![]() |
|
Реклами |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 33> |
Автор | ||
samir_sneijder ![]() Сениор ![]() ![]() Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
највише ми се свиѓа рекламата на Мерцедес за новата це класа
![]() |
||
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
||
![]() |
||
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
|
taa so prasokot na kerka mi i ostavam polovina od ova i ona poso bea polovicno isprani huhuhuhuhuh=sh*t
a koa ke ja vidam taa staricana so se izbacue u sekoja reklama za prasakon mi se losi a baska 90% od reklamite se za nigde ![]() ![]() |
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ИМА НЕКОЈА НОВА РЕКЛАМА ЗА РАМА МАРГАРИН............КОРИСТЕТЕ ГО ВО БЛАГА,СОЛЕНА КОМБИНЦИЈА ИЛИ ВО Н Е К О Ј А Д Р У Г А (незнам која им е третава комбинација)
|
||
![]() |
||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|
Онаа реклама за сок GORA
Добро бе луѓе, дали К-15 некогаш паднале подолу од што се сега?? |
||
![]() |
||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|
во споредба со сите реклами на к-15, оваа е најлоша (За мене) |
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
i megu najlosi reklami moze da ja vbrojam i za venish oksi odvratna reklama
|
||
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
И новава за Здравје-Радово е катастрофа.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
non4ence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
reklamata za mr.Musculo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Antique ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
|
nektar +
ublazi stres i upije bes??? ![]() ne se normalni lugevo bre ![]() |
||
![]() |
||
|
nafuraj se na grejk aa idiotska reklama
|
||
|
||
![]() |
||
~Foxy_Lady~ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
ОДСЕКОГАШ ми биле најодвратни рекламите за сјај, прашок, паста за заби.... за разлика од оние на доместос со бактериите - КУЛ!
|
||
![]() |
||
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Епинаааал епинаааал епинааааааааал секој којшто патувал поминал во епинааааал. Не разбирам како Александар Митевски можел да комонира вакво нешто |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Mi se dopaga ovaa so solzive.....Oslobodi go srceto............
Proekt na Vladata.....................
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |