога ќе се прибереш! - Не сум женет! - Па шо пиеш тогаш! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува убиец во стан и гледа маж и жена. Ја прашува жената: Како се викаш?Таа одговара Елизабета. Тебе нема да те убијам зашто така се викаше мајка ми.Го прашува мажот а ти како се викаш?Јас сум Тони а другарите ме викаат Елизабета. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е шамар?
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се одржал натпревар во пцуење. Учествувале Гркот, Американецот и Македонецот.Излегол
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попот возејќи се со својот автомобил удрил Магаре и го усмртил...
Се јавува во полиција и му раскажува на полицаецот како згазил магаре, а полицаецот на шега го прашува: Изменето од емил - 14.Декември.2010 во 06:43 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува братот од провинција кај братот во Скопје.
- Батеее, ај најди му работа на овој дибеков дома, по цел ден само врапци брка. - Важи бе брат, ќе го ставам во дуќан нека продава фармерки, 500 евра месечно ќе зема. - Не бе бате, немој толку пари да заработува, голем град е, ќе се расипе. - Добро де еве нека продава маички на пазар, 250 евра ќе зема. - Не бе бате и тоа е многу, ќе го расипат парите. - Е па тогаш ќе го пуштам на стадион семки да продава,150 евра сигурно ќе земе. - Бате, ај најди некоја работичка за 100 тина евра? - Е брат, за тоа му треба диплома! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто во Кина нема комарци?
- Секој Кинез убил по еден. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените се навистина феномени: крварат без да се пресечат, имаат млеко без да јадат трева и може да ти се качат на глава без да те допрат
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 183184185186187 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |