|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 181182183184185 240> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како Црногорец прави чај?
-Седи пред липата и чека да заврне дожд .
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто секогаш бираат убави стујардеси?
- За да може авионот полесно да се дигне! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убав си ми ко икона.
- Кој и да те види се крсти |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко оди кај Трпе на гости и му носи чоколадо. Трпе му вика:
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како жените го нарекуваат машкиот полов орган?
- Од 18 до 25 години: Жељко. - Од 25 до 35 години: Твртко. - Од 35 до 45: Неделко. - Од 45 до 55: Мирко. - Од 55 до 65: Споменко. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко влегува во аптека:
- Десет кондоми, ве молам! Аптекарката прашува: - А какви да бидат? Брзи како Порше, убави како БМВ или сигурни како Волво. - Нека бидат како џип, за по дупки ми требаат. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заглавил Цветко во кафеана мортус пијан.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца лудаци се
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошло времето да умре на едно педерче.
Оди Св. Петар да го земи и го испрашува да знае дали да го носи во рајот или во пеколот. Откако педеров му изнакажал се, Св. Петар му вели: - Ти си за во пеколот. Го носи таму и Св. Петар си оди во рајот. За 1 недела слегува да однеси уште некој за во пеколот. Гледа сите смрзнати, ладно камен. Го најдува Ѓаволот и му вели: - Аман бе не треба да биди жешко во пеколов? - Немаме запалено оган цела недела - му вели Ѓаволов - Е оти така? - збунето прашува Св. Петар - Ти да се наведниш да го запалиш - Му вели Ѓаволов |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува полицаец во црква и започнува да ги дува свеќите. Попот оди до него и го прашува:
- Зошто ги дуваш свеќите? - Како зошто?! Денес ми е роденден! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорка по теологија зборува за првиот маж и првата жена, Адам и Ева и како целиот човечки род настанал од нив двајцата. Иванчо решил да се направил паметен:
- Тато ми рече дека сме настанеле од мајмун! професорката: - Вашата семејна приказна воопшто не ме интересира! |
|
Внеси реплика | страница <1 181182183184185 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |