![]() |
|
Азбука на песни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 446> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Руска
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
strah me da te volim...
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ти си ми у крви ... !!!
|
|
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
ugasi me,zar ne vidish da gorim...
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Феноменоменално
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Happy day
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Цреша
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Chija si
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
shto da pravam shto da cinam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ајде дали знеш паметиш Милице
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
bila je tako ljepa
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
dadicka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
vrati mi go srceto
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Golem merak imam mamo
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Далеку од мене
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 446> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |