![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 213> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе не се сите југоносталгичари србомани, они не ја сакаат србија или другите земји од Југославија, само им се свиѓало тоа што тогаш го сметале за идеално
а србоманите јас ги мразам до коска, југоносталгичарите само ме нервираат ![]() ![]() Изменето од moira - 17.Јануари.2009 во 02:56 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
ЗораНаСлободата, мислам дека нема потреба и да објаснувам зошто ти е избришан еднаш постот...втор пат...трет пат не знам дали ке има, но четврти пат сигурно ке нема...поздрав
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Поздрав до југоносталгичарската мафија
Не обрнувајте внимание на насловот,нема врска со песната,само ислушајте ја,се надевам дека ќе се пронајдете себе си. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...YU nostalgicarot ne pravi problemi...si se prisetuva na ubavite momenti od zivotot i posakuva pak da mu bide ubavo. Toa ne go pravi pomalku patriot... Da mu branish da bide nostalgicen e isto kako na vozrasen da mu branish da se prisetuva na detstvoto...na mazenata/zenetiot da se prisetuva na mominskite/ moceshkite godini...
Strashno e da mu dozvolish na nacionalistot...fashistot...vo ime na nekakov kvazi patriotizam da gi navreduva site naokolu. Ushte postrashno e shto znaesh deka kvazi patriotot ne gi saka YUnostalgicarite ama ne ja saka na tatkovinata za koja tolku jako se busi vo gradi zatoa shto sekoj shto ja saka zemjata svoja ne i reproducira neprijateli,,,, YU nostalgijata ne go isklucuva patriotizmot. |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Zabegan, ti navistina si zabegan , ti mozes da izberes bilo koj period od istorijata, no ne si ziveel vo nego i ne e voopsto isto da zboruvas za nesto sto si go doziveal ili samo si go cital ili slusnal.
dosle promeni vo opstestvote i nie ne mozeme da se navikene. pa ne e taka, promenata na sopstvenosta na kapitalot ne e nesto na sto ne mozeme da se navikneme, no primerot za koj vcera te prasav dali ti e vo red ne go iskomentira. na toa nikogas nema da se naviknam . a problemite vo tranzicijata i tapkanjeto vo mesto ne se poradi yugonostalgicarite tuku poradi politicarite koi nemaat ni p pd patriotizam vo sebe . |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Е не ме сакаат....творојте...тебе те сакаат...хахахахаха |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Sosema go isklucuva patriotizmot kon svojata maticna zemja Makedonija i vklucuva patriotizam kon nekoja imaginarna zemja narecena Yugoslavija. Ete trgnuvajki od poimot kvazi patriotizam,spomenuvanje na takov poim e nacionalen sram.Izmislen direktno od vasata komunjarska orda,koja e vo proces na izumiranje i veke e zagrozen vid. Изменето од ZoraNaSlobodata - 17.Јануари.2009 во 14:30 |
|
|
|
![]() |
|
Problemite niz koi minuvame vo ovaa tranzicija se vina na politicarite.Da!.No cia vina se politicarite.Site ovie politicari,bez razlika vo koja partija se naogaat se istite ili deca na taa komunjarska klapa koja vi ja vodese vozvisenata drzava samo do pred 20 godini. Tie,ne se nekoi novi izmisleni,ista skola,ista banda. |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Југославија постои и ќе постои......
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Постои Постои ама не на земјава
![]() |
|
![]() |
|
Постои во душите и срцата......доволно е.
|
|
![]() |
|
I Middle Earth od Lord of the Rings postoi vo dusite i srcata na nekoi fanovi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |