IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 160161162163164 240>
Автор
Порака
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 16:57
Богат банкар се возел со својот мерцедес и забележал човек како јаде трева.Го сопрел автомобилот и излегол надвор.
-Зошто јадете трева ?
-Немам пари за храна.
-Тогаш дојдете кај мене да ве нахранам.
-Но имам и жена и три деца.Банкарот му рекол, смешкајќи се :
...-Нема проблем има доволно и за нив.
Сите влегле заедно во автомобилот..Автомобилот сега е преполн со деца и луѓе.Кога тргнале сиромавиот рекол:
-Господине, вие навистина сте предобар.Ви благодарам што не земавте со вас.
-Ма, нема проблем.Да видите само колку е висока мојата трева во мојот двор..
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2010 во 02:56
Зошто мажите сакаат повеќе да гледаат фудбал отколку жените?
- Жените не ги интересираат игри само со една топка.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2010 во 18:42
Работникот: Директоре, јас се извинувам али ние плата немаме примено три месеци!! 
Директорот: - Извинето ти е!!

Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2010 во 20:57
Седи црногорец на карпа...и разговара со комшијата
-Џе си
-Ево мене перем посуџе
А доле на брегот жена му миела садови...
Одеднаш бутнал камен ненамерно со нога....
-У јебо ти каменац оде ми перилица
Кон врв
goran-palanka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јули.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-palanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 22:28
Како се медитира на македонски начин?
Наместо зборот ОМММ... се изговара АМММ...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2010 во 20:31
После оперативниот зафат на една згодна русокоса,докторот и врши контрола.
-Докторе што мислите,како сум?
-Одлично,супер закрепнувате.
-Докторе,а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот?
Докторот се замислува.
-Па,па,....
-Леле,знаев дека нешто не е во ред...
-Се е во ред г-ѓо,само никој не ми го поставил ова прашање после .....операција
на крајници.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2010 во 22:11
Еден човек на велосипед постојано ја преминувал границата со голема вреќа на грбот.Цариниците редовно ја прегледувале вреќата, но никогас ништо не наогале во неа освен обичен песок. - Па добро , сигурно не шверцувате песок ? - нервозно го прашал цариникот, кој секогаш се факал за вреќата. - Не - одговорил мирно патникот. - Ви давам чесен збор дека ништо нема да ви се случи ако ми признаете што шверцувате преку граница.- Штом е така, тогаш ќе ви кажам- велосипеди .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2010 во 09:04
- Зошто цајкан ја става печката на сред соба?
- За да има централно греење!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2010 во 07:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2010 во 07:42
Група резервисти - падобранци, тргнале на задача со нов тип падобрани. Откако скокпале од авионот, на височина од 10 000 метри паѓаат низ воздух и избезумено бараат начин да ги отворат падобраните.
На 8 000 метри гледаат двајца војници - резервисти како летаат нагоре. Кога се размипувале падобранците им довикнале:
"Да не знаете како се отвараат овие падобрани?"
"Не знаеме, ние сме минери."
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2010 во 18:09

Влегува човек во пекара и бара леб. Продавачот му вели: Сакате бел или црн? Човеков одговара: Ма сеедно, не сум јас расист трепкање

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 01:11
Се шетале низ каварадарци двајца млади,женската во минич дотерана сите загледувале по неа.Ги среќава еден пијан и застанува пред нив.Ја гледа во колената и вика : - Леле Киро Глигоров си истетовирала на колено , многу го сакам , морам да го бацам.Овие го гледаат така зачудено и викаат еј од бељата нека му е.И го пушта женската да ја баци на едното колено.Кога ја бацува му текнува и вика : - Леле на другото си го имала Бранко , него уште појке го сакам , те молам и него да го бацам....Незнаејки што да прават а веќе почнало драма да прави пијаниот му дозволиле да ја баци и на другото.Кога ја бакнувал флрил поглед под фустан кога ке види женската не носи гаќички и вика...-Леле па ти и Љубчо Ѓеоргиевски си го тетовирала, него најманогу го сакам уште него да го бацам и ке ве пуштам одете си....Во тој момент дечкото капира што вели пијаниот и му вика : - Е Љубчо Ѓеоргиевски ќе го бациш одкоа ке го бациш Стојан Андов кај мене... смеење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 01:14

Група на жени заминале на прослава на 8 март со авион за Париз.
Но пред полетувањето во авионот влегле терористи и ги киднапирале сите
патници во авионот.
Главниот на терористите рекол: 
Терорист: Извадете го цел накит и предадете ни го!
Баба: Зар и јас синко? 

Терорист: Бабо не сери, реков сите, јасноо!
Сега соблечете се!
Бабата: Зар и јас синко!?!
Терорист: Бабо ај не сери, сите реков...
Сега една по една ќе ве 
е*еме!
Зар и баба - рекла некоја девојка
А бабата на тоа одговара:
- Девојко ај не сери, тој рече сите!

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2010 во 01:15
Си биле прилепчанец , битолчанец и кавадарчанец и се запнале за тоа кој може појке лубеници да носи.
Кавадарчанецот - Јас вели можам две да носам , една под едната мишка , втора под другата мишка
Другите двајца се смеат на тоа и му викет па ти не си можел ништо.
Биточанецот - Јас вика можам 3 лубеници да носам.
Другите е како бе 3 лубеници
Вика - па една под едната мишка , втора под другата мишка а трета на к*р ке ја ставам.
Прилепчанец рикнал од смеа коа го слушнал битолчанецот и му викаат : - А ти приплепчанче колку можеш да носиш
Прилепчанецот - 5 , можам јас.
Е кај ги најде 5 , како можиш 5
па вика - една под едната мишка , втора под другата и битолчанецот со 3те лубеници ке го качам на к*р газење%20од%20смеење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 160161162163164 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.