|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 240> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко влегува во аптека:
- Десет кондоми, ве молам! Аптекарката прашува: - А какви да бидат? Брзи како Порше, убави како БМВ или сигурни како Волво. - Нека бидат како џип, секако ќе одат во дупки . |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек влегува во ресторан и прашува:
- Што може кај вас најбрзо да се добие? - Само сметката господине. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во авион се возат тројца сомнителни типови. Поминува стујардесата и ги прашува што ќе пијат. Едниот вели виски, другиот сок, а третиот: за мене ништо, јас ќе возам.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Mujo Hasu:
-Jel' jarane, kada bi morao birati, sta bi izabrao, zmija da te ujede ili magarac da ti ga utjera?! -Pa, bolje zmija da me ujede! -Zasto? -Zato sto protiv zmijskog otrova ima lijeka, ali ako mi ispadnu oci niko mi ih ne moze vratiti! hehehehehehehheheh |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле германец, англичанец, француз, швајцарец, грк и Македонец и се фалеле што имале најдобро во нивната држава. Германецов вика: Ние имам најдобри коли.. мерцедес. Англичанецов вика, ние ја имаме најпознатата кралица, Дајана. Французов вика ние имаме Ајфелова кула. Швајцарецов вика ние имаме најубаво Женевско езеро, гркот вика ние имаме најдобри печатници за весници.. Македонецов се мисли и едно време вика: Абе го знаете вие Марко Крале? И сите: неееееее.
Епа вака: Он отишол со мерцедес до Англија и ја земал принцезата Дајана, ја качил на Ајфеловата кула, таму ја напраил парче, после к*рот си го измил во Женевското езеро, а ако не ми верувате прочитајте во грчките весници. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува учителката Игорче:
-Игорче,кој е најголемиот борец за кој си слушнал? -Гоце Делчев учителке. -Браво.Седи,петка. Седнува Игорче,вади од под клупа слика и шепнува: -Извини Рамбо,ама кариера си е кариера. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две сосетки, па едната и вели на другата: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Име и презиме:
-Цветко Цветковски Година на раѓање: -1966 Брачна состојба: -Неподнослива |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко се шетал по пустината со неговата камила. Одеднаш камилата се расипала и застанала. Цветко ја однел на мајстор, а мајсторот пак му вели:
- Оваа нема да запали, туку ајде со мене во каналот! Мајсторот ја поставил камилата на каналот, земал два камења и ја удрил камилата по мадиња. Камилата летнала од болка, преку ѕидови, високо нагоре. Цветко се вознемирил: - Абе мајсторе, ами јас сега како ќе ја стигнам?!? - Ајде на каналот... Земал камењата и ги удрил мадињата на Цветко, а овој летнал од болка. Потоа чиракот му рекол на својот мајстор: - Абе мајсторе овие не ни платија!!! - Ајде и ти на каналот!!! - рекол мајсторот |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледа Црногорецот како некоја добра женска чита Еротика, па ја прашува:
"Девојко, пишува ли кој има најдолг?" "Пишува - Индијанците." "А пишува ли кому најдолго му стои дигнат?" "Вели - на Унгарците." "Е, па, девојко да ти се претставам: јас сум Лајош Винету." |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Dobar den, imam samo 5 denari. Sto mi preporacuvate ? - Nekoja druga prodavnica . |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Мара на гинеколог и му вели:
- Докторе, докторе абе три пати се мажев ама уште сум невина. Докторот: - Како може, не ми е јасно? Мара: - Е па така, првиот беше цвеќар - остана на мирисање, вториот беше
слаткар - остана само на лижење а третиот беше Скопјанец - ова ке ти направам, она ке ти направам. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се расправаат Перо ловецот и Блажо риболовецот коj е подобар ловец.
Перо: - Блажо батали риболовот цел ден пецаш и на крајот само некое рипче ќе фатиш. Блажо: - Ако сакаш баш да знаеш вчера уловив сом од 25 кг. Перо: Не е
ништо тоа, пред некој ден отидов на лов по зајаци кога пред мене се
појави мечка.. Ја извадив пушката и ја убив. Во тој момент се појави
шумарот кој сакаше да ме казни, но и него го убив... Двајца ловџии ме
видоа и морав и нив да ги убијам, во тој момент помина школски
автобус... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се појавил Господ
и им рекол на мажите да се постројат во две колони, во првата колона да
застанат сите мажи кои се главни во бракот и кои се глава на
фамилијата...
...а во другата колона мажите кои се под влиjание на жените... |
|
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |