IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 161162163164165 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 17:47
Што е разликата меѓу сладолед, женска и газ?
Сладоледот се лиже од сласт, жената од страст, а газот за власт!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 21:23

Додека чистела дома еден ден, жената под креветот на својот син нашла садо-мазо списание.
Целата запрепастена се јавила кај мажот на работа и го прашала што да прави кога синот ќе се врати дома.Мажот размислил неколку секунди па и одговорил:
-Абе,што и да правиш само немој да го исплескаш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 21:30
Иде Хитлер у логорите кај Евреите. Прашува еден:
-Ти колку кила имас?
-13
-А, ти бе?
-12
-А, ти?
-23
- Ииии буцко

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 06:29
Тројца војници ги заробила непријателска сила и ги спремала за погубување. Пред да ги погубат, на секој од нив му дале како последна желба да си го избере последниот оброк.
Италијанецот:
-Јас сакам порција шпагети.
Му даваат порција шпагети, па го убиваат.
Французинот:
- Јас сакам суфле.
Му дале на него суфле, па го утепале.
Македонецот:
- Дајте ми мене порција јагоди.
Овие зачудени:
- Јагоди сакаш?! Па сега не е сезона на јагоди!
Македонецот:
- Е ако де, можам јас да чекам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 07:56
Двајца млади ловџии го запознаваат најстариот ловџија во друштвото и од почит го прашуваат која му е најстрашната ловџиска приказна.
Почнува стариот:
- Еее, 44 година отидовме во Африка да ловиме лавови. Немавме среќа два дена, арно ама третиот ден си стојам јас потпрен на едно дрво со цигара во уста, кога пред мене излегува најголемиот лав што сум го видел и прави РУАУУУУУ!!. И... јас се посрав во гаќи.
Еден од младиве веднаш реагира:
- Па видете, и јас да бев на ваше место, ќе се посерев во гаќи.
- Не тогаш бе. Сега се посрав, кога реков РУАУУУ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 22:45
Откако завршил изборот за мис на Шутка новинарот направил интервју со победничката:
Како се чувствувате после изборот?
 - Евентуално
Омилена боја?
 - Карирана.
Омилено животно?
 - Пчела.
Зошто?
 - Затоа што дава мармалад
Мислите мед?
 - Мислам!
Сок?
 - Може!
Каде било вашето последно сексуално искуство?
 - В газ.
газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 06:37
Жената му вели на Цветко:
- Леле колку сум среќна што се врати!
- Што така?
- Па, на радио рекоа дека некој пијан идиот се удавил во реката.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 07:33
Влегува човек во аптека:
- Ве молам лек против икање.
Аптекарот се доближува до човекот и му залепува шамар. Овој изненаден:
- Зошто ми удривте шамар!?
Аптекарот:
- Тоа секогаш помага, а нема да ве чини ништо.
Човекот:
- Да, ама лекот е за жена ми.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:44
Блажо отворил ординација во Швајцарија. Многу пациенти почнале да доаѓаат кај него. Швајцарските доктори пратиле човек да види во што е тајната на неговиот успех...

Влегува во ординацијата и му кажува на Блажо дека има проблем со сетилото за мирис.
Блажо: Пероооо, донеси ми го лекот број 5!
Перо носи канта полна со гомна и му ја става пред нос
Пациентот: Туууу, ама Смрди!!!
Блажо: Перо, пиши излекуван!
Како поминувало времето Швајцарските доктори останале без работа, па решиле да го пратат истиот човек, но сега да биде малку попретпазлив. Доаѓа повторно пациентот.
Блажо: Повелете г-не, што е проблемот сега?
Пациентот: Паааа... го изгубив памтењето.
Блажо: Перооооо, донеси го лекот број 5!
Пациентот: Не, не, не повторно!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:49
Си биле две желки.... И се возеле во авион.. И паднале во пустина.. Биле многу жедни, па тргнале по пустината да бараат вода... Така барајки наишле на едно вирче. И токму во моментот кога и двете се наведнале да се напијат вода, едната и рекла на другата:

„Еј.., ама немој да пиеш, се гадам од тебе“.. рекла првата желка.
"Па што ќе правиме сега и јас се гадам од тебе????!!!" - рекла втората.
„Па ако не те мрзи оди до дома и земи една чаша“ - и рекла првата на втората
"Ајде еве јас ќе тргнам по чаша само немој да пиеш вода додека не се вратам." -и поставува услов првата желка на втората.
"Додека не донесеш чаша нема да се напијам од вирчето".- рекла втората.

И тргнала едната желка по чаша, а оваа другата ја чекала покрај вирчето ...
И чекала... и чекала 3 години, 5 години, 10, 15, 30, 50, 70, 100, 120, 160, 180, 200.. и и се смачило веќе.. и си рекла:
"Многу време помина откога замина по чаша, дај јас да се напијам од водата, се може да и се има случено по патот".

Решила да се наведне и да се напие од вирчето.. Во моментот кога се наведнала, оваа другава излегува од една грмушка и `и вика:
„Аха!.. Ако се лажеме, поарно е да не тргнувам по чаша“!!!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:03
Блажо: Добро Маро, аман од овие шпански серии дај пушти вести да изгледаме, секако нема ништо паметно да научиш од нив...

Мара: Е баш напротив, знаеш ли што заклучив гледајќи ги овие серии?
Блажо: Е ај да слушнам што си заклучила, баш ме интересира?
Мара: Не се однесувајте арогантно со вашата чистачка, таа сигурно ви е мајка!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:04
Умрел другарот Тито. Централниот комитет прогласил 10 дневна жалост. Се јавува Блажо во комитетот за да праша дали може да има секс за време 10 дневната жалост...

- Да, може но само со својата жена, му одговориле од комитетот.
- А зошто само со својата жена?
- За да туга буде веча!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 07:10
Отишол Цветко со другар му на утакмица Караорман - Осогово. Земале литро ж'та и се договориле за секој гол да пивнат по малку, како за среќа.
После утакмицата Цветко разочарано вели:
- Ебате утакмицата, заврши 0:0, ај ние да си одиме на ракомет!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:10
Блажо имал велосипед во кој многу си го сакал. Еден ден отишол до кафеана, велосипедот го оставил пред врата. Кога излегол од кафаната што ќе види, велосипедот го нема. Тогаш почнал силно да плаче...

Во тој момент низ улицата поминувала поворка. Една жена од поворката се доближила до Блажо и му рекла:
- Сине немој да плачеш, стар беше...
- Како стар ма, можев уште дваесет години да го јавам.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 161162163164165 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.