![]() |
|
Претседателот Ѓорге Иванов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 46> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ни се теране би се водиме. Едни претседатели ги критикуваме за неактивност, други за преактивност. Не велам дека се што кажал претседателот Ѓорги Иванов е на место, нити имам намера да го бранам ама никогаш не успеав да разберам зошто постои порив да се напаѓа се што е наше. Досега не ни чинеше ни еден претседател, како ли ке биде во иднина времето ќе покаже.
Досетките на претседателот |
|||
![]() |
|||
posveten ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
посветен,се сложувам потполно со твојата мисла
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ве молам , тоа ФИКУС е со заштитени авторски права
![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Неприкосновено право е секој да си има свој став и мислење за одредени настани, личности но навредувањето на институцијата претседател некако ми е не прифатлива. Не за друго, само заради тоа што аком плукаме по институциите излегува дека си ја плукаме државата. Ѓорги Иванов може да не го сакаме, ама се додека е претседател на Република Македонија некако ми е несоодветно да се нарекува фикус. Пуста демократија и слободата на говор ![]() Изменето од mamamd - 14.Ноември.2009 во 19:17 |
|||
![]() |
|||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Се согласувам само со болдираното но тоа во црвено не ми е соодветно.Не за друго само затоа што-е оваа реченица не е баш на место затоа што демек не за друго...демек нема добри работи направено претседателот Ѓорге Иванов туку само е претседател и толку. Не се согласувам Ѓорге Иванов е пред се претседател на Македонија,направи многу добро на државата,успешен човек е, добар претседател,и не заслужува да се навредува. ТОЈ НАПРАВИ СЕ НАЈДОБРО НА ДРЖАВАТА И ЌЕ ПРОДОЛЖИ ТАКА! Ѓорги Иванов може да не го сакаме-Е и оваа реченица не ми е соодветна Ѓорге Иванов неможе да не го сакаме кога тој направи се најдобро на државата! некако ми е несоодветно да се нарекува фикус. Не е несоодветно туку воопшто не е убаво така да се нарече и несмее! И ти како администратор на форумов треба да ги избришеш навредливите постови за владата,претседателот...Затоа што тие се ДРЖАВАТА! А ако ги навредуваат нив го навредуваат и народот и државата! Го навредуваат народот затоа што народот ги избра нив а ја навредуваат државата затоа тие се ДРЖАВАТА! Поздрав ![]() Изменето од Анастеа - 18.Ноември.2009 во 01:25 |
|||
![]() |
|||
||
Важна, твое е да пишуваш на форумот а не да вршиш анализи на другите коментари. Твое е дали ке се согласуваш со нешто или не. Тебе можеби претседатеклот ти е добар, на некој можеби не му чини. Секој има право на свој став, па дури и на навреди зад кои секој си стои.
Те молам не модерирај, има одговорни модератори кои многу солидно си ја работат работата. |
|||
![]() |
|||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Јас не модерирам и се извинувам ако некого навредив но јас само си го искажав својот став
![]() И уште нешто да додадам во врска со претседателот... Тој е најдобриот претседател,интелектуалец,паметен и со самото тоа што го избрал народот значи повеќето од народот не заслужува да го навредуваат...а плус тоа што направи се најдобро на државата и ќе продолжи да прави сега е сеуште на почетокот ![]() Поздрав ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
Абе господ и логопедот да му се на помош на чоеков
![]() |
|||
![]() |
|||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
Народот го избра него само поради тоа што понудата беше слаба, да не речам никаква. Срамно е партии со толку членови да не се способни да понудат еден асален кандидат. И што тоа има направено, СЕ НАЈДОБРО ЗА ДРЖАВАТА? Не гледам да се живее подобро отколку кога беше изгласан ![]() |
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
||
Зошто да не очекува реплика? Бев офлајн но еве сега ќе му одговорам. Значи Момче Македонче...народот не го избра Ѓорге Иванов затоа што беше слаба понудата...слаба беше понудата од сдсм со фрчко уствари кога имало нешто добро од сдсм па на избори да има? А од вмро-дпмне беше избран добар кандидат-интелектуалец,учен човек кој се разбира во политика ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
“ претседателот “ иванов се разбирал во политика .........
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Арен си е човекот, мора ли некој да е нападен, придружуван со скандали за да биде добар?
Мислам, човеков не прави ни добро ни лошо. Вегетира, како и државата. Може ли фетус да опстане во матка каде папочната врвца не се снабдува со крв и хранливи материи? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |