![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 25> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сега имам Nokia 6210 Navigator...
Ми го купија поради навигаторот, да не сум се губела...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Simens a me zaebava postojano
tek rabote tek nerabote ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
poluden ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 172 |
![]() ama baterijata drzi eden kup vreme ... i plus , ne kupuvam akumulator za kolata
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
E ваков: ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
aleksa25 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
LG KU380 i S.E.T280i
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Prv pat si kupiv nov telefon, tamu nekojsi Samsung - socijalka.
Taka mu rekov u prodavnica na toj : - Abe ne mi se smeskaj mnogu, daj nekoj socijalen paket. - A ? E pa dobro. ![]() Ima i strakalo. Sum gi kacil nozete na masa i taka sum gi slikal, da pokazam doma sto rabotam. Go podlaznuvam kuceto so koska da stoi na dve i go strakam. Ovoj sto cepka u kontejner koga frlav gubre go gusnav i se straknavme. Nacekav edno mlado crnce i mu rekov : - Kam hier, da te straknam. I posle im kazuvam na drugite deka e mi e vonbracen sin. I takaa ... |
|
![]() |
|
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
![]() |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Od denes imam nov...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinobt ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Sony Ericsson k750i super e telefonot 2god veke go imam ,iako nekoj se zalat neso so joystickot zaebavalo,ali ako go pazis nema gajle.
![]() Изменето од tinobt - 04.Февруари.2009 во 22:16 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
So stalno mi vika : - Nemate dovolno kredit drn, dr, drn.
Ama sea me iznervira i mu rekov : - E sea ke vidis ti ! Koa mu aknav sto denari, on prosto se zaprepasti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() JAS IAM MOTOROLA AMA NEAM SLIKA ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Сега имам NOKIA N70,на старо 5000 денари,сега пред еден саат го купив.
триста чуда имало на него мајку му ![]() ![]() ![]() Изменето од fiks - 10.Февруари.2009 во 14:52 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |