IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 178179180181182 240>
Автор
Порака
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 22:24
Дечко влегува во аптека:
- Десет кондоми, ве молам!
Аптекарката прашува:
- А какви да бидат? Брзи како Порше, убави како БМВ или сигурни како Волво.
- Нека бидат како џип, секако ќе одат во дупки .

смеење
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 07:26
Човек влегува во ресторан и прашува:
- Што може кај вас најбрзо да се добие?
- Само сметката господине.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2010 во 14:27
Во авион се возат тројца сомнителни типови. Поминува стујардесата и ги прашува што ќе пијат. Едниот вели виски, другиот сок, а третиот: за мене ништо, јас ќе возам.
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2010 во 14:46
Pita Mujo Hasu:
-Jel' jarane, kada bi morao birati, sta bi izabrao, zmija da te ujede ili magarac da ti ga utjera?!
-Pa, bolje zmija da me ujede!
-Zasto?
-Zato sto protiv zmijskog otrova ima lijeka, ali ako mi ispadnu oci niko mi ih ne moze vratiti!
hehehehehehehheheh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2010 во 15:07
Си биле германец, англичанец, француз, швајцарец, грк и Македонец и се фалеле што имале најдобро во нивната држава. Германецов вика: Ние имам најдобри коли.. мерцедес. Англичанецов вика, ние ја имаме најпознатата кралица, Дајана. Французов вика ние имаме Ајфелова кула. Швајцарецов вика ние имаме најубаво Женевско езеро, гркот вика ние имаме најдобри печатници за весници.. Македонецов се мисли и едно време вика: Абе го знаете вие Марко Крале? И сите: неееееее.
Епа вака: Он отишол со мерцедес до Англија и ја земал принцезата Дајана, ја качил на Ајфеловата кула, таму ја напраил парче, после к*рот си го измил во Женевското езеро, а ако не ми верувате прочитајте во грчките весници.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2010 во 07:51
Го прашува учителката Игорче:
-Игорче,кој е најголемиот борец за кој си слушнал?
-Гоце Делчев учителке.
-Браво.Седи,петка.
Седнува Игорче,вади од под клупа слика и шепнува:
-Извини Рамбо,ама кариера си е кариера.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2010 во 16:25

Разговараат две сосетки, па едната и вели на другата:
- Се надевам дека конечно ќе го продадете вашето куче. Мојата ќерка вчера не можеше да го заврши часот по пеење, бидејќи тоа ужасно завиваше.
Другата: - Извини сосетке, но твојата ќерка прва почна.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 05:33
Име и презиме:
-Цветко Цветковски
Година на раѓање:
-1966
Брачна состојба:
-Неподнослива
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2010 во 17:30
Цветко се шетал по пустината со неговата камила. Одеднаш камилата се расипала и застанала. Цветко ја однел на мајстор, а мајсторот пак му вели:
- Оваа нема да запали, туку ајде со мене во каналот!
Мајсторот ја поставил камилата на каналот, земал два камења и ја удрил камилата по мадиња. Камилата летнала од болка, преку ѕидови, високо нагоре.
Цветко се вознемирил:
- Абе мајсторе, ами јас сега како ќе ја стигнам?!?
- Ајде на каналот...
Земал камењата и ги удрил мадињата на Цветко, а овој летнал од болка. Потоа чиракот му рекол на својот мајстор:
- Абе мајсторе овие не ни платија!!!
- Ајде и ти на каналот!!! - рекол мајсторот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2010 во 05:02
Гледа Црногорецот како некоја добра женска чита Еротика, па ја прашува:
"Девојко, пишува ли кој има најдолг?"
"Пишува - Индијанците."
"А пишува ли кому најдолго му стои дигнат?"
"Вели - на Унгарците."
"Е, па, девојко да ти се претставам:
јас сум Лајош Винету."
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 18:14

- Dobar den, imam samo 5 denari. Sto mi preporacuvate ?

- Nekoja druga prodavnica .
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2010 во 13:35
Оди Мара на гинеколог и му вели:
- Докторе, докторе абе три пати се мажев ама уште сум невина.
Докторот: - Како може, не ми е јасно?

Мара: - Е па така, првиот беше цвеќар - остана на мирисање,

вториот беше слаткар - остана само на лижење

а третиот беше Скопјанец - ова ке ти направам, она ке ти направам.

газење%20од%20смеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2010 во 17:28
Се расправаат Перо ловецот и Блажо риболовецот коj е подобар ловец.
Перо: - Блажо батали риболовот цел ден пецаш и на крајот само некое рипче ќе фатиш.
Блажо: - Ако сакаш баш да знаеш вчера уловив сом од 25 кг.

Перо: Не е ништо тоа, пред некој ден отидов на лов по зајаци кога пред мене се појави мечка.. Ја извадив пушката и ја убив. Во тој момент се појави шумарот кој сакаше да ме казни, но и него го убив... Двајца ловџии ме видоа и морав и нив да ги убијам, во тој момент помина школски автобус...
Блажо: И, што направи!?
Перо: Дај Блажо намали ја твојата риба или ќе направам МАСАКР!

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2010 во 17:31
Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони, во првата колона да застанат сите мажи кои се главни во бракот и кои се глава на фамилијата...

...а во другата колона мажите кои се под влиjание на жените...
Се построиле мажите и што ќе виде Господ, колоната во која мажите се под влиjание на жените била километарски долга додека во другата колона имало само еден маж.

Се налутил Господ и почнал да вика:
- Како не ви е срам Јас ве создадов вас, за да бидете главни, глава на фамилијата, а не да ме срамите, да бидете под влијание на жените. Ништо не сте научиле, од вас сите само еден ги исполни моите очекувања.
Се свртел кон единствениот маж кој бил во другата колона и го прашал:
- Ајде кажи ми ти сине како ти успеа да бидеш единствен во ова колона?
Mажот одговорил:
- Немам појма, жена ми ми рече да застанам тука.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 178179180181182 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,156 секунди.