IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 240>
Автор
Порака
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Статус: Офлајн
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2006 во 22:49
Si bile Bosanec, Makedonec i Crnogorec na pust ostrov!!! Mnogu im se jadelo i od nemukaet pocnale da lovat ribi.Ulovile nekolku i posle nekoe vreme ulovile zlatna ripka. Taa gi zamoloila da ja pustat i ke im ispolni tri zelbi. Crnogorecot pobaral da si e doma i da si lezi na trosedot-i ovaa go poslusala. Makedonecot pobaral da otide doma da ja vudi soprugata- taa mu ja ispolnila zelbata. Bosanecov posleden kako naj fer i rekol: ej, aj te molam vratigi ovie da si gi podelime ulovenite ribi
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2006 во 14:27
eve go i vicot:
odi edna gospoga na ginekolog i doktorot ja pregleduva i i se obraka so Gospogjice, a ovaa mu veli abe doktore tri pati se mazev Gospoga sum.
a ovoj se smee pa kako si tripati mazana a ushte ne si skinata. i taa mu veli:
prviot maz mi beshe sladoledgjija samo me lizeshe
vtoriot maz mi beshe cvekar, samo me mirisahe
a tretiot beshe minister na SDSM, samo vetuvashe a nishto ne praveshe 
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 10:42

- Зошто сексот е сличен со бриџ?
- Не ти треба партнер ако имаш добра рака.

Изменето од Delfin - 06.Јули.2006 во 10:42
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 21:14
Пилотот на авионот им се обраќа на патниците:
- Драги патници, слетувањето е за половина час, времето е убаво и не очекуваме никакви потешкотии при слетување, се слушаме кога ќе треба да ги врзете појасите.
Арно ама пилотов заборавил да го ислклучи разгласот и продолжил да зборува со помошникот:
- Ај сега да дрмнеме по едно кафенце, па ќе ја викнеме стујардесата да и го опнеме по еднаш па да слетаме на раат.
Кога го чула ова стујардесата се затрчала кон кабината на пилотите да им каже да го изгасат разгласот. Гледајќи го тоа еден од патниците кои бил црногорец:
- Гдје чеш к*рво, пусти људе на миру да попију кафу!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 21:34
Како културен дечко треба да и каже на девојка дека оди да моча?
- Одам да се ракувам со еден господин со кој подоцна ќе те запознаам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 21:40
Dosla obitelj iz BiH na ljetovanje u Hrvatsku. Setajuci tako obalom dodju pred jednu od plaza (1000 mjesta), kapija, vrata a na vratima natpis:
Ulaz:
- Slovenci 15 kn
- BiH 10 kn
- Srbi 10 kn
- Crnogorci 10 kn
- Makedonci 8 kn
- Albanci 7 kn
- Cigani 1 kn

- "Molim 4 karte za Bosance", rece vodja puta.
A ovaj na ulazu ce:
- "Vi ste jedini od kada smo otvorili plazu prije mjesec dana a da niste Cigani!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2006 во 16:01
Kauboj jaše prerijom i naiđe na Indijanca kako sjedi na tlu prekriženih nogu i uzdignuta pipmeka, pa ga upita što radi.
- Ja mjeri vrijeme! - odgovori mu Indijanac.
- I, koliko je sati? - upita ga posprdno kauboj.

Indijanac pogleda u nebo, potom među svoje noge i reče:
- Dva sata.

Kauboj provjeri svoj đepni sat i shvati da je Indijanac pogodio točno vrijeme. Nakon dva sata jahanja, naiđe na još jednog Indijanca, kako sjedi uzdignuta pimpeka.
- Što je, pametnjakoviću, i ti mjeriš vrijeme?
A Indijanac hladno reče:
- Ja mjeri vrijeme.
- I, koliko je kod tebe? - upita kauboj zajedljivo, posežući za svojim đepnim satom. Indijanac pogleda prema suncu, pa među noge, i reče:
- Četiri. Haugh!

Kauboj odjaše dalje, iznerviran indijanskom vještinom koja preciznošću nije nimalo zaostajala za tehnološkim napretkom bljedolikih Amerikanaca. U sumraku naiđe na trećeg Indijanca. Ovaj je sjedio i uživljeno drkao.
- Samo mi nemoj reći da i ti mjeriš vrijeme? - upita, a Indijanac, sav zadihan, odgovori:
- Ne, ja navijam sat!
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2006 во 03:15

Kiro Gligorov otisol kaj Bil Klinton da pobara sovet. Mu rekol:

- A, be Klinton, kako uspevas so tolkava nacija da se spravis. Jas so 2 miliona lugje, edna saka narod, pa edvaj se spravuvam.

Klinton mu veli:

- Najbitno e da si izberes dobar tim na sorabotnici. Da vidis ti moite bliski sorabotnici kolku se pametni, se ke ti bide jasno. Eve sega ke go viknam Holbruk i ke ti pokazam.

Doagja Holbruk i Klinton go prasuva:

- Koj e sin na tvoite roditeli, a ne ti e brat?

Holbruk odgovoril:

- Pa, toa sum jas!

- Ete, gledas, - mu veli Klinton na Kiro.

Kiro se vraka vo Makedonija i resava vednas da ja proveri inteligencijata na svoite najbliski sorabotnici. Go vika Branko Crvenkovski i mu go postavuva istoto prasanje. Branko se misli, se misli i na kraj go zamoluva Kiro da mu dade edno dva saata da razmisli, pa ke mu odgovori.

I taka, ne mozejki da se seti na odgovor, Branko resil da go prasa gradonacalnikot Risto Penov za pomos. Si veli, covekot e gradonacalnik, mora da znae. Koga mu go kazal prasanjeto, Penov mu rekol:

- Pa, jas sum toa!

Branko, celiot radosen, se vraka kaj Kiro i mu kazuva deka go nasol odgovorot i veli:

- Pa toa e Penov, g-dine Pretsedatele.

A Kiro, razocaran, mu vika:

- Ne e be, greska si. Toa e Holbruk!!!

Кон врв
Bella_Tigrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2006
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 02:20

SIENJE

- MILA, GO ZASI LI KOPCETO NA KOSULATA?
-NE,NE MOZEV DA NAJDAM KOPCE I JA ZASIV DUPKATA ...

VODA
- ZNAES LI STO E H20 ?
- VODA.
- A N30 ?
- MALKU PODLABOKA VODA.
Mislam....znaci postojam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 02:24

ADRESA

Policaec go prasuva svojot kolega:
- Na koja ulica zivees ?
-jas ne ziveam na ulica,tuku vo zgrada.
Mislam....znaci postojam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 02:26
              MERI
Se raspravaat dvajca:
 - Znaes li oti Snezana uste odi so DEDO Mraz ?
 - Ma me, sega odi so Meri.
 - Koja Meri ?
 - Pa Meri Kristmas,beee.....
Mislam....znaci postojam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 02:27
             TATE E PAK PIJAN
- Mamo,mamo, tate e pak pijan.
- Kako znaes sine?
- Pa,veke polovina cas go brici ogledaloto.
Mislam....znaci postojam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 02:29
           SVADBA
Za vreme na svadbena ceremonija:
- Dali se soglasuvate da ja zemete ovaa zena za svoja sopruga ?
- Ne.
- A ovaa?
Mislam....znaci postojam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 02:30
         LEVA ILI DESNA
Oglas:
"Prodavam leva, ili desna skijacka obuvka "Alpina" broj 44".
Mislam....znaci postojam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.