IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ќе победи на парламентарните избори?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ќе победи на парламентарните избори?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 28>
Прашање: Koj ke pobedi na parlamentanite izbori
Одговор Гласови Статистика
35 [34,65%]
13 [12,87%]
46 [45,54%]
1 [0,99%]
4 [3,96%]
2 [1,98%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 02:30
si ebalo mamata,....ti ja sfakash politikata,....ako voopshto, ova ovde moze taka da se nareche!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
tomas 1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tomas 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 17:12
ne znam zosto tolkava nervoza e prisutna kaj vas(brza).Jas ne vidov argument poveke za toa kako ti ja svakas politikata.Ako mislis deka site treba kako tebe da ja svakaat politikata e togas imame problem site nie- Makedoncite.Ednostavno begas od faktite.
Кон врв
tomas 1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tomas 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 17:25
   Se sekavam jas na politikata 92-98.Ama problemot ne e vo toa.Problemot e sto vie ne se sekavate deka ke gi " secite noktite na orlite" koe sto imate namera i sega da go pravite.Vprocem funkcioner na DPMNE izjavil deka ke prodolzele tamu kaj sto zastanale.Kako da se svati ovaa izjava?
Vprocem ne znam zosto mislis deka Makedonija e predadena?Kako vprocem treba da izgleda Makedonija spored vas?So 15 godini nezavisnost ne znam voopsto sto ocekuvate.Seti se samo kade bese Makedonija do 2002 a kade e sega.Sega e kandidat za EU itn.Edinstveno sto treba e da ne bideme slepi pred toa sto ni se slucuva kolku toa da ne ti se dopaga.
P.S.
Vide deka "VMRO" i ne go spomenuvam.Zosto?Pa VMRO e na site makedonci kaj i da se.
Кон врв
djanga Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај djanga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 18:28
kakvo be DPMNE zar ne ste normalni.Dosta ni e od vrakanje nazad MAKEDONIJA e se sto imame MAKEDONIJA mora napred no samo so tie sto se izborija za kandidatskiot status.Samo so SDSM Makedonija moze da vleze vo  EU.So vas se za MAKEDONIJA sekogas NAPRED.
djanga
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 21:07
Originally posted by tomas 1 tomas 1 напиша:

,...........................................(Ednostavno begas od faktite.
     FAKTI???!!!,....pa bash od niv i mi e smacheno,be,................samo slepci ne gi gledaat .....................!!!
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2006 во 11:16
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by tomas 1 tomas 1 напиша:

,...........................................(Ednostavno begas od faktite.
     FAKTI???!!!,....pa bash od niv i mi e smacheno,be,................samo slepci ne gi gledaat .....................!!!

ClapClapClap  ZA brza .
AJDE BE LUGE ARGUEMNTI TREBAAT A NE PRODAVANJE IDEOLOGIJA!
Кон врв
To_Me Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај To_Me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2006 во 20:35
Shocked
Originally posted by djanga djanga напиша:

kakvo be DPMNE zar ne ste normalni.Dosta ni e od vrakanje nazad MAKEDONIJA e se sto imame MAKEDONIJA mora napred no samo so tie sto se izborija za kandidatskiot status.Samo so SDSM Makedonija moze da vleze vo  EU.So vas se za MAKEDONIJA sekogas NAPRED.

Ме изнасмеа слатко.
    Толку многу фалење а единственото нешто што се направи е се поднесе молба за влез во ЕУ. Само за пример ќе ја земам Турција која чека 25 години на влез во ЕУ, а ако остане оваа власт сигурно е дека ќе не снајде судбината на Турција.
   Овој концепт на сегашната влада каде се вели дека е потребно само да се тропне и да се влезе низ портите на ЕУ е поразителен. Не се направија потебните реформи, не се крена економијата, ништо не се направи а викаат ќе сме влезеле во ЕУ, е па господо тоа не се прави така. Се додека не се прифатиме здраво кон работата и ја сватите како составен дел од владеењето мислата за ЕУ е само мисла и нема да стане стварност.
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2006 во 15:44
Originally posted by djanga djanga напиша:

a koga vo evropa 2100 godina. kaj saka evropa vakva makedonija. pa mora da se smeni vlasta za da i se dade na makednonija edna dinamika koja nemoze da ocekuvame deka ke leta no sepak ke i ovozmozi da pocne da napreduva. VMRO DPMNE so novite ekspertski strukturi e taa opcija.
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2006 во 21:56
...........AKDE,BE#.............
Кон врв
mladinec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mladinec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 19:49
Na izborite ke pobedi onaa politicka partija koja sto ke nastapi iskreno,transparentno bez nikakvi basnoslovni vetuvanja,politicka partija koja sto ke ponudi jasni i konkretni resenija za konkretnite probemi so koj se soocuvaat makedonskite gragani.Takva opcija vo momentov spored mene e Novata Socijaldemokratska Partija na TITO PETKOVSKI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 00:55
site se GOMNARI,.....................znachi ke vi pobedat nekoi gomnari!
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 10:21
Битно некој да победи нели
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 14:30
AKO NE AJ BEZ VLADA KE SI SEDIME, SO VIKATE?
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 23:36
Никако без влада ако владееме сите ние ке нема кој да работи
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.