IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 173174175176177 213>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:05
Тоа ли Тито те учеше - ете бајата крушка по што се познава нема каде па по форуми - кажав јас не ти дале тебе одамна изгледаголема%20насмевка

Изменето од Boogie - 09.Јануари.2009 во 20:05
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:28
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

edno e povekje od ocigledno .... i ti kako i moderatorkata patite od fobii ..... i da se slucese da nekoj i skrta po temite bez vrska kako sto skrtas ti a pri toa i navreduvas clenovi na forumot , normalno kriejki se zad moderatorskata funkcija , dosega kje bese i baniran a i site postovi koi ne VI odgovaraat vo namerata da se prikazete vo svetloto na kvazi " patrioti " kje bea izbrisani .... ocigledno e deka koga snemuvaat argumenti pred vistinata , se posluzuvate so najpodloto nesto .. moderatorskata funkcija ... si dozvoluvate luksuzi намигнување ............... kako i da e , vistinata ne mozete nikogas da e izvrtite i iskrivite . ne samo sto e zapisana tuku i se prenesuva generaciski ...... a za frustraciite i site traumi , sepak imate i soodvetni institucii kade mozete da se obratite za pomos ......... slobodno pisuvaj sto sakas ....... ionaka nisto i ne pisuvas ........... samo se obiduvas da se ubedis sebesi vo lagite za koi mislis deka se vistina ...........

Очекувам веднаш да ми се извиниш за сите овие работи кои си ги изнапишал.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:29
otkako kje mi se izvinite za ona od minatiot pat ..........
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:29
голема%20насмевкаИ на мене - само без лижењеголема%20насмевка
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:30
хехе гледам колку се пренесува генерациски... КАДЕ ВИ СЕ таканаречените ЈУГОСЛОВЕНИ??????? хахахаха
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:30
more ic ne treba da ti se izvini dodeka ne se ucis da ja izvrsis funkcijata sto ja imas taka kako sto treba...
ne sfakam zosto mi se izbriseni prethodnite postovi...baram objasnuvanje...

Изменето од nema sto - 09.Јануари.2009 во 20:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:34

Јас никога= нити сум те навредила и не заслужувам вакви коментари на моја сметка, не од тебе и очекувам да се извиниш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:34
more kako gledam , kje se fatite raka pod raka pa na placenje vo usa ambasada ............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:35
Originally posted by moira moira напиша:

Јас никога= нити сум те навредила и не заслужувам вакви коментари на моја сметка, не од тебе и очекувам да се извиниш.

me navredi koga vednas gi izbrisa site navredi koi tvojot kolega bugi gi napisa na adresa na zenskite clenovi od moeto semejstvo a bez pritoa barem i da go opomenes ................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:35
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

more ic ne treba da ti se izvini dodeka ne se ucis da ja izvrsis funkcijata sto ja imas taka kako sto treba...

Кои постови...оние во кои се офтопик и оној на кој му одговарате на денис? И те молам биди покултурен и не се мешај во модераторската работа.
Продолжи со дискусија на темите и не се занимавја со мене.

Поздрав

Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:39

Кои постови...оние во кои се офтопик и оној на кој му одговарате на денис? И те молам биди покултурен и не се мешај во модераторската работа.

Поздрав

pa kako da ne se zanimavam so tebe koga voopsto ne si korektna...si go cital li nekogas toj pravilnikot sto e na pocetok...tvoeto moderiranje e situacisko...zavisi od tvoeto raspolozenie...toa ne cini voopsto...
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:39

Pa ako go toleriras uste na forumov da tresi gluposti normalno deka nema da ti se izvini,cekaj ti do sabajle ako sakasголема%20насмевка

Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:42

Поздрав

pa kako da ne se zanimavam so tebe koga voopsto ne si korektna...si go cital li nekogas toj pravilnikot sto e na pocetok...tvoeto moderiranje e situacisko...zavisi od tvoeto raspolozenie...toa ne cini voopsto...

Ne tuku zavisi od ona shto ste go napishale za vreme dodeka ne sum bila orisutna....zavisi do koj stepen ste odele vo doskusijata i kolku offtopici ste napravile...i ne ti se izbrishani samo tebe postovi...na site koi ste prodolzhile so diskusijata i ste ja odnele vo pogreshna nasoka i ste bile offtopic...patem odlichno sum raspolozhena...i te zamoliv da ne se  meshash vo moderiranjeto i toa ne toleriram...pozdrav

Изменето од moira - 09.Јануари.2009 во 20:50
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:48
Zaradi upatuvanje navredi i predizvikuvanje megjunacionalna netrpelivost, odnosno zloupotreba na forumov od nekoi clenovi ba bilo toa da se  i moderatori,  kako forum ednash bevme prozvani vo vesnicite . Smetam deka e nedolicno upatuvanje na vakvi vulgarni komentari. Temite se tuka da diskutirame so argumenti, a dali ni se dopagjaat necii politicki opredelbi e nash licen problem. Vakvive komentari povlekuvaat baniranja, a okolu vash*te nezadovolstva od mooderatori imate podforum za poplaki i zalbi kade se obrakjate do administratorite a ne so upatuvanje licni navredi .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 173174175176177 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.