IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 180181182183184 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 11:53
Две деца прават муабет:- Сега знам зошто штрковите одат на југ!- Зошто?- Па зошто и црнците сакаат да имаат деца
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 11:56
Одат два дијаманти по плажа пуна камења и едниот вика: Леле ама врие од клошари овде
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 16:06
Блажо шест години чекал да му издадат дозвола за градење. На крајот службеникот му вели: Ете, готово е, само симнете се на први кат да ти ударат печат, и тоа е тоа.

Блажо дошол до шалтерот, службеникот погледнал на часовникот и му рекол на Блажо: "Пауза, почекајте ме, за саат време ќе се вратам".
Блажо: "Дечко, шест години го чекам овој момент. Ајде удари ми печат па ќе ти ја раскажм една приказна за жената и кучето..."
Службеникот се сложил и му удрил печат на документите. Блажо ги земал докуметите и тргнал да си оди дома.
Службеникот: "А приказната за жената и кучето?"
Блажо: "Еј да... JEBO TI PAS MATER!!!"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 16:08
Поштарот заѕвонил на ѕвончето кај Блажо. Излегува Блажо во извалкана маица, со пиво во раката. Околу него куп деца кои трчаат и врескаат. Од станот доаѓа мирис на варена зелка.

Поштарот: - Дали овде живее Блажо к*ровски?
- Не!
- Како тоа, па, на вратата пишува Блажо к*ровски? Вие ли сте Блажо?
- Јас сум!
- Па, зошто кога ве прашав дали овде живее Блажо вие ми рековте дека не живее...
Блажо го погледнал поштарот и му рекол:
- Дружее, зарем ова ти го нарекуваш живот...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 16:09
Перо шоферот добил хемороиди па отишол кај доктор да се излече. Кога се враќал од болницата кај малото паркче го пресретнал другар му Ристо и го прашал...

- Eee Перо, како помина на доктор?
- "Па, најпрво докорот ми рече да ги соблечам гаќите а потоа да се наведнам. После тоа со левата рака ме фана за раменото, а со деснаа ми чепкаше во газот... НЕ! Со десната ме фана за раменото, а со левата ми .... НЕ! Со двете раце ме фана за раменото.... У пи.ку матер!!!"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 16:11
Доаѓа Блажо дома од кладилница и и вика на Мара:- Ме изеба Интер.
Мара:- А мене Милан...
Блажо: - Дај да видам ливчето.
Мара:- Не ми остави ливче
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 16:25

Што е тоа мало зелено и лае? одговор: жаба со говорна мана.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2010 во 20:25
Во авион со останатите патници се возел и еден мечок.
На пола пат ужасно огладнел и се упатил кон пилотската кабина.
- Сега ќе изедам еден од вас двајца - рекол мечокот.
И пилотот и копилотот се уплашиле и почнале да го убедуваат дека е ризично и дека доколку изеде еден од нив може сите да настрадаат. Затоа пилотот му предложил:
- Кога веќе си решил да изедеш некој од персоналот, изеди ја стјуардесата.
Послушал мечокот и се упатил кон стјуардесата.
Со неа разменил неколку збора, се замислил малку, а потоа си седнал на седиштето. Летот мирно продолжил.
Малку подоцна, решил пилотот да прошета низ авионот.
Го видел мечокот и го прашал:
- Нели беше многу гладен. Зошто не ја изеде стјуардесата?
- Е да, па после мене да ме "онадите"газење%20од%20смеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2010 во 05:11

Го паркира човек својот автомобил пред Собрание кога му приоѓа полицаец и го опоменува:
- "Не можете овде да паркирате! Знаете, ова е Собрание
- "Знам, ви благодарам. Но не се грижете, имам добар аларм"!

Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 00:47

Си бил некој таксист и еден ден во колата му влегува некој човек што дтка и му вели:
- Ввввози ккај пра пра пра пра пра пра баба ми.
Таксистот го гледа зачудено и му вели:
- Па батка тоа е НЕМОГУЧЕ!

"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 06:01
Мајка и син стојат пред излог со скапоцени бунди.
- Ах, колку би сакала една ваква бунда!?
- Мамо, не се секирај, тато ќе ти ја купи!
- Е сине, сине, да го чекав татко ти и тебе ќе те немав!
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 18:34
Мајка му вели на детето:
Ако добиеш 5-ка ќе ти дадам 11 евра.
После училиштето: Доби ли петка?
Да! Двојка по македонски, двојка по математика и единица по англиски.
Добро еве ти едно евро, еве ти уште едно. 1+1=11.
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 18:37

Која песна ја пее терористот додека патува во авион ?

Авиону сломичу ти крила ... =]

смеење
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 18:42
Најглупава жена

Разговараат Трпе, Трајче и Ивица.
- Трпе: Леле она мојана жена колку е глупа. Купила машина за перење а уште немаме спроведено струја!
- Трајче: А она мојана купила компјутер без монитор!!
- Ивица: Еј луѓе, тоа не е ништо, онаа мојана секој ден си става по три кондома во ташна, а нема пенис.

газење%20од%20смеење

Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 180181182183184 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.