|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 240> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко и приоѓа на девојка во диско:
- Девојко, може ли да те частам пијачка ама да ми правиш муабет барем додека не ја испиеш? - Секако. - Добро, што би сакала да се напиеш? - Текила. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во чекална кај стоматолог пациентката на која и е редот да влезе си става памук во ушите.
- А, зошто го правите тоа? - Ја прашуваат останатите пациенти. - За да не слушам кога ќе врискам! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж се исповеда:
- Оче згрешив. Одам во паркот и зад една грмушка гледам Тој и Таа. - Не е грев чедо. Тоа е нормално. - Да, ама зад друга грмушка видов Таа и Таа. - И тоа не е грев. - Ама зад третата грмушка видов Тој и Тој. - Ех синко... да дојдеше пред пет минути ќе видеше Јас и Јас! |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Американец, Македонец и Французин. Се возиле во едeн брод и кога стигнале на сред океан испаднал ѓаволот и им рекол:
- Ајде сега сите да фрлите по еден предмет во океанот и после 10 минути јас ќе се фрлам во океанот да го барам, ако ја најдам ве јадам. Прв бил Американецот, барал, барал во торбата и нашол една игла, ја фрлил. После 10 минути ѓаволот се фрлил во океанот и ја нашол иглата и го изел американецот. Следен бил Французинот. Скинал едно влакно од косата и го фрлил. По 10 минути ѓаволот се фрлил и го нашол и го изел и него. Македонецот извадил нешто бело од џебот и го фрлил. Ѓаволот се насмевнал, а Македонецот рекол: - Ова нема да можеш да го најдеш. По 10 минути ѓаволот се фрлил и барал 1 саат, 2 саати, 5 саати, 1 ден го немало ѓаволот. Излегол од и рекол: - Добро тебе не те јадам, спасен си само кажи ми што фрли? И овој македонецот рекол: - Ти кажав дека не можеш да го најдеш, фрлив шумеча таблета. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој по грешка го затвараат во лудница и ги организира сите да бегаат. Кога веќе ја поминале оградата тој им рекол:
- Другари главната проба заврши ќе бегаме утре. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo vodi ljubav sa ženom svog jarana Hase. Odjednom zvoni mobitel, javlja se ona, a Mujo će nakon razgovora:
- Tko je zvao?- Haso je zvao, kaže da je s tobom na kuglanju! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ide mali Mujo ulicom i sretne jednu gospođu, pa je upita:
- Oprostite gospođo, gdje je ovdje javna kuća?
Gospođa mu opali šamarčinu i ode. Ide tako on dalje, sretne policajca:
- Oprostite gospodine, gdje je ovdje javna kuća?
Policajac mu također opali šamarčinu i ode. Crvenih obraza Mujica se vrati kući i s vrata govori:
- Stari, jebo te tvoj kišobran, idi si sam po njega! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На некоја девојка почнале да и се појавуваат зелени кругчиња на внатрешната страна од нејзините бутови. Почекала една недела да се изгубат, ама тие само потемнеле, наместо да се изгубат. Оди таа конечно на лекар и тој почнал да ја прегледува. Ги гледал со лупа, ги притискал кругчињата, направил еден куп тестови и на крај ја прашал:
- Абе, твојот дечко уште носи обетки? - Да. - Кажи му дека се позлатени, а не златни. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува ромка во автобус, купува карта и го прашува возачот:
- Може да замам цвеќе со мене? - Може. - Ружо, влагај. |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе на редовен годишен преглед кај матичниот лекар, и овој му рекол:
- Во овие години кога срцето ќе ти заигра па застане, и сетиш немир... ... кога пред очи ќе ти се замагли, и мислите ќе ти се изматат... Не се секирај, тоа не е љубов... Тоа е инфаркт! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца ненормални играат фудбал. После некое време едниот извикува:
- ПОЛУВРЕМЕ!!! Сега ти си топката |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца студенти:
- Абе, овој професоров е многу глуп. - Зошто? - Па научил 14 јазици, а се оженил со жена која не му дава до збор да дојде. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле три пара во ресторан. Секој од мажите сакал да и поласка на својата партнерка нарекувајќи ја со името на нешто што било на масата.
- Подај ми малку шеќер, шеќерче мое - рекол Французинот. - Те молам подај ми малку мед, медена моја - рекол Англичанецот. - Подај ми го парчето сланина... свињо! - викнал Македонецот. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една калуѓерка оди кај друга калѓерка во манастир и и вели: |
|
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |