|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 163164165166167 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си седат тројца наркомани. Првиот зел кокаин, вториот зел хероин, а третиот пушел трава.
Првиот: Мене Бог ме прати да имам најубава кола, сите жени на светот и се најубаво. Вториот: Не... мене Бог ме прати да имам се најубво. Третиот молчел, молчел, повлекол дим и потполно опуштено рекол: - Пффф... никој никаде не сум пратил. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Питач среќава дебела жена и подавајќи ја раката вели:
-Милостива госпоѓо, две седмици залче не сум ставил в уста ... -Чудесно! А како ти успева? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црногорец му вели на татко му:
- Јас решив... Го напуштам факултетот за електротехника, доста ми е од овие 10 години, запишувам медицина. Таткото одговара: - Ти како сакаш, јас и дедо ти остануваме. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Легнала сармата во стомакот, па по неа виното:
- Ме пушти Перо одгоре, да прилегнам малку. - Па добро, лежи. -рекла сармата. По некое време, повторно дошло вино: - Ме пушти Перо одгоре, и јас да прилегнам малку. - Па добро, лежи и ти. -рекла сармата. Веднаш потоа, не поминало многу време, стигнало уште едно вино. - Ме пушти Перо одгоре, и јас да прилегнам малку. - Море, одам јас горе да го видам тој Перо... -рекла сармата. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува некој во лудницаи му вели на докторот...
докторе ај види дали има некој во соба 15 и докторот вика Нема... ..јеееее сме избегале |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професор прашува студент по медицина:
- Колега, како ќе познаете дали некоја жена е бремена? - Па, ќе има голем стомак и пеги по лицето. - Аха. А јас имам ли голем стомак? - Да. - Имам пеги по лицето? - Да. - Е, па, кога ќе чуеш дека сум се породил, дојди да ти напишам шестка |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пеца Блажо риба на брегот на Тиквешкото езеро и фатил некоја голема риба, ја погледнал и ја фрлил во езерото...
Потоа фатил една малечка риба и ја ставил во кошницата. Доаѓа едно дете и го прашува Блажо: |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој
странец по грешка влегол во душевната болница „Бардовци“ наместо на
универзитетот „св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Откако ја увидел својата
грешка, му рекол на чуварот:
- Ми изгледа дека и нема некоја голема разлика меѓу универзитетот и лудницава? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо
отворил ресторан на Месечината. Еден ден Перо заминал на гости кај
Блажо за да го посети ресторанот. Си поседил еден месец и се вратил
назад во Кавадарци. Кога стигнал дома пријателите го прашале:
- Перо, како е горе? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внучето и бабата гледале телевизија. Одеднаш бабата разлутено вика:
- Како не им е срам... пак секс на екранот... и тоа среде бел ден! - Бабо, ај стави си ги очилата. Тоа е мајмун што јаде банана! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веднаш по полетувањето на авионот, двајцата пилоти си разговараат:
- Ај да пиеме по едно кафе, па ќе ја грабнеме стјуардесата, а? - Па... може. Но микрофоните биле вклучени и сите патници го слушнале разговорот. Стјуардесара целата усрамена, притрчала кон кабината да им каже на пилотите. Но во брзањето се сопнала и и паднала в скут на една бабичка. Таа и помогнала да стане и и рекла: - Ќе се убиеш бе чедо! Зошто брзаш? Кажаа, прво ќе пијат кафе! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две деца наоѓаат еден дневника на партизан.
21.07.43: По долги борби со Германците ја земавме шумичката. 23.07.43: Дојдоа Германците и ни ја земаа шумичката, ама утре ќе ја повратиме. 24.07.43: Како што напишав претходнно ја вративме шумичката. 27.07.43: Се боревме со Германците за шумичката кога дојде Шумарот и сите не избрка. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози Црногорец во преполн автобус. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се натпреварувале тројца другари кој може да преплива растојание од три километри. Скокнале сите тројца и почнале да пливаат. По еден километар првиот рекол:
- Не можам повеќе, и се удавил. По два километри вториот рекол: - Не можам повеќе, и тој се удавил. Некаде на стотина метри пред целта, третиот рекол: - Не можам повеќе, се свртел и се вратил назад. |
|
Внеси реплика | страница <1 163164165166167 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |