![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 261> |
Автор | |
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хммм... СП... Како се вика женско од "стрелец"? Стрелка?
![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
се вика ЗАСТРТЕЛАНА...
сп... не знае ли глушецов над мене? |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Се прашувам, зошто викаат дека мажот не е создаден заради жената, туку жената заради мажот?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сп...што не му текне на банкоматов да ме изненади и место 5 000 да ми пушти 5 000 000 денари
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
СП...Тоа Марфиевите закони по заслуга,или по некоја дефиницја се случуваат
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сп...шо ќе беше вакво топ расположение од сабајлечки.....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ooooх, зарем може уште од сабајле со многу филозофирање? Не може да помине ден без тоа?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сп.... што толку и пречи филозофирањето? ...утринска ментална гимнастика за мрзливи ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Се прашувам, каде ли отиде Миле_г... тој навистина имаше дарба за филозофирање
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сп... дали и текнува на една тема од игрите, мошне филозофска ![]() Азбука на страни од светот...? ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СП...како ли ќе изреагира ако објавам јавен повик до Миле_г и Нина1?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
како сениорка ![]() сп - има ли уште од тоа кафето? ![]() |
|
![]() |
|
СП кај ли ми отидоа окалките?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
оооо кафенце ![]() сп... што ќе и се окалки, нанишанила ли некој со снајперот? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |