|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 169170171172173 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената му вели на Цветко:
- Леле колку сум среќна што се врати! - Што така? - Па, на радио рекоа дека некој пијан идиот се удавил во реката |
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако погодиш колку кифли имам и двете ќе ти ги дадам - рекол Перо на Тошо
Изменето од The_Boss - 23.Август.2010 во 15:24 |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко ќарил некоја плавуша.
И после добриот секс, на плавушата и текнало: - А бе да не имаш сида? - Не, а што ти текна? - Не би сакала пак да добијам! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува човек на пријателот:
- Еј, што викаш да свртиме партија шах вечер? - Не можам, баба ми умре. - Големо чудо, ај ти ќе бидеш со црни фигури |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката прашува Циганче кому рацете се во скинати џебови: Колку прсти имаш на двете раце?Циганчево брои, брои, брои... и одговара:
11.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тројца преживеани бродоломци на пуст остров нашле златна рипка. Рипката им рекла дека на секој од нив ќе му исполни по една желба.
Првиот: Јас сакам да си одам дома Вторниот: И јас. Третиот: Е, што ќе правам јас сам тука. Нека се вратат другарите. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пукнала цевка за водовод во станот на некој доктор, и докторот го викнал Трпе водоинсталатерот да ја среди.
Дошол Трпе, го извадил алатот и извел неколку водоинсталатерски трикови, промрморел нешто неразбирливо и му напишал сметка на докторот од 200 евра. - 200 евра?!? Па тоа се глупости. Неверојатно! - почна да се возбудува докторот. Јас како доктор не заработувам толку многу! - И јас не заработував толку додека бев доктор! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шета некој човек низ пустина и налетува на слепец и го прашува:- Еј, слепец, што бараш тука?
- Го барам мојот син, го барам низ целиот свет. - Дали може да ми кажеш како излгеда твојот син? - Па има шајка во едната и во другата рака, исто така има шајка и во едната и другата нога. - татЕ! - Пинокиооо, сине мој! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди циго на доктор и се жали:
Абе доктуре ме боле мевоф ме растура Докторот го прегледува и му вика следниот ден да донесе столица. Оди циго дома и и вика на жена му: Назмие мори Доктуроф ми вика утре да однесам столица, а нашиве се сите распаднатаи. Да позајмам од комшии а? Не таква столица твоја столица! му рекол докторот Оди циго дома и и вика на жена си Мајка му Назмие..... од кај знаеше доктуроф дека не е моа столицата? Земал циго од неговите столици и му носи да докторов. Го гледа докторов циго неписмен и му објаснил подетално. Иде циго следниот ден со лонец полн со гомна. Докторов му вика "Абе не толку многу малце треба само за анализа" и циго му вика: Па шо не кажа одма ќе ти изгребев од гаќи |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца другари се испијаниле во кафич и почнале да се зафркаваат меѓу
себе. Едниот ја пружа раката и го погалува другиот по ќелавата глава, па
коментира:
- Абе тебе главата ти е ко газот на жена ми. Се фаќа и ќелавиот по глава, па додава: - Види стварно! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко и го подметнува весникот под нос на жената:
-Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела да научиш како се молчи. -Прво ти од нив научи како се пие само вода! - дрско му враќа жената |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат после долго време двајца школски другари.
- Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е Роза. - Зошто баш Роза? - Кога беше стара неколку дена во количката и падна роза, па така ја крстив. Средната се вика Љубица, кога ја шетав во паркот во количката и падна љубичица, и така ја крстив. А најмалиот, син за среќа, го крстив ... греда. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Тато, да не спиеш?
- Не! Кажи што сакаш. - Дај ми 200 денари за во град, - Остај ме бе, нели гледаш дека СПИЈАМ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Русин, Американец и Македонец и се натпреварувале чив национален алкохолен пијалок е најсилен.
Пие Американецот 10 чаши виски, му поставуваат еден стол и го прашуваат колку стола гледа. Гледеа овој се приклатува и вика дека му се гледаат 3. Пие сега Русинов 10 вотки. И за истиот стол вели дека му се гледаат 4-5 стола. Дрма нашиов 5 ж´ти. Го прашуваат колку стола гледа, а овој: - Во кој ред ве молам! |
|
Внеси реплика | страница <1 169170171172173 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |