|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 175176177178179 213> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа им е останато од Југославијата - они мислат дека само тие се во право ама не е се така како што они сакаат.
Гледам многу тоа на моја сметка а јас па не се жалам - него незнам дали да бидам плачко па и јас да се жалам - да барам бан за едно две недели барем за постовите што беа до мене адресирани а.тешки муабети паднаа и тоа од шпиун што ми е најкриво |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jas site ve toleriram, podednakvo... Ednash te zamoliv da prestanesh da se odnesuvash detski i nedovetno i da prestanesh da pretish... nikoj ne te prisiluva da uchestvuvash na forumov i dokolku ne ti se dopagja ne mora da uchestvuvash, toa e tvoja odluka...istotaka znaesh deka e zabraneto da uchestvuvash na forumov so poveke nikovi...znaesh i deka ne smeesh i ti da shirish verska i nacionalna netrpelivost, no toa i ti go pravish...uste treba da nabrojuvam...ili dovolno e...? I da, koga pravish copy paste od postovite na drugite i gi preprakash na administratorite, te molam pravi i od tvoite...da imaat da prochitaat shto toa ti pishuvash po forumov, bidejki jas nemam takva navika, ne sum tuzhibaba...vozrasna sum i sama si gi reshavam problemite dokolku gi imam. Za promena pochni da gi pochituvash pravilata na forumov i prestani da se meshash vo moderiranje. Diskusijata so tebe ja prekinuvam tuka i ne ocekuvam nikakva replika...dosta beshe... Pozdrav Изменето од moira - 09.Јануари.2009 во 22:51 |
||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto da ti e krivo ako jas sum jugonostalgicar i drugite clenovi na forumot se jugonostalgicari tebe ti preostanuva samo da ne postovas nas i nasite misli.pa ova e demokratija da mozes mislata da si ja iskazes so slobodniot govor.pozdrav
|
||
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sto ako i ti ke umres eden den
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама Македонија е вечна
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKO PRVO,TI NE SI SOPSTVENICKA NA OVOJ FORUM ZA DA MI DAVAS NAREDBI STO DA PRAVAM,VTORO JAS NEMAM DUPLI NIKOVI NA FORUMOV OSVEN EDNAS KOGA NAPRAJV NALETO EDEN DUPLI NIK I ZARADI TOA BEV BANIRAN ,TRETO IMAM MILIJONI DOKAZI NAPISANI VULGARNI POSTOVI ZA MENE OD NEKOI BOLNI JUGONOSTALGICARI,I NA KRAJ NE ZANESUVAJSE MNOGU AKO SI MODERATORKA,SEPAK PRAVILATA TREBA DA VAZI I ZA TEBE,AKO IMA DEMOKRATIJA NA FORUMOV NORMALNO
POZDRAV
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма не вреди да се пише оти нема Ерејз батн
Изменето од Тречи - 09.Јануари.2009 во 23:10 |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
polaris dobro dojde vo nasiot svet
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па до сега барем Македонија многу царства и империи погреба а таа е сеуште тука |
||
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
polaris tebe ti se obrakam zosto gi mrazis jugonostalgicarite?
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темата гласи-југоносталгичар сум,признавам
значи некој во договор со некого ја поставил оваа тема кога на нив двајца им било досадно ,,ај ќе си отвориме тема,па кој ќе се изјасни како југоносталгичар ке му е...е мамата...чисто да разбијаме досада мене така ми изгледа,поправете ме ако грешам носталгија е тага за нешто значи,секој има право да тагува по некого или нешто а што сте вие господа?(посебно вие со лавчиња и сонца од виргина на аватарите) инквизиција?ќе ловите вештерки?ќе ги напаѓате сите што не мислат како вас?па нели сте вие гласот на демократијата? нели комуњарите беа едноумие ако пропагирате демократија оставете ги луѓето да се изјаснат без да бидат каменувани а вие модератори бидете модератори бришете каде треба и не завземајте ничија страна |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога се коментира за некоја ситуација претходно треба да си информиран...од ракав и од рекла-казала рецептура не се даваат коментари.
Поздрав |
||
Внеси реплика | страница <1 175176177178179 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |