|
Кризата пристигна и во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo krizni vremiнјa se sozdale najgolemite oligarsi i tajkuni.Znaцi im pogoduva na site lovci vo matno, zatoa nekoi i к'e ja poddrзuvaat.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во криза сме,од кога постоиме како република..
|
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najverovatno ke treba i nova tema: krizata si ZAMINUVA od makedonija
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziva smeshka!
a, koga voopshto i si otishlaod tuka,..pa.. ..pa pak da pristigne?! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
enijobs
Нов член Регистриран: 16.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo vreme na kriza mozat da se najdat alternativni nacini za zarabotka. Jas se resiv za toa i ne zgresiv. Rabotam so proverena kompanija, sekoj mesec mi prakjaat cek (od SAD) i jas sum zadovolen. Probav da go prosiram biznisov vo Makedonija ama nie tuka poveke veruvame vo lazgi otkolku nesto da se potrudime i da napravime. Koj saka da vidi kako zarabotuvam ubavi pari za ziot neka odi na www.enijobs.ws
E, taa kratenkata ws e izmislena od ovaa GDI kompanija i da se zivi i zdravi uste 100 godini. E, toa e zlezot od krizata - da imas pari - oti nisto ne mozeme da smenime nie, posebno ne ona sto ni go nematnuvaat. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak nekoi piramidalni sajtovi...Samo ce kazam bez motika nema leb...Nema , nema...se ova presipuvanje od supljo vo prazno ne trae vecno...Koga za 'x' godini ce zavrsi tvojot 'biznis' i ce mora da baras ozbilna rabota sto ce napises vo CV...Piramidalist a ???
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија отсекогаш била во криза, дали економска или било каква, важно била во криза. Па и не е нешто многу страшно за нас, не осеќаме разлика.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas se pitam,..na koj toa mu ja teknalo ...takvata genijalna konstatacija!
ehh,..zarem na starata i teknala... Изменето од brza - 04.Ноември.2010 во 14:06 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....vikam ja do seksot e,eve i potvrda za toa. ..i sega koga se e naopaku svrteno ni nema spas.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |