IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 165166167168169 277>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 21:36
животинското цартство на една жена:
*евра во џеб
*леопард во гаража
*лисица на врат
*тигар во кревет
... и мајмун за да го плаќа сето тоа ;)

Офлелеее.... што ќе ти кажи плавуша ....  само... до кога еврата се животни??? А тоа в гаража беше ЈАГУАР...смеење
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 21:41
Децата кои седат на предното седиште во автомобилот можат да направат инциденти... Инцидентите на задното седиште може да направат деца...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 01:54
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 14:14
Секој што јаде три пати на ден разбира зошто книгите со рецепти се продаваат три пати подобро од оние за секс.
Л. М. Бојд
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 14:15
Молитва за сите вработени

Напнати сте на работа? Наутро не ви се станува? Ги мразите сите колеги и колешки? Оваа молитва е совршено решение за вас кои барате спас!

* * *

Дај ми смиреност да ги прифатам сите работи кои не можам да ги променам,

Храброст за да ги променам работите кои не можат да ги прифатам,

И мудрост за да ги сокријам телата на оние кои морав денеска да ги утепам затоа што ми го качија притисокот и ми шетаа по нерви.

Исто така, помогни ми да пазам на чии прсти денес ќе згазам,

Затоа што може да се случи тие да се поврзани со задникот кој утре можеби ќе морам да го бацувам.

* * *

Помогни ми секогаш да давам 100% на работа:

12% во понеделник

23% во вторник

40% во среда

20% во четврток

5% во петок

* * *

Кога имам навистина лош ден,

И кога ми се чини дека сите само сакаат да ме разбеснат,

Помогни ми да не заборавам дека ми се потребни дури 42 мускули за да се намрштам, а само 4 за да им го покажам средниот прст.
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 14:19
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 20:48
Крадец со скап вкус украл коњак од 2.300 долари

- Брз крадец со маска на лицето го скршил прозорецот на продавница за алкохол во предградие на Портланд и заминал со шише коњак вредно повеќе од 2.300 долари.
"Има добар вкус", вели поручникот Мајк Руше, портпарол на полицијата од Хилсборо. "Однапред знаел што ќе краде".
Крадецот го зел шишето коњак "реми мартен луј 13" вредно 2.363 долари и 45 центи, 11 шишиња квалитетен, но поевтин, коњак и 12 кутии ментол цигари во околу 3 часот и 15 минути утрината, по локално време, соопшти портпаролот.
"Не сум видел ваква кражба до сега. Обично крадците грабаат тоа што прво ќе им дојде при рака", вели Руше. Полицијата пристигнала за брзо, но отмениот арамија веќе заминал, што е уште еден доказ дека знаел точно по што доаѓа. Полицијата од Хилсборо ги има лентите од камерите за надзор на кои се гледа маскираниот крадец и сега трага по елегантниот криминалец.
Осомничениот ќе се соочи со обвиненија за тешка и лесна кражба и незаконско уништување на имот, вели полицијата.

газење%20од%20смеење
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 00:15
ДЕСЕТ ПРИЧИНИ ЗОШТО ВАШИОТ ИЗБОР ТРЕБА ДА БИДЕ -ДuПМНЕ

1. Заради тоа што е...........................

2. Заради тоа што е ...................

3. Заради тоа што ..............................

4. Заради тоа што .........................

5. Заради тоа што..............................

6. Заради тоа што......................

7. Заради тоа што .......................

8. Заради тоа што..................................
9. Заради тоа што .................................
10. Заради тоа што ..............................

газење%20од%20смеење
....textot e reduciran zatroa shto ima nekoi dobro  neupateni ,...pa,so cel pamet ke go ''primat''!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 13:55
MOBIMAK ve izvestuva deka za 5 min ke se vklucat vibraciite, zatoa piknete si go v gaz i uzivajte.

Mik Sveti Nikole vi praka sluzbeno izvestuvanje deka ste proglaseni za kokoska na godinata i deka vasata fotografija ke bide zalepena na konzerva za pasteta.Vi cestitame!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 14:39
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

MOBIMAK ve izvestuva deka za 5 min ke se vklucat vibraciite, zatoa piknete si go v gaz i uzivajte.

Mik Sveti Nikole vi praka sluzbeno izvestuvanje deka ste proglaseni za kokoska na godinata i deka vasata fotografija ke bide zalepena na konzerva za pasteta.Vi cestitame!
...shtetas,...za zenite,...shto denes ne gi pravat ...pogolemi !смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 20:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 10:00
Штрумфета останала бремена. Веле штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал:
- Кој и го штрумфна на Штрумфета без штрумфно гумче???
Одри Хепберн
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 12:14
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

Штрумфета останала бремена. Веле штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал:
- Кој и го штрумфна на Штрумфета без штрумфно гумче???

изненадување Има и продолжение вицов... голема%20насмевка

Кога ги прашал Велештрумф кој и го штрумфнал, настанал молк и после 2-3 минути од задниот ред се слуша....... мразам штрумфни гумички...... не%20зборувам

газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 15:27
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

Штрумфета останала бремена. Веле штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал: - Кој и го штрумфна на Штрумфета без штрумфно гумче???

изненадување Има и продолжение вицов... голема%20насмевка

Кога ги прашал Велештрумф кој и го штрумфнал, настанал молк и после 2-3 минути од задниот ред се слуша....... мразам штрумфни гумички...... не%20зборувам

Изменето од sanja-a - 10.Април.2011 во 15:28
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 165166167168169 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.