|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 84> |
Автор | ||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Брза, ваков начин на размисливање имаат сите фатени лопови. „Абе зошто само мене ме фативте, има многу други лопови и треба сите да ги фатите - па тогаш и мене, а дотогаш дај пуштете ме.“ БРЕЕЕ - чунки ногу итар биу Велија, а? Изменето од DameMak - 31.Јануари.2011 во 14:26 |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Па секогаш од некаде се почнува, не. Мене ми е А1 на тројка |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахх Калино чупо убаа ... Изменето од DameMak - 31.Јануари.2011 во 14:35 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
S'e ushte ne mi e jasno za kakva podrsha se raboti koga site velat oti znaat deka Ramkovski e stopanski kriminalec (shto navodno kje se dokazhalo na sudskiot proces) i deka novinarite na A1 neodamna iskonstruiiraa vistinska drama so onoa navodno "blokiranje" na nivnata stanica za koe samiot Velija javno se proiznese deka ne bilo vo red.
Kakva podrshka se bara sega, za stopanski kriminal ili za medijski kriminal? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
То Меси не се споменува во поддржката,тоа за наводниот криминал на Велија.
Се споменува само напад,упад,диктатура,долу влада секако,А1 е демек затворена,а таа си шиба и работи турбо,програмата си тече и освем вести во кои постојано два месеци се збори за наводното затворање на телевизијата,ништо друго нема на истата,а и секако Турските серии. Тече некоја кампања Јас сум А1,што никако не можам да ја разберам,а во ниедна вест до сега на телевизијата не е споменато ништо за матните работи на Велија или пак каде е син му,кој избегна апсење. Просто не ми е јасно зошто Хеди Рамковски се крие од полицијата а не е виновен??? Зошто не се појави пред јавноста и не изнесе докази за својата невиност??? Како што се гледа,во втор план се ставени ама сите обвинувања кон раководните структури од Перо Наков фирмите,ама ни збор еден на нивна одбрана освем дека процедурата за апсење била незаконска,а никој од А1 ама баш никого не видов и слушнав да изјавил дека за криминалот кој доколку е направен треба треба да одговара некој,во случајов главниот Велија Рамковски. А телевизијата постојано работи,а во секој втор збор на вестите се споменува нејзино затворање,и секако што направил Бранко и опозицијата во текот на последните прес конференции,додуша ова последново е нормално на медиумсккиот простор во Македонија,секој си ја фали опцијата политичка која ја претендира,исто како и останатите телевизии својата. Изменето од fiks - 31.Јануари.2011 во 15:36 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ili majka tereza da ne ve porasnala pa .....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fiks, znachi kampanjata za podrshka na A1 vo sushtina e kampanja za podrshka na medijskiot kriminal (dezinformiranje i propagiranje poluvistini i lagi).
Shto bi rekol Niche - koga se odi protiv neprijatelot i kiseloto vino i loshata muzika se dobri! Vo ovoj sluchaj - dezinformaciite i lagite se prakticiranje na demokratskata soloboda na govor. Изменето од Messenger - 31.Јануари.2011 во 16:21 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како успеваат да бидат така долго време најгледана ТВ со овакви етиктети искрено зачудувачки. До сега никој не излезе јавно да објави доказ дека во А1 има криминал. За останатите фирми на Велија не дебатирам. |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најголемите криминалци се новинарите од а1, чомовски е главен удбаш
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rekov "medijski kriminal" - dezinformiranje i shirenje poluvistini i lagi.
Jas ne ja gledam A1, no zatoa sledejski gi vash*te komentari i posochenite klipovi na internet razbrav kakva drama beshe konstruirana od strana A1 pri inspekcijata i priveduvanjeto na Velija Ramkovski i begstvoto na negoviot sin. Za toa se izjasni i samiot Velija. A toa kolku lugje ja gledaat taa programa ne e nikakov dokaz za nejzionata validnost. |
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја гледаат заради турските серии...Само тие гледачи останаа...
другите веќе послабо |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
aLkINOr
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е јас не сум ја гледал веќе 5 дена
поудбашка и пошиптаристичка тв не сум гледал чомовски е платен од ахмети за емисиите студио во живо |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Too brate , Chomovski platen od Ahmeti! Изменето од zenmaster - 31.Јануари.2011 во 16:34 |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
aLkINOr
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па тој ги влезе во собранието, кој друбги пуцаа во планињето и оттаму оооп во парламентот а чомобвскии ја подгитвиубубавасе јасноста сопротив аргументација на ВМРО ДМНЕ
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |