|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 162163164165166 824> |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што е до мене бидете Бугари, еве јас немам против се додека вие немате против тоа ние да сме Македонци како посебен народ од бугарскиот и останатите народи. Добро е така? Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:09 |
|||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да нема против
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со тебе бар се разбирам.... |
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е со кого не се разбираш?
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па со тие што не не признаваат како посебен народ. Ама такви нема изгледа на форумов.Тоа е добро, нели? Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:17 |
|||
Han Solo
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако впрегнете цялата тази енергия, която влагате срещу българите и България и я впрегнете в работа, ще постигнете чудеса в Македония. Аз лично никога през близо 40-годишния си живот не съм чул от българин нещо лошо за македонец! Обратното го виждам тук с очите си, макар досега да не го вярвах. За ваше сведения във фирмата ми работят две момичета от Македония и никога не сме говорили за език, произход или политика, а вчера ми беше първото влизане в македонски форум.
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
леле - бързо излизай от форума щото води до пристраатяване - сън не ме фашта вече
save your soul хане солов |
|||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
macedon_alex, кой съм аз, че да ви казвам какви сте?
Вие искате да ни кажете какви сме и явно затова съществува тази смешна и нелепа тема. България е сред първите държави признали Македония и то без никакви колебания и това трябва да е достатъчно. Има други които не ви признават и се чудя защо пак в България е проблема. Но вярвам можете да се сетите и сами защо се плюе по България, а Сърбия и Гърция са само заблудени. |
|||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе, ти си единствения който се сети, че ника ми подсказва, че ние наследниците на хановете участваме и в Междузвездните войни.
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оваа тема не знам зошто се појавила, јас сум малку понов член.
Факт е дека не признала прва, но само територијата ја призна, без посебноста на македонскиот народ и јазик.
Па не е баш така. Никој во Македонија не плука на Бугарија толку. Ниту пак ја мрази Бугарија. А за Грција- никој не ја сака. Тоа е факт и меѓу тие спаѓам и јас ( иако сите Грци не може да ги ставиме во ист кош). Поздрав Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:34 |
|||
lav4eto
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
macedon_alex никогаш нема навредлив збор односно бугарите на форумов, за одлика од некои други,кои без причина ни нарекуваат со обидни зборови.Има конструктивен однос,макар и со различни ставови-кое е повеке од нормално.
|
|||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. оногури и уногондури са различни племена 2. за другите - види ми го потписот 49% траки... Од овој форум многу ќе научиш за себе. Ако не остават. |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немој вака ќе поцрвенам од срам. Лавче, човечки е секој кој се однесува кон мене човечки и јас така да се однесувам кон него. Ако не постапуваме така ние луѓето, по што би се разликувале од животните. По ништо. Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:42 |
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и Лук ай у кър е наш |
|||
Внеси реплика | страница <1 162163164165166 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |