|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 167168169170171 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Албанците ги викаат шиптари?
Затоа што кога дошол Хитлер рекол тепам,колам се по азбучен ред. Албанците виделе дека се први па ја земале последната буква односно се нарекле Шиптари!!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убава млада жена лежи на болнички кревет и чека да ја оперираат. Доаѓа човек во бел мантил, го крева чаршавот, ја одмерува голата жена горе доле и се тргнува на страна да се консултира со уште двајца во бели мантили. Доаѓа вториот и тој ја прегледува жената. На крајот доаѓа третиот и откако ја прегледува, жената веќе нетрпелива го прашува:
- Абе докторе, добро е што ме прегледувате, ама кога ќе почнете со операција? - Не знам јас тоа, ние сме молери. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насуфи го унапредуваат во чувар на затвор.
- Г-не Насуфи, имате за задача меѓу затворениците да воспоставите ред и дисциплина! - Нема проблем, кој нема да слуша, веднаш ќе го пратам дома! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамо, мамо ме силуваше Црногорец!
- Е од кај знаеш дека беше Црногорец? - Се морав да правам сама |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наидува глиста на тањир полн со шпагети.
- Лелее, каква журка! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената
му пржи јајца на сопругот за појадок. Одеднаш во кујната улетува мажот,
викајќи на цел глас: "Полека, полека. ПОЛЕКА! Стави уште малку зејтин.
Ух, за малку."
"Пази, пази, пази. Пржиш премногу јајца. ПРЕМНОГУ! Преврти ги. АБЕ ПРЕВРТИ ГИ ОДМА! Мора да ставиш уште малку зејтин. ОХ ГОСПОДЕ! КАДЕ ќе најдеме УШТЕ ЗЕЈТИН. Ќе се ЗАЛЕПАТ за тава. Пази. ПАЗИ БЕ! Никогаш не ме слушаш кога готвиш! Никогаш! Сврти ги! Побрзо бе! Ало, да не си ЛУДА? Да не ОТКАЧИ во главата? Не заборавај да им ставиш сол. Секогаш забораваш да ги посолиш. Стави сол. СТАВИ СОЛ! СОЛ!!!" Не можејќи да си поверува, жената гледа во својот сопруг и го прашува: "Па дал си ти нормален бе? Дали стварно мислиш дека не знам да испржам неколку јајца?" На што мажот смирено одговара: "Не бе, само да видиш како ми е на мене кога возам." |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рамче и жена му сакале да пренесат твор преку граница, иако бил забранет пренос на животни. Пред граница:
- Жено бутај го творов во гаќи! - Ама Рамче смрди многу. - Бутај го мори! - Ама смрди, труе... - Абе бутај го, па ако треба и нека се отруе! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мара му се жали на Блажо :
-зошто мажите кои секоја недела спијат со различни жени се фраери а жените кои спијат со двајца мажи годишно се к*рви ? На тоа Блажо и одговара: -клуч кој отвора повеќе брави е одличен клуч.Ако исти брави се отвораат со повеќе клучови тогаш тие не чинат. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во берберница и прашува:
- Што бара ова кучево овде? - Уво чека! - одговорил берберот. |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле некој лудаци во лудница. Некоја жена се фрлила во базен, некој од лудаците се стрчал и ја спасил.
Оди лудакот кај докторот: - Докторе денес направив добро дело,мора да ме пуштите. - Е што добро дело направи. - Спасив една жена од давењ...е. ...- Каде е сега жената. - Ене ја обесив на дрвоно да се суши. |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Редица за визи пред грчката амбасада. Народ се буни. Излегува еден бичкајлија и мавајки ги со камшикот ги потсмирил.
По некое време пак реакции за долгото чекање. Пак излегува бичкајлијата ама сега им мава заушки и успева да ги смири. По некое време пак галама. Излегува бикајлијата и им вели - Од вас зависи брзината на минување. Еве сега ви ставивме еден црнец кој на сите ќе ви го б**не . Мешајте побрзо, побрзо ќе оди редот. Од задните редови еден храбро се побуни - Абе не може ли да ставите двајца црнци, па едни кај едниот ,други кај другиот, побрзо ке оди !!!! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sinot se spremal da izleze vo grad i prasuva: "Tato, imas li pari ?" A tatko mu odgovara: "Imam sine, ne se sekiraj ti za mene ." |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Студент одит на испит. Професорот го прашува прво прашање, тој не го знаел, второ не го знаел, трето не го знаел. Професорот на листот му пишал мајмун. Студентот видел и се вратил кај професорот и му одговорил: - Професоре овде нема оценка, вие само сте се потпишалe. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто на циганска свадба има многу торти? - За да не се лепат мувите не невестата. А зошто невестата не носи гаќи? - За да не се собираат мувите на тортите. |
|
Внеси реплика | страница <1 167168169170171 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |