|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто женските џуџиња не користат тампони?
- Се сопињаат од кончето. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој Влав го прашува синот на полу-матура:
- Сине, кажи сега што сакаш да ти купи тато за полу-матура. - Па, тато, сакам сладолед. - Еве ти сине, две топки сладолед. На матура на синот: - Кажи сине тато што да ти купи за матура. - Па, тато, лубеница не сум јадел, лубеница сакам. - Еве сине, 5 кила лубеница за тебе. Доаѓа дипломска и таткото пак прашува: - Сине, што сакаш тато за дипломска да ти даде. - Па, тато сакам, сакам Скопско. - Еее и ти претеруваш, кај оди Скопско после лубеница. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било некое детенце во прво одделение и учителката го прашува на
гранка стојат 10 врапчиња пука ловџија и отепал 2 колку останале?
8 учителке! Е не се 8 другите од страв избегале а ми се допаѓа како размислуваш. А јас учителке можи да поставам едно? Прашај вика... Е вака, ако стојат 3 жени една до една и едната лижи сладолед од горе до доле, другата го лапа цел, а третата само на врвот полека лижи, која од нив е мажена? -Таа шо го лижи цел? -Не, таа шо има бурма на прстот но ми се допаѓа како размислуваш. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се спрема Тарзан да рипа од Камениот Мост во Вардар,го гледа Трпе и му вика:
- Не скокај пријателе,кај нас долу има многу школки... - Абе пријателе јас со лавови,со тигри се борам,немам страв,та од школки ќе сум се плашел... Рипа Тарзан,двојно салто и го нема 5 минути да излезе...Излегува целиот крвав... - Аман бе какви ви се овие школки... - Па имаш две од Фиќо,една од Лада,една од 101... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката кара некое дете...
- Абе остај тај фудбал,учи малку математика...Колку е 2:2? - Нерешено... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шета Едип низ Ад-от(пеколот) и го гледа Сизиф кај мака си мачи и си ја турка карпата...
- Сизифе,аирлија работа... - Е*и си мајката бе... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се собрале репрезентациите на Колумбија и Јамајка.
Едните ја испушиле тревата, а другите ги ишмркале цртите. Натпреварот бил одложен. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doagja eden Srbin na hrvatskata granica i hrvatskiot carinik mu zboruva angliski i mu zema podatoci . Doagja do grafata zanimanje i go prasuva : - "Occupation?" A Srbinot odgovara : "No, no, just visit !" |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува работникот на работа.
- Шефе, а бе денес не ми е добро, нешто глава ме боли па нема да дојдам на работа. - Слушај вака, кога мене ме боли глава, рипам на жената, за саат време сум ко нов, и си доаѓам на работа така свеж. Ете ти го работников после саат време се појавува на работа. Шефот: - А, кажи како функционира? - Да бе шефе, алал да и е на жена ти! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile pop i odza. Popot ja kreva kukata na dva sprata i odzata isto.Popot kupuva bmw i odzata po nego.Popot si go perel bmw-to, a odzata so brusalica mu go seci auspluhot.
- Zosto mu go secis auspluhot be? - Koga mozes ti da go krstevas, jas mozam sunet da mu praam. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срам те било! - вика жената. Соседите зборуваат дека синоќа си бил мртов пијан и дека на улица си го гушкал дрвото!
-Па добро жено, не си сигурно љубоморна на дрвото. |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана решила да оди во теретана да се затегне малу, кога таму инстукторот еден висок, згоден, плав...
- Дечко што правиш во сабота вечер? - Рамења и гради! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во некое македонско министерство снемало струја, па министерот се појавил пред службениците да им даде инструкции.. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како црногорецот прави чај?
Седи пред липата и чека да заврне дожд. |
|
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |