|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 182183184185186 240> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драга,денеска си направила одлична вечера.Зошто не правиш вакво јадење секој ден?
-Епа драги,тоа е зашто овие печурки се јадат само еднаш во животот. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Млада жена учи да вози кола и возела многу расеано и не застанала на знакот Стоп. Тогаш инструкторот и кажал:
- Жено, дали вашиот маж ви кажал дека имате многу убави зелени очи? - Ми кажал, зошто? - Збунето одговорила жената. - Па зошто не ги користите. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа студент на испит и извлекува прашања. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца ловџии сакале да одат во лов на зајаци, ама немале куче. И отишле кај Цветко да го позајмат неговото куче. Овој им го дал, но им рекол дека тоа кучето му е птичар. Ловџиите му рекле:
- Добро тогаш ќе одиме да ловиме птици. Вечерта се враќаат и го носат кучето на раце, целото испокршено и свиткано од болки. Цветко ги прашал: - Што сте му направиле на кучево? - А бе каков птичар ти е ова, толку високо го фрлавме, и ништо не успеа да фати. |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој Скопјанец во Охрид и оди до трафика и го прашува продавачот: имате Марлборо? Продавачот: - да имаме. Скопјанецот: А, Лајт? Продавачот: -Ами не је куче да лајт |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика абортус на шпански?
- Adios embrios |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди лезбејка на гинеколог и и вика:
- Браво, ова е најчистата вагина што сум ја видел до сега. А лезбејката му одговора: - Па ми доаѓа жена 3 пати неделно! Изменето од sanja-a - 04.Декември.2010 во 14:12 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат двајца пензионери во жена парк.
- Ти не носиш леб за гулабиве? - Не, ги јадам без леб! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е заедничко помеѓу удавен човек, изгорен леб и трудна жена?
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо се вратил од Африка и заминал директно кај Перо да му раскаже како си поминал. - Кај си бе Блажо, како си помина во Африка?
- Со како си помина....си одев така низ пустината...никаде ништо нема....ни тревка ни дрво...ништо бе ништо! И кога одеднаш трча еден лав кон мене. Кај да одам сеа си викам, немаше излез и се качив на едно дрво! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој наркоман фатил златна рипка и му рекла:
- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба! Наркоманот рекол: - Еј! Не сери! После два дена, рибата умрела од запек. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претходната сабота ја начекав свекрвата пред врата, и ме замоли да остане неколку дена. Кажав дека може.
- И? - И се уште е пред врата! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој тетовчанец на риболов. После некое време, човекот си уловил крокодил, па крокодилот му вели:
„Еј, човече, ве молам, пуштeте ме, па ќе ви исполнам една желба." На тоа тетовчанец, целиот радосен, се оцерил и вели, „Е па штом таке, да ми ги напраеш мудава до земја!" На тоа крокодилот му ги изедол нозете.... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една жена влегува во полициска станица и цело време на милиционерот му се обраќа Господине Ционер. Тој и вика ама госпоѓо јас сум милиционер, а не ционер и жената му вика е извини немам намера да те викам Мили
|
|
Внеси реплика | страница <1 182183184185186 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |