|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 162163164165166 229> |
Автор | ||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хортикултурношто значи |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
култура на одгледување градинарски растенија...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што сте запнале толку за пари, па пари се за трошење.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе забеган..има нешто што ти се допаѓа по Скопјено воопшто?
Мене ми е преубаво. Гледам и се восхитувам на изработеното. Зошто да биде пусто и лошо за гледање. Исто така и паркот оној со авиончето што го направиле баш ми се допадна. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be...ovie so celiot nivni usran pamet mislele:
Зделката за вртелешката ќе се „заврти“ во четири очи Досега пропаднаа шест тендери. „Паркови“ за да го купи реквизитот доби околу 160.000 евра од градската каса... ,,,ustvari,,..koga ke vidish poubavo,...kaj se vishlo, ...panagjur bez...vrteleshka!!..... ..a,se nadevam deka imaat u predvid i seto toa...mislam , celiot ploshtad ...da se pokrie so eden pgromen shator, ...za da ima narod na panagjurot, ...i koga istura..i duva...kako denovive shto beshe . Изменето од brza - 17.Мај.2012 во 18:48 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a,sega celi koloni vozila stojat ko budali,..dodeka nikoj ne pominuva od sprotivnata strana. ...samo , vo ovaa zemja , ochigledno ubavinata ja pretpostavuvaat na praktichnosta i efikasnosta ! |
||
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех сега.... 20 години живеам позади црвените згради, баш во тој дел, никогаш немало и нема закрчување на сообраќајот таму, напротив, протокот на возила можеби е најдобар баш таму.... |
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ne rekov deka se zaglavuva nekoj tuku
,..deka se stoi poradi nikoj...i toa ''celi''avtobusi i drugi vozila. ...na kruzen tek nikoj ne stoi ,ako ne ti seche pat nekoj,..zatoa i se efikasni tie. |
||
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
брза дај не звучи ко Коце, он е така заблуден по кружни текови...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...na tvojot koce da mu go bapnesh u ..znaesh kade!
...a, kruzni tekovi pvensteveno se za tamu kaj shto edna prometna soobrakjajnica se vkrstuva so nekoja pomalku prometna, ..nema bash logika nekoja,.. kruzen tek na raskrsnica koja shto e prometna vo site pravci,...postojano ! ... toj, shto cheka da mu se zapali zeleno dodeka od sprotivnata strana nema ziva kola ili peshak,..ke znae za shto stanuva zbor ! |
||
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама како ќе чекаш кога ќе ти се закрца тоа кружниот тек...
токму затоа не се става било каде... мене ми е криво што со поставување на разни „барикади“ на трасите на булевариве, отиде у мајчину било каква надеж за ЛРТ, ама тоа е веќе нешто друго... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj si videl be pa ti, ...zakrchen kruzen tek?!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ...tuku , zaebi toa,, kakva e pa sega ovaa spomenichna Glupost?! ..a,...se nadevam deka eden den ke ni ja ''niknat'' i kompletnata ''tajna vechera'',... nekade na ploshtadot! ...na da vinchi li beshe?
|
||
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на вториот ред одзад вториот од лево коj e?
|
||
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Утрово пристигна споменикот на Филип Втори Македонски кој ќе биде поставен на плоштадот „Карпошовото востание“ пред црквата Св. Димитрија, а ќе гледа кон плоштадот Македонија, каде што се наоѓа споменикот на неговиот наследник Александар Македонски - Воинот на коњ. .......
|
||
Внеси реплика | страница <1 162163164165166 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |