|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 43> |
Автор | |
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва изненди и Жерар и Торес ... !!!
Ливерпул - Челзи 1 : 3 ............
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно Барса е European Champion
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili pa Bayern e za zalenje edno od tie dve ke da e
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vo taa smisla.....duri i ne gledav utakmicata....ali po rezultatot nivni i onaj na Liverpul - Chelsea ne znam od koi bi izgubile sea
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баерн беа изгубени ко мали дечиња Блеки,катастрофа жива се тие.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam da zamislam fiks,gi gledav ednas so Dortmund prvenstvena ne da mi zamerat ovia sto se za niv ama Toni i Klose se bukvalno kazmi.
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Блеки абе катастрофа беа,ја се надевав дека ќе исиграат нешто појако,а тие ко дечиња мали беа.
Ама многу ми е мило што Ливерпул изгуби
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е искрено и мене за нив па доста им е....веќе муабет не че можеше да им се прави од толку кренати
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Ливерпул не е екипа за мене,и премногу ги мразам,абе да не ги вида и денес колку ми падна мило што изгубија не си свесен.
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а се си мислев 2 бе 2ка.....ма се знаеше дека освен со подпросечни екипи на ред е кикс со некој гигант....ете среќата е на Челзи (ма да ми го шитнаа Јуве)
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе татари најголеми се ливерпул,мака ми е брат ми го зезнаа на сингл
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сеа што е маката? Прво не беше сега има ? Еве еден совет од мене.....иако тоа НЕ оди на навивање али тим што го мразиш никад не пишвај го....посебно не сингл
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не ги пишав ја,туку брат ми
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааа......то ти е веќе друга приказна ај ќе се оправи
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |