![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171172173174175 824> |
Автор | |||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Za zal nemam takvi strucnjaci okolumene kako tebe, za da mi pomognat. Bugarija=Mongolija=Tatarstan, Ulan Bator = Sofija=Kazan. Golema Bugarija. Gledam deka ti si tamu. Jas sum mnogu daleku od tamu. Mnogu. |
|||
![]() |
|||
Han Solo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 109 |
||
За теб разбрахме - като няма аргументи, ще напишеш нещо, колкото да не заспиш.
|
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Kritikata e prifatena. |
|||
![]() |
|||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
||
Нели си Платеник и најмногу ја шириш туркомонголскотатарската пропаганда. Мислам дека си монголски платеник. Сам кажа дека си во странство и логично е да се јавуваш од Монголија. Ако не се наоѓаш таму кажи каде си? |
|||
![]() |
|||
||
Thank you! |
|||
![]() |
|||
Han Solo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 109 |
||
Вие още умовете си не сте освободили, а сте тръгнали да освобождавате Пиринска македония.
![]() Няма по-безнадеждно поробени от тези, които грешно вярват, че са свободни. - Йохан Волфганг фон Гьоте - Изменето од Han Solo - 06.Ноември.2008 во 16:34 |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Нема што да ослободуваме Пиринска Македонија вие ке морате да ја вратите довербата кај Македонците - ке мора да им дадете Македонски училишта и Македонски учебници - зар во ЕУ не сте
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sakas da primis, ama nesakas da dades. Kazi prvo od kade si i od kade se baba i dedo, pa ke ti objasnam kade se naogjam. Pogresno mislis. Ne se bavam so propagandi, ama ti definitvno ja proteziras Bugarskata propaganda. Kako i obicno logikata tie pogresna ili pak ti nedostasuva. Изменето од Platenik - 06.Ноември.2008 во 16:47 |
|||
![]() |
|||
||
Всичко от България и света е пропаганда, прав си.
![]() |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
и Хари Потар е пропаганда
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не е се, ама следново е бугарска пропаганда: - Бугарите биле словени - Македонците биле Бугари - Бугарскиот јазик е словенски - Кирил и Методи биле Бугари - Климент и Наум биле Бугари - Самоил бил Бугарин - во Бугарија нема Македонци - луѓето доброволно се декларирале како бугари,без никаков притисок За пропагандите низ светот неможам да зборувам се додека не посочиш конкретен пример. |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
Самоил бил Бугарин
![]() кой бе бил Бугарин ![]() ние Самоил немаме и несакаме Самоил си е ваш - со здаве да си по ползвате Изменето од да бе - 06.Ноември.2008 во 17:51 |
|||
![]() |
|||
дулето ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
||
Бугарските Ерменци льуто ке ти се разс`рдат |
|||
![]() |
|||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
||
Како не се бавиш со пропаганда кога се исто повтараш? Јас можам да кажам дека не се бавам со пропаганда туку сакам да се знае вистината. За баба и дедо Бугито ќе извести кога ќе ти кажам. Верувам ќе те интересира повеќе прабаба и прадедо од каде се. Ако навистина не знаеш како да ја инсталираш кирилицата и сакаш да ја користиш побарај помош. И за преродбениците ништо пак не кажа. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171172173174175 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |