Испечати | Затвори го прозорот

Азбука на песни

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Форумски игри
Опис на форумот: Асоцијации, калодонти, азбука ваква, азбука онаква...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=15923
Датум на принтање: 03.Март.2024 во 23:25
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Азбука на песни
Постирано од: гoстин
Наслов: Азбука на песни
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:19
Angel si ti (Tose Proeski)

-------------
Коментари:
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:20
Bitersweat (Lauri, Vile Valo & Apocalyptica)

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:24
Vrati mi go srceto (Lambe Alabakovski)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:25
Години на љубов (Архангел)

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:25
Dusa ostana - (Tose Proeski)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:26
ѓ?


Ех да можам (Ламбе Алабаковски)


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:28
Zelim da te imam (Divlje Jagode)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:28
Запаличу пола града (Кеба) голема%20насмевка

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:29
Ikona (Keba)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:29
Јесен у мени (Тоше вс. Ален) 

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:30
Kuda idu ljudi kao ja (Aca Lukas)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:31
(забега со српскиве голема%20насмевка)

Лагала нас мала-Тоше вс Тони Цетински


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:33
Ljubi me (Kaliopi)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:34
Моја-Тоше Проески

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:35
Never Again (Justin Timberland)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:36
Њ?


Оver and over (Nelly so use eden crnec)


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:38
Pomisli na mene - Lidija Spasovska

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:38
газење%20од%20смеењеРуски рулет
-Тоше Проески


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:41
Soba za taga - (Tose Proeski)

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:42
Тајно моја -Тоше Проески

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:42
Ubijas Me Usnama - Tose Proeski

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:43
Феноменоменално -не знам од кого е голема%20насмевка

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:44
P.S. od Cira

Here Without You - 3 Doors Down

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:44
Циганин је ал најлепши-(еден од Пинк) голема%20насмевка

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:45
Cija Si - Tose Proeski

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:46
Jungle Shadows -soundrack od filmot Senki

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:48
Show me your love - Tina Karol

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:49
Аnimal city -Shakira, Shakira голема%20насмевка

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:50
Bezbroj Razloga - Cira

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:51
Volverte a ver-Juanes 

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:51
Gromovi na dusa - Tose Proeski

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:52
Далеку од мене-Тоше Проески

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:54
Gj

Eh kad bi ti - Sako Polumenta

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:55
Живим да те наџем-Владо Георгиев 

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:55
Zabravi me - Azis

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:56
Ѕонете чекори-Кристина Арнаудова

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:56
Iskoristi moje mane - Seka Aleksic

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:57
ц ц ц ...........
Јовано Јованке-Тоше Проески


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 00:59
sto cuckas ti nad mene...

Kad ljubav zakasni - Sasa Matic

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:00
како отиде на турбо фолк..лесно ти е тебе
-Браво бенд


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:02
Ljubav ni je za nas - Elena Risteska

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:02
Метак-Стоја  газење%20од%20смеење

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:03
Ninanajna - Elena Risteska

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:03
New day has come-Celine Dion (се чита Њ нели намигнување)

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:04
Znaeme mala

Obicham te - Azis

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:05
плазење


Параходот-Македонска хародна песна


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:06
Ruzmarin - Sasa Matic

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:06
Starla -Smashing Pumpkins

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:06
Take a Bow - Rihanna

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:07
ќ?


убер македонише (Архангел)


-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:09
Feel - Robbie Williams

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:10
How you remind me -Nickelback

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:11
Cresa - Tose Proeski

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:12
Чекам да заврне (не знам од кого беше)

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:12
Jingle Bells - Christmas Song

-------------Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 01:13
Shame on you-Anastacija 

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 09:07

Angel si ti-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 10:29
Боже чувај ја од зло - Тоше

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 11:17
Vrati mi go srceto

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 13:20
Го молам ноќва небото

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 13:40
Dusa ostana

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 13:41
Ѓурѓевдан

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 13:42
Esen vo mene

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 13:44
Живот је.... Бајага

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 16:08
заборављаш-ж.јоксимовик


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 17:37
Ѕвона ѕвонат - Љупка Димитровска

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 19:04
itno mi trebas ti

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 19:19
Jovano,Jovanke

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 19:31

k???

 
losa devojka


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 19:39
Ljubi me

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 20:28
Македонско девојче

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 20:31
Nostalgija

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 20:32
Њујорк,Њујорк

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:25
Ostani vo mene

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:31
Pomisli na mene


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:37
Ruski rulet

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:41
soba za taga

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:48
Tajno moja

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:50
UZMI ILI OSTAVI

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:51
Fenomenalno

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:52
Here Without You

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 21:54
C?
Chik,Chik...(od Lepa Brena)

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 23:00
џумбуш машала - Уснија Реџепова

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 10:47
голема%20насмевкаSto imala k'smet Stamena

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 16:44
Абер дојде Донке

-------------
Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша


Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 18:58
bitola moj roden krajплазење

-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасуваПостирано од: NiNa1
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 20:23
vrati mi go srceto

-------------


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 20:35
Го лажам секој нов рефрен

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 21:19
Dodirni meголема%20насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 21:57
Ѓорѓи Сугаре

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 22:22
Esen vo mene

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 22:43
Желим ти речи

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 22:52
Zasto si me majko,rodilaтага

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Didi
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 23:34
Ѕвона,ѕвонат за тебе

-------------
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....


Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 01:42
икона


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 08:24
Jesen u meni...

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Didi
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 18:30
Krivo je more......

-------------
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 18:50
Losa devojka


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 19:08
Љубена

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 19:08
Македонија навива

-------------
Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавушаИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk