![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 277> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Милошоски: Министер може да биде и некој друг, но татко на моето дете можам да бидам само јас.
Бранко: Абе можев да бидам и јас, ама не можев да стигнам бе брат.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ова самопослужувањето опасна работа било
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Разговараат две плавуши:
- Знаеш ли зошто во Кина има толку многу народ? - Пааа... не знам, кажи ми. - Затоа што презервативите им се кинески. |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Информатичар-Алкохоличар речник:
-WINS - Вино Има, Наточи за Сите -DVD- Дај Вино Друже -GPS - Горско Пиво за Сите -NET - Нека Етанол Тече -WWW - Водка Води кон Вандализам -3D- 3 Домашни -GPRS - Големо Пиво и Ракија Сместа! -USB - Уживај во Стрејт Бурбон -PDF - Пиеме До Фајронт -MP3 - Мали Пива 3 -JPG - Јагодинско Пиво Големо -WIN XP - Водка Исклучиво на ЕКС Пијам |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Глув човек фатил златна рипка и ја испржил.
![]() |
|
![]() |
|
Појма немам како ми се вика песната што ја отпеав!
Сања Барбика, пејачка, по настап на Прилеп фест
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
И ќе речат не се прај мајмун...Абре само мајмун ќе ја опраи работава
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Соседско сончање на тераса Кој вели дека во Скопје единствените места за сончање се градските плажи и базени. За некои скопјани дури попогодни се летни тераси од станбените згради, на кои можат да уживаат на летното сонце. Сами или со соседите сеедно, бидејќи не е лошо кога се има добрососедски односи, а згора, пак, покрај соседскиот муабет, ќе се добие и убав тен |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Пусти Буш-кантар не о мери
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
ПЕНИС-ОВА ЖАЛБА :
Почитувано раководство, Јас, Пенисот, изразувам жалба а воедно и барање за зголемување на платата поради следниве причини: 1. Работам физичка работа. 2. Работам на големи длабочини без вентилација. 3. Секогаш прво главата ми страда. 4. Немам право на викенди, празници или годишен одмор. 5. Работам во влажни услови, на зголемена температура. 6. Не ми е платена прекувремената работа. 7. Мојата работа ме изложува на заразни болести. Со почит, Пенисот Одговор од раководството: Почитуван г-дин Пенис, Откако внимателно го разгледавме вашето барање, одлучивме да го отфрлиме истото од следните причини: 1. Не работите ни 8 часа дневно. 2. Се заморувате и заспивате и по кратки периоди на работа. 3. Често не ги слушате наредбите од раководството. 4. Не останувате на назначените позиции и често сакате да посетувате други области. 5. Не превземате иницијатива т.е. секогаш барате дополнителна стимулација за да почнете да работите. 6. Работното место, откако си одите, секогаш го оставате во хаос. 7. Често не ги почитувате неопходните сигурносни правила (носење на заштитни облеки исл.) 8. Ќе одите во пензија многу пред да наполните 65 години. 9. Секогаш доаѓате и си одите од работното место со две сомнителни вреќички. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Се фотографирал за возачка со цедалка на глава
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |