IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 175176177178179 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2010 во 09:02
Отишол Цветко на одмор во Египет. Пливал во Нил и одеднаш пред него се појавил крокодил. Цветко нервозно му рекол: - Лакоста, ај те молам, немој денес!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2010 во 20:09
Originally posted by емил емил напиша:

Влегува ромка во автобус, купува карта и го прашува возачот:- Може да замам цвеќе со мене?- Може.- Ружо, влагај.

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2010 во 03:53
Неискусна девојка го прашува момчето:
-Мили, какво ти е тоа испакнување на панталоните?
-Тоа е бубрег мила.
-Ох, толку сум загрижена за тебе. Да не имаш камен во бубрегот?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2010 во 04:39
Двајца другари се испијаниле во кафич и почнале да се зафркаваат меѓу себе. Едниот ја пружа раката и го погалува другиот по ќелавата глава, па коментира:
- Абе тебе главата ти е ко газот на жена ми.
Се фаќа и ќелавиот по глава, па додава:
- Види стварно!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2010 во 11:26
Учителот им вели на учениците:
- Деца, знаете дека ништо не е невозможно. Се може да се направи ако се сака.
Игорче: Добро учителе, ајде тогаш да ве видам истискајте ја целата паста за заби од тубата, па вратете ја назад.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2010 во 06:54
Зошто адвокат ја прочешлува Библијата пред да умре?
- Бара дупки.
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2010 во 22:03
Блажо отворил градежна фирма во Скопје. Изнајмил канцеларија, ставил фикус и запослил секси секретарка. Уште на првиот работен ден секретарката влегува во канцеларијата на Блажо и му вели дека надвор го чекаат тројца луѓе со актовки...

Блажо и кажал на секретарката да ги пушти и во истиот момент го зема телефонот и почнува на глас да зборува:

- "Алоооооооооо, па кај си бе Минчо? Синоќа многу добро си поминавме... само требаше да останиш уште малку. Абе сакав да те прашав со бидна со тоа за што правевме синоќа муабет? ...Браво, браво. Ајде се гледаме после. Поздрав...

После овој разговор го крева другиот телефон:

- па кај си бе Штерјо мајка му стара, ва дена те нема да се јавиш. Вечер каде ќе се собира екипата? Еј извини имам клиенти, се слушаме после. Поздрав.

После ова се свртува кон тројцата луѓе:
- Добор ден, како може да ви помогнам?
Едниот од нив:
- Ние сме момците од Т-home, дојдовме да ти го поврземе телефонот.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 06:39
Си биле двајца костури и едниот му рекол на другиот:
- Кај си бе буцко!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2010 во 05:36
Вулканизер се оженил со некоја девојка и ја однел дома. Само што влегле ја напунил кадата со вода, ја грабнал жена си и почнал да ја потопува и да вика:
- Ај сега да провериме дали си стварно невина. Едно меурче да видам, тешко тебе ќе биде!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2010 во 07:02
Му носи Перица на дедо му таблетка Вијагра. Дедо му зачуден го прашува:
- Море внучко, што е ова чудо?
- Абе, дедо, со оваа таблетка со баба ќе бидеш како пред 30 години.
- Ако е стварно така, утре имаш 100 евра од мене.
Следниот ден дедото му дава на Перица 1100 евра.
- Нели се договоривме 100 евра бе дедо?
- Да де. 1000 евра се од баба ти.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 16:00
Блажо заминал на лов по мечки, ја наполнил пушката и седнал покрај една грмушка. После некое време поминала една мечка, во тој момент Блажо пукнал, но ја промашил. Тогаш мечката го фатила и му рекла:

- Бирај што сакаш да те е*ам или хамбургер да направам од тебе?
- Поарно е*и ме! - рекол Блажо.
После една недела Блажо набавил М70 муниција и седнал покрај истата грмушка. Поминува мечката, Блажо пука но пак ја промашил...мечката повторно го прашува:
- Сакаш да те е*ам или....?
- Е*и ме! - без размислување кажал
Блажо.
После некое време Блажо пак заминал на лов но овојпат земал базука! Седнал покрај грмушката и повторно истата ситуација повотрно,
мечката поминува...Блажо пука, но пак ништо...мечката го фаќа Блажо и му вика:
- Сакаш да.....?
- Е*и меее!!!
Мечката завршува и го прашува:
- Добро бе Блажо ти педер ли си или ловец?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2010 во 16:05
Граничарите фатиле некој зајак на македонско-грчка граница како бега ко ненормален и го прашале: - Зајко, што ти е. Што трчаш како ненормален...

Зајакот: Ма бегај таму, оние грчиштана ги штројат мечките!
Граничари: - Па ти не си мечка!
Зajakot: Еееее, додека им објасниш, отидоа јај**та.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2010 во 06:30
Си била една жена и се возела на својот велосипед. Застанала до продавница да си купи нешто и го оставила велосипедот пред продавницата. Кога излегла велосипедот и го немало и почнала да плаче. Во тој момент поминала погребална кола и една друга жена и рекла да не плаќе дека човекот бил стар, а таа рекла:
- Абе тој беше стар ама јас кога ќе си го јавнев...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2010 во 06:34
Некоја жена си купила детектор за лаги. Го донела дома и почнала да го испитува синот:
- Што доби на тестот по математика?
- Петка.
Детекторот почнал да свири.
- Добро де, тројка добив!
Детекторот: Бииииип!
- Мамо кец добив ама ќе го поравам.
Мајката: Јас кога одев на школо сите ми беа петки.
Детекторот почнал да пишти.
Таткото: Кога јас одев на училиште...
Детекторот речиси експлодирал.
Синот: Тато па ти не си одел на училиште!
Таткото: Сине, немој да ме зезаш, па јас сум ти татко, што мислиш на кого си ти?
И тогаш детекторот експлодирал!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 175176177178179 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.