|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 166167168169170 240> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Америкнец,
французин и македонец патувале со брод. Кога се нашле среде океан,
излегол ѓаволот и им рекол: - Имате право да најдете еден предмет и да
го фрлите во водата. Ако го најдам, ќе ве изедам, ако не слободни сте...
Прв почнал да бара американецот.
Барал, барал и на крај се сетил да фрли игла. Скокнал ѓаволот во
океанот и по пет минути се вратил со иглата во раката. Оп... го лапнал и
го изел американецот. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФОН: Факултет на кој кога се запознаваш со колегите ти ги поставуваат следниве 3 прашања: - Колку години имаш?
- Од кој факултет се префрли? - Каква кола возиш? ЕТФ:
Неупатените тврдат дека кратенка за ЕТФ е Електро Технички Факултет или
Екстремно Тежок Факултет. А упатените знаат дека ЕТФ е кратенка од Ех, Требаше на Фон. ДИФ: Да, имам факултет! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк.
Ги носат на суд и судијата пресудува: "Пошто
не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите
ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во
врска со казната, а на Македонецот две." Албанецот се спрема за казната и вика: "Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб." После 25 удари паднала перницата. Гркот исто бара: "Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници." После 25 стапа и на него му паѓаат перниците. Македонецот
последен се спрема за казната и му вика на судијата: "Прва желба ми 100
стапа наместо 50" Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со
задоволство казната. "А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!" |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Земале на тест Американец, Русин и Босанец кој подолго ќе сочува тајна.
Им кажале на сите една тајна и ги пратиле на специјалната екипа. Овие го
земале Американецот, почнале да го маваат 5 минути и овој кажал.
Русинот издржал 15 мин. ама и он кажал. Почнале да го маваат Босанецот
ама и после 1 саат овој не кажал. Ги примениле специјалциве сите методи,
го искршиле од ќотек ама Босанецов ни да писне. Доаѓаат специјалциве
другиот ден пак да го маваат и го затекнуваат Босанецов како се мава со
глава во ѕид и си повторува: „СЕТИ СЕ БУДАЛО“,„СЕТИ СЕ БУДАЛО“...
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози панкер во автобус. Одспротива седи еден дедо и не може да му се изначуди на шарената коса, и обетките во сите бои.
Панкеров приметил дека дедово гледа во него: - Шо е дедо, изгледа у животов не си направил ништо лудо, а? - А море синко, во младоста дупев еден папагал па гледам да не си ми син! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Кога ќе се мажите, мила госпоѓице?
Веќе одамна сте свршени . . . -Знам, но кога мојот пријател е пијан јас не го поднесувам, а кога е трезен тогаш тој мене не ме поднесува. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перо си умрел. Во тестаментот предвидел 40.000 евра да потроши на неговиот луксузен погреб. Откако поголем број од луѓето си отишле од погребот, сопругата......на Перо, Стојна, се свртела кон пријателката Трпана и рекла: “Добро е, сигурна сум дека Перо би бил задоволен и горд на својот погреб“ “Сигурно си во право“ рекла Трпана, и малку засрамено прашала: “А, колку те чинеше погребот?“ “Се’ заедно 40.000 евра“ одговорила Стојна. “Навистина?!“ – извикала Трпана, “Погребот беше добар ама 40.000 евра?!“ На тоа Стојна и одговорила: “Попот чинеше 6.500 евра, уште 500 евра донирав на црквата. Виното и храната чинеа 500 евра. Остатокот го дадов за комеморативниот камен“. Трпана на брзина пресметала: “32.500 евра за комеморативен камен?! Па колкав е тој камен?“ .................
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува дечко во кафич и седнува до една многу згодна девојка. Ја одмерува од глава до петици па го погледнува на кратко саатот на раката. Девојката го забележува тоа па прашува:
- Да не ти касни партнерката? - Не. Денеска си купив супермодерен саат па тукушто го тестирав. - Супермодерен саат, а? А што е толку специјално на него? - Користи алфа бранови за телепатски да комуницира со мене. - Стварно? И што ти кажа сега? - Пааа, ми кажа дека не носиш гаќички... Девојката се насмеала па одговорила: - Епа мора да ти е расипан, зошто јас носам гаѓички! - У, мајку му, мора да е саат време напред. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко направил забава дома и во текот на забавата фрлил око на едно девојче. Ја однел во купатило, ја соблекол и ја свртел накај лавабото. Одеднаш влегува мајка му на Цветко во купатилото, ги гледа голи децава и се фаќа за глава:
-Лелеее, Цветко мајкино, па нели ти реков, немој бос по тие ладни плочки! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Петгодишни Игорче и Маја ѕиркаат низ клучалката додека нивните родители водат љубов.
- Види ги ти нив! А нас не ни даваат ни прст во нос да ставиме. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му приоѓа циган на некој наркоман и му вика:
Помагај брате ништо не сум јадел три дена!!! Наркоманот: Мораш да јадеш брате, макар и со сила! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во затворот Идризово на посета дошла лекарска контрола. Го прашуваат првиот затвореник:
- Столица? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко и син човекојадци, талкаат низ шумата барајќи ручек. Одеднаш наидуваат на млада згодна туристка која очигледно залутала.
- Тато, ќе ја јадеме ли оваа!? - Не сине, нејзе ќе ја земеме дома... Мајка ти ќе ја јадеме! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца студенти:
- Абе, овој професоров е многу глуп. - Зошто? - Па научил 14 јазици, а се оженил со жена која не му дава до збор да дојде. |
|
Внеси реплика | страница <1 166167168169170 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |