IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Претседателот Ѓорге Иванов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Претседателот Ѓорге Иванов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 46>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 07:39
Ни се теране би се водиме. Едни претседатели ги критикуваме за неактивност, други за преактивност. Не велам дека се што кажал претседателот Ѓорги Иванов е на место, нити имам намера да го бранам ама никогаш не успеав да разберам зошто постои порив да се напаѓа се што е наше. Досега не ни чинеше ни еден претседател, како ли ке биде во иднина времето ќе покаже.
Досетките на претседателот
Кон врв
posveten Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај posveten Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:22
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Од вчера и официјално Македонија го доби својот четврти татко на нацијата.свечаноста помина онака како што е и во цел свет. Со ставање на потписотси ги презеде гајлињата.Неговата главна порака бешеЌе бидам претседател на сите граѓани посветен на предизвикот на
европска Македонија, на добрососедство, развојот на демократијата и на
докажаните вредности на македонското општество.

Mislam deka Covekov treba da bide zastiten znak vo Makedonija za denot na drvoto, poradi toa sto e prv FIKUS vo drzavata.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:37
посветен,се сложувам потполно со твојата мислаголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 18:38
ве молам , тоа ФИКУС е со заштитени авторски права голема%20насмевка 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 19:16
Originally posted by posveten posveten напиша:

Од вчера и официјално Македонија го доби својот четврти татко на нацијата.свечаноста помина онака како што е и во цел свет. Со ставање на потписотси ги презеде гајлињата.Неговата главна порака бешеЌе бидам претседател на сите граѓани посветен на предизвикот на
европска Македонија, на добрососедство, развојот на демократијата и на
докажаните вредности на македонското општество.

Mislam deka Covekov treba da bide zastiten znak vo Makedonija za denot na drvoto, poradi toa sto e prv FIKUS vo drzavata.

Неприкосновено право е секој да си има свој став и мислење за одредени настани, личности но навредувањето на институцијата претседател некако ми е не прифатлива. Не за друго, само заради тоа што аком плукаме по институциите излегува дека си ја плукаме државата. Ѓорги Иванов може да не го сакаме, ама се додека е претседател на Република Македонија некако ми е несоодветно да се нарекува фикус.
Пуста демократија и слободата  на говоризненадување

Изменето од mamamd - 14.Ноември.2009 во 19:17
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 10:22

Неприкосновено право е секој да си има свој став и мислење за одредени настани, личности но навредувањето на институцијата претседател некако ми е не прифатлива. Не за друго, само заради тоа што аком плукаме по институциите излегува дека си ја плукаме државата. Ѓорги Иванов може да не го сакаме, ама се додека е претседател на Република Македонија некако ми е несоодветно да се нарекува фикус.
Пуста демократија и слободата  на говоризненадување

Се согласувам само со болдираното но тоа во црвено не ми е соодветно.Не за друго само затоа што-е оваа реченица не е баш на место затоа што демек не за друго...демек нема добри работи направено претседателот Ѓорге Иванов туку само е претседател и толку. Не се согласувам Ѓорге Иванов е пред се претседател на Македонија,направи многу добро на државата,успешен човек е, добар претседател,и не заслужува да се навредува. ТОЈ НАПРАВИ СЕ НАЈДОБРО НА ДРЖАВАТА И ЌЕ ПРОДОЛЖИ ТАКА!
Ѓорги Иванов може да не го сакаме-Е и оваа реченица не ми е соодветна Ѓорге Иванов неможе да не го сакаме кога тој направи се најдобро на државата!
некако ми е несоодветно да се нарекува фикус. Не е несоодветно туку воопшто не е убаво така да се нарече и несмее! И ти како администратор на форумов треба да ги избришеш навредливите постови за владата,претседателот...Затоа што тие се ДРЖАВАТА! А ако ги навредуваат нив го навредуваат и народот и државата! Го навредуваат народот затоа што народот ги избра нив а ја навредуваат државата затоа тие се ДРЖАВАТА!

Поздравнамигнување

Изменето од Анастеа - 18.Ноември.2009 во 01:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 14:04
Важна, твое е да пишуваш на форумот а не да вршиш анализи на другите коментари. Твое е дали ке се согласуваш со нешто или не. Тебе можеби претседатеклот ти е добар, на некој можеби не му чини. Секој има право на свој став, па дури и на навреди зад кои секој си стои.
Те молам не модерирај, има одговорни модератори кои многу солидно си ја работат работата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 17:13
Јас не модерирам и се извинувам ако некого навредив но јас само си го искажав својот ставнамигнување

И уште нешто да додадам во врска со претседателот...
Тој е најдобриот претседател,интелектуалец,паметен и со самото тоа што го избрал народот значи повеќето од народот не заслужува да го навредуваат...а плус тоа што направи се најдобро на државата и ќе продолжи да прави сега е сеуште на почетокотнамигнување

Поздравнамигнување

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 17:47
Абе господ и логопедот да му се на помош на чоековглупчо
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 18:06
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Јас не модерирам и се извинувам ако некого навредив но јас само си го искажав својот ставнамигнувањеИ уште нешто да додадам во врска со претседателот...Тој е најдобриот претседател,интелектуалец,паметен и со самото тоа што го избрал народот значи повеќето од народот не заслужува да го навредуваат...а плус тоа што направи се најдобро на државата и ќе продолжи да прави сега е сеуште на почетокотнамигнувањеПоздравнамигнување

Народот го избра него само поради тоа што понудата беше слаба, да не речам никаква. Срамно е партии со толку членови да не се способни да понудат еден асален кандидат. И што тоа има направено, СЕ НАЈДОБРО ЗА ДРЖАВАТА? Не гледам да се живее подобро отколку кога беше изгласан
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 20:10
Originally posted by Момче Македонче Момче Македонче напиша:

Јас не модерирам и се извинувам ако некого навредив но јас само си го искажав својот ставнамигнувањеИ уште нешто да додадам во врска со претседателот...Тој е најдобриот претседател,интелектуалец,паметен и со самото тоа што го избрал народот значи повеќето од народот не заслужува да го навредуваат...а плус тоа што направи се најдобро на државата и ќе продолжи да прави сега е сеуште на почетокотнамигнувањеПоздравнамигнување

Народот го избра него само поради тоа што понудата беше слаба, да не речам никаква. Срамно е партии со толку членови да не се способни да понудат еден асален кандидат. И што тоа има направено, СЕ НАЈДОБРО ЗА ДРЖАВАТА? Не гледам да се живее подобро отколку кога беше изгласан
не очекувај реплика на прашањево намигнување
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 21:53
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by Момче Македонче Момче Македонче напиша:

не очекувај реплика на прашањево намигнување

Зошто да не очекува реплика? Бев офлајн но еве сега ќе му одговорам.
Значи Момче Македонче...народот не го избра Ѓорге Иванов затоа што беше слаба понудата...слаба беше понудата од сдсм со фрчко уствари кога имало нешто добро од сдсм па на избори да има? А од вмро-дпмне беше избран добар кандидат-интелектуалец,учен човек кој се разбира во политиканамигнувањеА ти ако не гледаш дека се живее подобро ние другите гледаменамигнување
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 21:59
“ претседателот “ иванов се разбирал во политика .........
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 23:19
Арен си е човекот, мора ли некој да е нападен, придружуван со скандали за да биде добар?
Мислам, човеков не прави ни добро ни лошо. Вегетира, како и државата. Може ли фетус да опстане во матка каде папочната врвца не се снабдува со крв и хранливи материи?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.