IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 170171172173174 213>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:12
Никој недава живот за арамии јас мислев за татковината - татковината останува на младитенамигнување
Кон врв
denis1989 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:12
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Никој недава живот за арамии јас мислев за татковината - татковината останува на младитенамигнување

a vo tatkovinata vladeat aramii
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:14
Originally posted by denis1989 denis1989 напиша:

a vo tatkovinata vladeat aramii

jas na pr. vo vojna so shiptarite,grujo i branko na odmor vo ibica epa taka ce se pocesame malce
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:15
KOga ti ke porasnes Grujo i Branko ke gi nema a tatkovinata ke ja vladeat nekoi od tvojata generacija - se nadevam podobri od Grujo i Branko- dokolku mislis deka si podobar od Grujo i Brankoнамигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:16

KOga ti ke porasnes Grujo i Branko ke gi nema a tatkovinata ke ja vladeat nekoi od tvojata generacija - se nadevam podobri od Grujo i Branko- dokolku mislis deka si podobar od Grujo i Brankoнамигнување

ne ne te sfativ so sakas da mi kazis samo gi zedov za pr,grujo i branko,ama kako so gledam drzavava e trgnata nadolu
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:26
ПА тоа и ти пишувам ние родените пред 1990 год. неможевме да ја оправиме државата бидејки премногу ја сакаме онаа која веке не постои - ЗАтоа младитеоние родените по 1990 ке си ја сакаат татковината повеке од нас и ке ја оправат - ако воопшто ја сакаатголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:37
[QUOTE=Boogie] ПА тоа и ти пишувам ние родените пред 1990 год. неможевме да ја оправиме државата бидејки премногу ја сакаме онаа која веке не постои - ЗАтоа младитеоние родените по 1990 ке си ја сакаат татковината повеке од нас и ке ја оправат - ако воопшто ја сакаатголема%20насмевка
[/QUO

pa normalno ne mozime so lopovi na celo taka ce ni bidi koj so misla samo na nacionalizam inace jas su pred 90 roden sum 1989
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:39
Таман си - не си ЈУгословенска школа што е најбитнонамигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:42

Таман си - не си ЈУгословенска школа што е најбитнонамигнување

pola makedonec,pola jugosloven
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:45
Доста и е на Македонија од Југословени - гледај до кај сме стигнале - биди си Македонец и супер ке синамигнување
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:47
Ако продолжиш вака Boogie, до вечер и ке го убедиш да ја батали југоносталгијата и конечно да се почувствува она што е...хахаххаха...браво...хи,%20хи...
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:48

ke ja vladeat nekoi od tvojata generacija

Децата на арамиите!?

Изменето од Vladimir88 - 09.Јануари.2009 во 17:49
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:49
Originally posted by moira moira напиша:

Ако продолжиш вака Boogie, до вечер и ке го убедиш да ја батали југоносталгијата и конечно да се почувствува она што е...хахаххаха...браво...хи,%20хи...

nikogas
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:50
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

ke ja vladeat nekoi od tvojata generacija

Децата на арамиите!?

tocno
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 170171172173174 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.